Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.567.067
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
TheThing kaže...

Imam Logitech G9x, želim ga zamjeniti sličnim, znaći usb, laser, wired i isti dizajn znaci ovaj mi odlicno lezi u ruci. Cijena nije bitna.

Coolermaster storm spawn/xornet je definitivno najslicniji dizajnom (ako koristis sivu maskicu na g9x). Nije laserski, no to mu je u ovom slucaju prednost a ne mana, s obzirom da koristi odlican senzor. - Za razliku od g9, nema nikakvu akceleraciju ni prediction.

13 godina
TheExaltedOne kaže...
TheThing kaže...

Imam Logitech G9x, želim ga zamjeniti sličnim, znaći usb, laser, wired i isti dizajn znaci ovaj mi odlicno lezi u ruci. Cijena nije bitna.

Coolermaster storm spawn/xornet je definitivno najslicniji dizajnom (ako koristis sivu maskicu na g9x). Nije laserski, no to mu je u ovom slucaju prednost a ne mana, s obzirom da koristi odlican senzor. - Za razliku od g9, nema nikakvu akceleraciju ni prediction.

Slažem se, ali mislim da je CM osjetno manji i lakši miš.

coffe,coffe,coffe.....
13 godina
neaktivan
metallic kaže...
TheExaltedOne kaže...
TheThing kaže...

Slažem se, ali mislim da je CM osjetno manji i lakši miš.

Manji? Iskreno sumnjam da je bilo sta manje osim cheap miseva za 20kn, haha. Laksi svakako, s obzirom da nema utege za podesavanje tezine. Vjerojatno je i nesto losija kvaliteta izrade, jbg, necime se mora kompenzirati relativno niska cijena. 

A dobro kako god, g9x je po meni skroz cudnovat mis, predviden za claw grip za sve one s vecom rukom. U tom slucaju, TheThing, preporucam pogledas ponudu ambidextrous miseva manjih dimenzija - Zowie FK2 mozda.

EDIT: Imas i ono cudo Mad catz RAT3, haha.

14 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Pozz! Zanima me, dali itko ima Genius Gila, te vaše mišljenje o istom?

sup bro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav ,evo kupujem mis i podlogu,za oboje mi limit 550 kn ... E sad imam vecu ruku ,sirine 10 cm(bez palca)i duzine(od zgloba do vrha srednjeg prsta) 19,5 cm .... Izbor mi je nekako bio coller master mizar,steelseries sensei i rival, roccat savu i kona pure ... Ako ima neko neki prijedlog samo dajte i za mis i za podlogu .... Inace igram jako velkom vecinom FPS .tnx

0 0 hvala 0
17 godina
Killer13 kaže...

Pozdrav ,evo kupujem mis i podlogu,za oboje mi limit 550 kn ... E sad imam vecu ruku ,sirine 10 cm(bez palca)i duzine(od zgloba do vrha srednjeg prsta) 19,5 cm .... Izbor mi je nekako bio coller master mizar,steelseries sensei i rival, roccat savu i kona pure ... Ako ima neko neki prijedlog samo dajte i za mis i za podlogu .... Inace igram jako velkom vecinom FPS .tnx

Kone Pure Optical (Military) + Cooler Master Storm Speed RX Large = ubojita kombinacija.

Twitter: @191x7
10 godina
neaktivan

Jedino me brine da mi nebi bio mali taj kone . Inace mozda sam trebao napisat da imam 25 godina i nije da cu dnevno igrat 10 sati, igrat cu recimo 2 sata i ne nuzno svaki dan. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 18:19 (Killer13).

0 0 hvala 0
17 godina
Killer13 kaže...

Jedino me brine da mi nebi bio mali taj kone . Inace mozda sam trebao napisat da imam 25 godina i nije da cu dnevno igrat 10 sati, igrat cu recimo 2 sata i ne nuzno svaki dan. 

Kone Pure ti može biti mali jedino ako imaš velike šake a preferiraš palm grip. Ako je claw ili fingertip miš će ti vjerojatno pasati.

Za palm možda Logitech G302, G402 ili ako hoćeš jeftinije CM Storm Alcor.

