SCYTHE zvučnici i pojačalo

poruka: 8
|
čitano: 2.333
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

tek su došli na tržište...je ih kupio netko? čini mi se zanimljiv izbor a i cijena je prihvatljiva...

http://www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=10050367

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mene isto zanima više o njima. :D

Inače nikako da se odlučim za novu sobu koju si radim koji sistem da uzmem. Neke 2.0 (npr one drvene genisu 3000A), ili neke 2.1 ili čak 5.1 .

Pitaju me svi za što ću ih koristit, ali baš je u tome i problem. Jer hoću i kvalitetnu muziku do nekog techna ( bassa ), ljubitelj HD filmova, halam tu i tamo neke igre. 

Jos je soba mala i mogu postavit pravilno 5.1 :) Baš imam slatke muke. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tu stvarno vrijedi izreka: koliko para toliko muzike...

Piše ti za Scythe pojaćalo u dnu max output 10w na dva "satelita",a recimo jedno pravo pojaćalo npr Yamaha ima max output 85w na isto dva "satelita"

Ja bi rekao da je to Scythe pojaćalo kvalitetno(isto ga Yamaha ga proizvodi(Quality High Performance YAMAHA IC Chip)) ali slabo što se tiće snage...

A zvučnici imaju max input 20w,e sad ako je istina što su naveli "Manufacturer: Scythe Co., Ltd. Japan" ponavljam onda su isto kvalitetni,ali slabi,

evo za 200/300 Kn više sam našao nekakve Sony-eve kojima je max input 120w...

Uglavnom ako hoćeš kvalitetan zvuk za malo love onda je ovo idealno riješenje.

BTW:ja sam samo izrekao svoje mišljenje,nisam rekao da su loši...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.3.2010 9:41 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: SCYTHE zvučnici i pojačalo
Dakle kod ovog sustava bi dobio kvalitetu, ali ne i snagu da mogu sa time radit neke tulume?!
16 godina
neaktivan

ja imam logitech x-230 2.1 i dobri su...tako da mislim da je za sobu ovo više nego super...imaju pojačalo...drvena kutija...za te pare teško da se može kupit nešto bolje...sad čekamo da ih netko kupi pa da kaže svoje dojmoveSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sad sam išao malo čitat recenzije i sve to... i došao do ovoga...http://www.svijet-medija.hr/jbl_control_one_be,14018,154.aspx e to je vrhunski za sobicu=) mislim da su to pasivni..ali ima kod nas za kupit aktivna verzija...tako da ti ne treba pojačalo nego drito na zvučnu u komp...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ajd još kad ljudi gledaju RMS ili nominalnu snagu, ali kad počnu o max snazi pričati... pa dobro informirate li se vi o tome prije nego spomenete tu nakaradnu glupost zvanu max snaga?

Dalje, sa ovim možeš raditi isti tulum kao i sa micro linijom manje snage, ono, može da svira ali ne baš puno. Kvaliteta neznam kakva je, za te novce ne prevelika, bolje uzmi neke druge.

To su ti ionako pasivni pa ti treba i posebno pojačalo tako da računaj da nije baš tako jeftino ako već nemaš pojačalo.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

cini mi se neisplativo iako mi se zvucnici svidjaju estetski jer zbog cijelog looka a posebno bijelih membrana podsjecaju na legendarne Yamahine studijske

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice