i sad imam remax 610D, zasada vrhunske s obzirom da su 50kn bile
Falaa 
Da, meni se to isto ne sviđa ko KZ-a
Kakav je zvuk na tim Reamx u usporedbi s Zirconom?
Baš ih gledam po ebayu
Falaa 
Baš ih gledam po ebayu
Falaa 
Baš ih gledam po ebayu
glasnije su ali imaju malo slabiji bas meni se čini
sve u svemu jako jako kvalitetne slušalice za mizeriju od love
Meni stoje u bookmarksima, al provo se moram zasititi Zircona. Od raznoraznih govana po 200-300kn sa rokom trajanja do 4 mjeseca, Pistons 3 i Rock Zircon su mi definitivno best buy. Sad razmisljam nabaviti jos jedne pistonse samo iz razloga da imam jos jednu kutiju za slusalice. A dati 300+kn;
. Radije cu kupit pistolj i bacit se s mosta. Mislim, onaj ko da pare za ovo nije nego za goli otok. Nego, sta preporucas od jeftilen IEMova nekome ko se deklarira kao basshead po rodu, spolu, vjeri nacionalnosti itd.?
Da se nadovezem na kolegu/e prije (ne tipka mi se jos 1 post), ako ne cuvate stvari, ode one u vrazju mater ma koliko one skupe bile. Sa sobom nosim S7 edge i Pistons 3. Telefon od j....h 7kkn izgleda koda ga je pregazio tenk, a slusalice od 12$ koda su upravo ispod cekica izasle (pa ti nosi mobitel u berbu...).
Iskreno nemam pojma, nisam basshead niti sam ikad bio i uvijek sam zazirao od bassy slusalica :/ Meni osobno Monksi imaju cist dovoljno basa, ali vjerujem da je vecini to debelo premalo, plus kriva sam osoba za preporuku IEMova jer ih ne podnosim, iako imam 3-4 para koje sam MORAO kupiti (jedne od njih su i Zirconice koje ne preferiram bas :D)
Isplati se pogledati ovdje, odlican sajt:
glasnije su ali imaju malo slabiji bas meni se čini
sve u svemu jako jako kvalitetne slušalice za mizeriju od love
Naručio sam ih pa ćemo vidjeti kad dođu
Ne očekujem punoo, samo da imaju zvuk barem blizu kao Zirconice i da drže neko vrijeme
Naletih na ove wireless Sony DS6500.
Nekaj malo na forumima ekipa piše da su odlične.
Ja kad nekaj kupujem to traje mjesecima 
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
bezicna slusalica kaj ti jednu dostave? meni izgleda ko scam =)
Nekaj malo na forumima ekipa piše da su odlične.
Ja kad nekaj kupujem to traje mjesecima 
kloni se edigitala, prijateljski savjet
Može mi netko pojasnit sljedeću stvar ? Kupio sam Sennheiser MX 365 slušalice i prilično sam zadovoljan njima. Uzeo sam ih prvenstveno za mobitel (Galaxy S3). Međutim ono što me zaintrigiralo je kad sam ih probao na laptopu (Acer Aspire ES1-331, ništa bog zna kakav laptop) zvučale su osjetno glasnije. Potom sam ih isprobao na svom kompu (vidi moj PC) i tamo zvuče mrvu slabije nego na mobitelu, pa se pitam kako na laptopu zvuče toliko probitačnije. U čemu je stvar ?
Laptop (vjerojatno) i mobitel imaju 4-polni jack, komp skoro sigurno 3-polni.
Preporucite mi neke in ear slusalice do 100 eura (3.5 mm).....pod obaavezno moraju imati kontrolu glasnoce (Android).
Kako je onda laptop toliko glasniji od mobitela kad imaju isti jack ?
Da ti mobitel nije možda iPhone?
Nije, napisao sam gore koji je mobitel.
A i ja svašta pišem... ta te Sennheiser koriste 3-polni priključak tako da je svejedno.
Ne znam zašto ti je tiše/glasnije. Da nije nešto do drivera, nekakav "Dolby" na laptopu uključen? Provjeri postavke audio drivera, postavke zvuka itd.
moze preporuka bežičnih sluski do 800 kn negdje
kloni se edigitala, prijateljski savjet
Da ih pohvalim.
Frend je naručio HD, nakon što mu je došao skontao je da je cijena 150 kn manja.
Dakle, u toku dostave je pala, te su mu dali popust od tog dana (ne narudžbe koju je ispunio ).
Ovo mislim da je nećeš nikad vidit kod HR shopova.
Da ih pohvalim.
Frend je naručio HD, nakon što mu je došao skontao je da je cijena 150 kn manja.
Dakle, u toku dostave je pala, te su mu dali popust od tog dana (ne narudžbe koju je ispunio ).
Ovo mislim da je nećeš nikad vidit kod HR shopova.
Njihove cijene nisu problematicne..
Kad i ako zapocnu problemi sa uredjajem tek tada ce osjetiti pravi problem sa korisnickom (ne)podrskom
@luckyluke pretpostavljam da laptop i mob imaju bolju zvucnu karticu (tj. amplifier), imam istu stvar sa integriranom
A i ja svašta pišem... ta te Sennheiser koriste 3-polni priključak tako da je svejedno.
Ne znam zašto ti je tiše/glasnije. Da nije nešto do drivera, nekakav "Dolby" na laptopu uključen? Provjeri postavke audio drivera, postavke zvuka itd.
Ništa posebno, obični Realter driveri. Nego primjetio sam u postavkama ima jedan tab koji nema na mom kompu, kad stavim kvačicu na taj "Limited Output" onda se dosta smanji jačina zvuka, otprilike na razinu kakvu imam na kompu. Jel možda skrivena, pa da se nekako otkrije ? Ne znam imate li i vi taj tab na svom kompu.
Da ti mobitel nije možda iPhone?
Iphone ima jedan od glasnijih i kvalitetnijih izlaza za slusalice (osim 7ice
)
kvalitetniji i glasniji od vecine laptopa osim macbookova i malo boljih (skupljih) pc laptopa.
@luckyluke pretpostavljam da laptop i mob imaju bolju zvucnu karticu (tj. amplifier), imam istu stvar sa integriranom
Pa šta se tiče samog dac-a i nemaju. S3 ima solidni wolfson dac, ali i samo oko 0,3 V na izlazu ako mi je dobro ostalo. 889 mislim ide do 1,2V ovisno o ploči tj. implementaciji.
Pa šta se tiče samog dac-a i nemaju. S3 ima solidni wolfson dac, ali i samo oko 0,3 V na izlazu ako mi je dobro ostalo. 889 mislim ide do 1,2V ovisno o ploči tj. implementaciji.
Gdje se mogu vidit ti podaci ? Kupio bih uskoro novi smartphone jer me ovaj S3 počinje nervirat a bitno mi je da mob bude dobro potkovan što se tiče zvuka.
Gdje se mogu vidit ti podaci ? Kupio bih uskoro novi smartphone jer me ovaj S3 počinje nervirat a bitno mi je da mob bude dobro potkovan što se tiče zvuka.
Sto se zvuka tice topla preporuka za LG G6 ...Ja sam stavio u prodaju Fiio X1 II jer sad slusam sa G6 ..Je Fiio nesto malo snazniji za pogurati ali zvucno su slicni ( cak je LG mrvicu i bolji )
Ovde ides na audio output power. Za RTL 892(u postu prije sam krivo napisa) guglas data sheet. Meizu i HTC tu prednjace, ali kako je kolega reka LG G6 i V20 sta se tice same kvalitete(taj ESS Sabre vecinom ide u z bolje AV recivere, u entry level obicno Burr Brown). Opet ovisi koliko para os potrosit. Ima tu još par mobova za preporucit....
LG G6 mi je daleko preskup. Meni treba neki Android do 1000 kn sa njuškala. Znam da je imao frend neki stari HTC sa Beats Audiom i to je bilo jako za oglušit, tako da vjerujem da u ovom rangu ima dobrih mobitela sa većim naponom na outputu.
LG G6 mi je daleko preskup. Meni treba neki Android do 1000 kn sa njuškala. Znam da je imao frend neki stari HTC sa Beats Audiom i to je bilo jako za oglušit, tako da vjerujem da u ovom rangu ima dobrih mobitela sa većim naponom na outputu.
Postoji navodno i kernel za s3 guglaj malo. Do 1000 kn na njuški ne znam šta trenutno ima, Axon 7 mini je relativno jeftin u dućanima, možda bi ga se dalo nać za te novce. Ako ti je bitan samo jak izlaz gledaj tu tablicu....
Znam da je looooong shot ali ...ako netko ovdje ima ( ili zna nekoga tko ima ) slusalice Denon AH-D7100 , u mint stanju , sa svom opremom koja je bila u kutiji ( kabeli , pouch , stalak ) i htio bi ih se rijesiti po nekoj ok cijeni neka mi se javi . Ja dolazim u 11. mj u Hr . Ne pitajte zasto ali taj model bi bas htio imati i uvijek mi bilo krivo sto sam propustio priliku u Sonus Art-u kad su bile 3500 kn . Imam AH-D600 model i zvuk te udobnost mi se svidjaju . Ne sad po svaku cijenu ...na ebay se nadje za cca 550 € + porez jer su iz USA . Ako nista , pokusat cu sa nekom audio trgovinom u Japanu :)
Zahvaljujem unaprijed :)