10 godina
neaktivan

Ici cu u instar pa se nadam da ce mi moci izvadit da probam roccat kone, rival sam probai i pase mi u ruku . A sad reci razlika izmedju cm alcor i mizar? Osim u dpi . Ima li smisla kupovat mizar s obzirom da igram fps pa mi netreba tolko dpi. Cine mi se kvalitetni misevi a malo je razgovora o njima . Novci mi "nisu problem" mogu do 500 kn dat za mis samo me zanima da odgovara igrama, neki preporucuju corsair m65 za fps cesto, igrat cu COD vecinom

0 0 hvala 0
17 godina
Killer13 kaže...

Ici cu u instar pa se nadam da ce mi moci izvadit da probam roccat kone, rival sam probai i pase mi u ruku . A sad reci razlika izmedju cm alcor i mizar? Osim u dpi . Ima li smisla kupovat mizar s obzirom da igram fps pa mi netreba tolko dpi. Cine mi se kvalitetni misevi a malo je razgovora o njima . Novci mi "nisu problem" mogu do 500 kn dat za mis samo me zanima da odgovara igrama, neki preporucuju corsair m65 za fps cesto, igrat cu COD vecinom

Ako ti novci nisu problem, onda možeš i Logitech G502 ili Razer Deathadder Chroma. G502 ako voliš teške miševe.

13 godina
neaktivan

Bolje uzeti roccatovu podlogu koja je specijalizirana za kone..Mene boli ruka od ove podloge jer je predebela

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Bolje uzeti roccatovu podlogu koja je specijalizirana za kone..Mene boli ruka od ove podloge jer je predebela

Podcrtano = neistina.

12 godina

Ima u novom Bugu lipa tema o igracim misevima i podlogama pa procitajte.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 2
10 godina
neaktivan

1.pravilo mi bilo da ne zelim razer, imao i nebi vise..logitech je pao kvalitetom same izrade,nebi htio razocarat se u onaj g400 kog sam obozavao... Novi mi se cine ko od najjeftinije plastike a i mrzim nepotrebne gumbe ... Vjerojatno ce sad steels. Rival , roccat kone pure mi je jako zanimljiv ali sam malo guglao i kazu da je za malu ruku, volim primit mis cjelom rukom ... Pa mi treba veci mis, vuce me nekako mizar ili alcor :/ al ih nedaju probat u instaru 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mozes li napisat koje miseve i podloge su testirali ? 

12 godina

Podloge:

-Asus echelon

-Asus strix glide sped i control

-CM speed-RX L

-Gamdias NYX Speed

-Logitech G440

-Razer Scarab BF3

-Roccat sense desert strike

-Sharkoon Draconia (nju san neki dan kupio)

-Speed Link Sevantus

-Stelseries 9HD

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
nicky.sl kaže...

Podloge:

...

Morat ću pročitati čisto da vidim jesu li opet koristili metodu "miš dobro prati na njoj" i "u battlefieldu je super".

#nevaljalemetode #krivemetode #krivotestiranje

Jesu radili mouse surface testiranje, one testove u paintu i slično?

12 godina

Misevi:

-Asus Echelon

-Asus Rog Gladius

-CM Alcor

-Asus Strix Claw

-Aula ghost shark

-Alua ogre soul

-CM Sentinel Advance ll

-CM Master Mizer

-Defender Warhead GM--1300

-Logitech G502 Proteus Core

-Defender Warhead GM-1500

-Func MS-3 R2

-Gamdias erebos extention

-Gamdias ourea

-Genius Deathtaker

--------- Gila

--------- Maurus x

--------- x-G500

--------- x-G510

-Logitech G602

----------- G402 Hyperion fury

----------- G700s

-Keepout x2 i x6

-Gigabite M8600v2

-Mionix Naos 7000

-------- Naos 8200

-MS Booster

----- Imperator

----- Missile

----- Shooter

----- Labyrinth 2

----- X3ME 2

- Razer Naga

-------- Abyssus

-Roccat kone pure military

-Sharkoon Draconia

------------ Fireglider optical

------------ Fireglider Black

------------ Fireglider

------------ Shark zone m20

-Speed Link Decus

-Trust gtx 166 mmo

------- gtx 152

------- gtx 35

-Zalman GM1

---------- ZM-M201R

---------- M300

---------- M400

-Zowie FK1

Eto to su misevi testirani u 267. broju Buga

Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

zesci PR bullshit. Brijem da su konkretno uz sense podlogu sbi podlogu svi živi miševi navedeni kao "kompatibilni" a sa sigurnošću znam (isprobano) i opće poznato je npr ss kinzu uzasno loše radi s njom.

U principu je problem to sta su svi idealni miševi optički, a veliki broj njih jednostavno ne podnosi višebojne podloge.

Tako da svima savjetujem da kupite bilo kakvu (ne mislim na one za 10kn haha) crnu podlogu određene veličine i to je to. Debljina po meni nije deal breaker. Kako bi ruka boljela od deblje podloge???  Suprotno je moguće al u tom slučaju se lako stavi nešto ispod i mir.

Btw, g100s mi odlično sjeda u ruku i feeling je super al prije nego što kupim, zanima me kako radi na sarenoj podlozi ako netko zna??(ne mogu naći podatak na netu). G402s ima isti senzor pa...nadam se da netko ima kombinaciju da mi javi :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 2:35 (TheExaltedOne).
13 godina

Mogli su bar jedan Steelseries miš uzet na domaću recenziju.

P.s. koji su po vama najbolji kandidati za "claw grip" u hr. Može par preporuka?

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

I ja se pitam zasto nisu uzeli steel ... U zadnje vrijeme ko da ih izbjegavaju svi pa se pitam zasto? Osim mozda jedino sto ih kod nas skoro ni jedna trgovina ne drzi,tu i tamo "navrati" koji u instar i to neznatna kolicina .... Mene isto zanima izobor miseva za palm ? 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ima neko iskustva sa steelseries rival ? Citao sam da se brzo trosi gornji sloj. Te me isto zanima kakav je taj sloj kod roccat kone pure ?

0 0 hvala 0
16 godina

ja sam ipak odlucio za uzimanje g700s, za nekoliko dana pisem svoje dojmove, za sad vam evo samo slikica par

1 1
2 2
Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
metallic kaže...

Mogli su bar jedan Steelseries miš uzet na domaću recenziju.

P.s. koji su po vama najbolji kandidati za "claw grip" u hr. Može par preporuka?

Roccat kone pure optical

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
Killer13 kaže...

I ja se pitam zasto nisu uzeli steel ... U zadnje vrijeme ko da ih izbjegavaju svi pa se pitam zasto? Osim mozda jedino sto ih kod nas skoro ni jedna trgovina ne drzi,tu i tamo "navrati" koji u instar i to neznatna kolicina .... Mene isto zanima izobor miseva za palm ? 

deathadder, g402s, rival

13 godina
neaktivan

Razmišljam da zamijenim svoj miš (Sharkoon Drakonia), tako da mi je ovaj broj BUGa došao kao naručen. Osim recenzenta, je netko isprobao taj Kone Pure Military? Je stvarno tako dobar? Imam 25g i ne baš ogromne šape tako da vjerujem da će mi pasati, a podloga mi je Razer Goliathus (Standard ili speed izdanje, bog sam zna sada)...vidim na instainformatika (kako se već zove), ali je sada tamo 459 + dostava..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kone pure je jako mali mis, isprobao jer isto imam srednju velicinu ruke ,uzeo sam steel rival i za ruku je ko saliven :) moja preporuka ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 16:22 (Killer13).

0 0 hvala 0
15 godina
X-Plosiv kaže...

Razmišljam da zamijenim svoj miš (Sharkoon Drakonia), tako da mi je ovaj broj BUGa došao kao naručen. Osim recenzenta, je netko isprobao taj Kone Pure Military? Je stvarno tako dobar? Imam 25g i ne baš ogromne šape tako da vjerujem da će mi pasati, a podloga mi je Razer Goliathus (Standard ili speed izdanje, bog sam zna sada)...vidim na instainformatika (kako se već zove), ali je sada tamo 459 + dostava..

Ja ga imam (Desert Strike)... Sve 5, osim veličine. Nemam veliku capu, ali da je malo veći bio bi bolji. Prije toga sam imao G400 na kojem sam spavao, kad spustim capu na njega. Najbolje isprobati prije kupnje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 21:21 (Kvod).
10 godina
neaktivan

Pozz

Razmisljam se između dva misa..koji je po vama bolji?

Sharkoon drakonia i 

Speedlink decus

0 0 hvala 0
17 godina
Bixles12 kaže...

Pozz

Razmisljam se između dva misa..koji je po vama bolji?

Sharkoon drakonia i 

Speedlink decus

9 Sharkoon Drakonia
1 SpeedLink Decus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice