Slušalice za glazbu - tema za izbor izdvojena tema

poruka: 4.398
|
čitano: 1.398.624
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Slušalice za glazbu - tema za izbor

Evo nakon otprilike 2 i pol tjedna došle su Rock Zircon in-ear slušalice. Izgledaju super, izrada je kvalitetna, osjećaj kad ih se drži u rukama je kao da se neće uništiti ako ih malo jače stisneš ili povučeš.

Zvuk je super, duž cijelog spektra fino se sve čuje, bez EQa, a sa njim naravno još veće čudo. Sve u svemu odlične slušalice, vizualno atraktivne, (čak dođu sa dva dodatna para jastučića različitih veličina) za samo 12$ (AliExpress). Superiška

Edit: skoro zaboravih, skoro sve slušalice do sad su mi stalno ispadale iz ušiju, a Zirconice sa standardnim jastučićima ne, čak ni kad se brže krećem. najzad da sam takve našao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 18:06 (PaleSamNaSvijetu).
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Pozdrav, može preporuka nekih high-end slušalica (naglavne) za glazbu...cca 500kn?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Slušalice za glazbu - tema za izbor
dec54 kaže...

Pozdrav, može preporuka nekih high-end slušalica (naglavne) za glazbu...cca 500kn?

High end za 500 Kn? Mislim da ovoj temi naslov nije "Šale, šaLice i pošalice".

Twitter: @191x7
17 godina
191x7 kaže...
dec54 kaže...

High end za 500 Kn? Mislim da ovoj temi naslov nije "Šale, šaLice i pošalice".

Zašto si tako negativan? Pogledaj:

AKG K240 za 450 kn

http://www.njuskalo.hr/slusalice/akg-k240-oglas-19264510

AKG K240 za 620 kn

http://www.njuskalo.hr/slusalice/slusalice-akg-k240m-oglas-19884215

Samo, za ove je fakat potrebno dodatno pojačalo.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
13 godina

Pozdrav. Sinoc sam izgubio slusalice od mobitela. I sad bi mi trebala preporuka slusalica do 150kn, in ear, za glazbu. Inace koristio sam slusalice koje sam dobio s mobom (Huawei Honor 5x). Hvala unaprijed.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

Pozdrav. Sinoc sam izgubio slusalice od mobitela. I sad bi mi trebala preporuka slusalica do 150kn, in ear, za glazbu. Inace koristio sam slusalice koje sam dobio s mobom (Huawei Honor 5x). Hvala unaprijed.

Rock Zircon, imas gore moj osvrt a na stranici ili dvije prije, osvrt drugog forumaša, puno detaljniji. Moja preporuka

13 godina

Kakve su u usporedbi sa Xiaomi Piston 3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne mogu reć iz prve ruke a ne mogu ni naći baš neki usporedni review, morat ćeš potražiti komentare na jedne i druge što se tiče karakteristika koje su ti bitne pa odlučiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Piston 3 slušalice ti slove kao najbolje slušalice koje se mogu kupiti za 15$. Također ih svrstavaju u rang sa slušalicama cijene oko 80$. Osvojile su brojne best buy ocjene i uglavnom su dosta pozitivne recenzije. Da li su bolje od navedenih ne znam ali ne vjerujem da ćeš baciti novac. Piston 3 i sam imam i vrlo sam zadovoljan.
16 godina

Wireless over ear ili on ear slusalice oko 500kn.. Gejming i glazba (rnb, house, techno, pa ono bilo bi dobro da ima bass-a)

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ima tko kakvu preporuku za sluške in-ear za 250kn?

Trebao sam kupiti Sehnhaiser CX 300 II precision, ali večina reviewova tvrdi da su sranje pa sam odustao od te ideje. Hvala na odgovoru svakako.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Premeseagry kaže...

Ima tko kakvu preporuku za sluške in-ear za 250kn?

Trebao sam kupiti Sehnhaiser CX 300 II precision, ali večina reviewova tvrdi da su sranje pa sam odustao od te ideje. Hvala na odgovoru svakako.

Ako su ti za mobitel pa bi ti dobro došao mikrofon i imaš 49 kn više, pogledaj Denon AH-C50. Neki dan ih uzeo gospođici i koliko sam na brzinu čuo stvarno zvuče "flat" kako se hvale, bez pretjeranog basa i sličnih gluposti i sasvim fino sviraju.

Evo ti par recenzija:

http://androidspin.com/2014/07/19/denon-music-maniac-ah-c50ma-ear-headphones-review-cheap-definitely-doesnt-mean-nasty/

http://www.geekbomb.net/reviews/denon-ah-c50-music-maniac-ear-headphone-review/

13 godina
neaktivan

pozdrav ekipa, evo imao bi jedno pitanje tj. trazio bih savjet... Gledam ove slusalice od ATH:
 http://www.ronis.hr/slusalice-audio-tehnica-ath-ckx9is/CKX9iS/product/
cuo sam da su dosta dobre... ima li kakav bolji prijedlog?

the legacy lives on
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

U toj cjenovnoj kategoriji  Sennheiser momentum in ear je dosta popularan, imašovdje review, i još 350 drugih in ear slušalica.

10 godina
neaktivan

Na kraju je garancija od 24 mjeseca presudila. :D I to sam kupio u dučanu gdje mi se roba redovito kvari, tako da je to test i za trgovinu isto. :D

http://oi66.tinypic.com/2ccuveg.jpg

0 0 hvala 0
16 godina

Bez specijalnih zahtjeva, koje slušalice je bolje uzet ;   Sennheiser HD 518 ili ATH-M30 

Ili  imaju neke bolje do 600 kn, treba mi za poklon

Vinchix#2942
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bubabug kaže...

Bez specijalnih zahtjeva, koje slušalice je bolje uzet ;   Sennheiser HD 518 ili ATH-M30 

ovo baš i nije audiofilski forum no koliko ja pratim svijet slušalica Sennheiser nije loš za cijenu. 

10 godina
Bubabug kaže...

HD 518 definitivno, otvorene su (prirodniji zvuk), udobnije i bolje izgledaju (barem meni).

17 godina

Večer,

Beyerdynamic DT770PRO (80ohma) ili Sennheiser HD 598.

Korištenje: 50/50 gaming/glazba uz napomenu da volim biti izoliran od okoline, no ako su 598 bolje spreman sam razmisliti. Spojio bi ih na Xonar U7, cijene zanemarimo u ovom slućaju.

DT770 mi djeluju kao nešto za mene, no imam dojam da im "fali" sredine na korist bassa prema reviewima.

EDIT: U obzir dolaze i Beyerdynamic Custom Studio za koje reviewi vele da su još bolje od dt770, uglavnom recite iskustva, ja ću probati u Euro-Unitu isprobati, tamo ih imaju.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 18:15 (Lovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

...ili Fostex T50RPMK3...???

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
17 godina

LOL, već sam skoro odlučio Custom Studio budući da su monitoring s fantastičnim zvukom plus pomičnim rupama za zrak kako bi se regulirao bass. Hehe, sad moram i Fostex istražiti 
EDIT: Čini se da je taj Fostex izvrstan ali i jako neefikasan, pa trebaš ludo pojačalo kako bi izvukao max iz njih.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 23:37 (Lovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uzeo Beyerdynamic Custom Studio, upravo ih testiram, budem bacio i review kroz par dana. Uglavnom preporuke za Euro-Unit trgovinu. Nevjerojatno ljubazna ekipa, isprobavao sam što sam htio, kako sam htio, sve su mi spojili i uštekali. Dok sam suzio izbor čovjek si je stavio na uha pa mi je dao i svoje komentare, zatim mi je složio neku instrumentalku, ja sam sjedio, a on je brzo izmjenjivao sluške kako bi čuo razliku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

In-Ear slušalice za glazbu? Koristio bi ih sa Xiaomi Redmi 3S mobom. Do 150kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iz kine za 15$ Xiaomi Piston 3.
Ozbiljno mi treba novi status.
16 godina
Raykip kaže...
Iz kine za 15$ Xiaomi Piston 3.

Ja ih koristim na Redmi 3 i prezadovoljan sam. Ak želiš više basa onda si uzmi Xiaomi Hybrid.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lobotomac90 kaže...

Ekipa jesu li čemu ova dva modela? igre i glazba me zanimaju ponajviše.

Nisu.

Twitter: @191x7
17 godina

A što valja tako jeftinije nešto? Jel ove valjaju? http://www.elipso.hr/audio__video/slusalice/PHILIPS-SHL3060-BLACK/

Mikrofon mi ni ne igra toliko ulogu nego samo da daju iole dobar zvuk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Izbjegavaj Sharkoon Rush.

Dobar zvuk, al sam već nekoliko puta imao problema s njima. Dobro pa je garancija to sve pokrila. I kad su mi nove dali u zamjenu za stare opet sam imao slične probleme nakon nekog vremena.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 14:43 (AmonZero).
12 godina

Od kud si ih naručio? Može link u pp? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice