Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.565.907
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
191x7 kaže...
drakula789 kaže...
Eh da barem mogu raditi ibzaraditi si za pc i periferiju..

To i ja kažem, al nema posla ni za mene...

Ma da ja imam 18 nabavio bi meni stari posla,nego sam tek 13 i bas mi je bed sto ne mogu sljakat..

Edit:Koju podlogu preporucavas da uzmem kad skupim lovu,sad ce ova forumaseva posluzit odlican posao,dok se ne strpim do Bozica :D

neznalica90 kaže...
drakula789 kaže...
191x7 kaže...
drakula789 kaže...
191x7 kaže...

Jeste. Jedan od /razlike su samo u boji.

Ako ti tako kazes,ja ti vjerujem..Jedino sto nemam podlogu trenutno,ali kupit cu ju vijerojatno ako bude u Austriji u Pandorfu neka trgovina s tech opremom..

Eo narucim sutra,kad dodje ja ti javim

Pa naruči odmah i neku podlogu, nisu neš pretjerano skupe...

Pa trenutno imam tocno 400 kn,jos je dostava 30 i to moram pitat mamu hoce li mi dati..Eh da barem mogu raditi ibzaraditi si za pc i periferiju..

imam ti ja negdje u ormaru raptor gaming p9 podlogu. nova skroz, mogu ti je poslat prek tiska o svom trosku sutra/preksutra kad budem isao u links nesto pokupit. nije nesto uber ultra al moze ti posluzit dok se ne snades a meni samo stoji. samo mi javi sifru tiska di ti treba poslat u pm :)

Kako lijep gest..Nisam htio ispast neko nevinasce,ovo nisam ni ocekivao da ce mi netko ponudit..Uljepsao si mi dan :)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2014 23:48 (drakula789).
13 godina
drakula789 kaže...
191x7 kaže...
drakula789 kaže...

imam ti ja negdje u ormaru raptor gaming p9 podlogu. nova skroz, mogu ti je poslat prek tiska o svom trosku sutra/preksutra kad budem isao u links nesto pokupit. nije nesto uber ultra al moze ti posluzit dok se ne snades a meni samo stoji. samo mi javi sifru tiska di ti treba poslat u pm :)

Kako lijep gest..Nisam htio ispast neko nevinasce,ovo nisam ni ocekivao da ce mi netko ponudit..Uljepsao si mi dan :)

nemas frke, sjecam se i ja vremena kad sam starcima morao opravdavat svaku kunu. a realno nema to ni veze s novcima, meni stoji bzvze tebi moze posluzit pa zasto ne. samo moras otic do najblizeg tiska uzet "sifru" tako da ti tam posaljem da preuzmes. u slucaju da neces ponuda vrijedi za bilo koga drugoga jednako. pozz ;)

14 godina
odjavljen
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Koliko otprilike vrijedi nov razer lachesis sa 4k dpi?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...
drakula789 kaže...
191x7 kaže...
drakula789 kaže...

nemas frke, sjecam se i ja vremena kad sam starcima morao opravdavat svaku kunu. a realno nema to ni veze s novcima, meni stoji bzvze tebi moze posluzit pa zasto ne. samo moras otic do najblizeg tiska uzet "sifru" tako da ti tam posaljem da preuzmes. u slucaju da neces ponuda vrijedi za bilo koga drugoga jednako. pozz ;)

Imas pm

13 godina
neaktivan

Zelio bih se zahvaliti forumasu 191x7 na ukazanom i potrosenom vremenu u preporukama podloga i miseva.Danas mi je stigao i lijepsi je uzivo :D

Takodjer uzeo sam cm storm speed rx L na preporuku istog forumasa i nisam pozalio..Svakako jedno veliko Hvala,cujemo se u drugoj temi kad budem kupovao tipkovnici

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Što mislite o mišu Steelseries Sensei? 

Never let a computer know you are in a hurry.

0 0 hvala 0
17 godina
IVOX kaže...

Nemam neko posebno mišljenje o njemu. U toj cjenovnoj klasi (pa čak i nižoj) ima puno boljih izbora.

Twitter: @191x7
16 godina
neaktivan
IVOX kaže...

Ja imam sensei RAW-a, što te zanima ?

14 godina
neaktivan
Saphire kaže...
IVOX kaže...

Zanima me opcenito, kakav je izgledom, kako se ponasa u fps igrama, ima li nekih problema?

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2014 21:34 (IVOX).
16 godina
neaktivan
IVOX kaže...
Saphire kaže...
IVOX kaže...

Zanima me opcenito, kakav je izgledom, kako se ponasa u fps igrama, ima li nekih problema?

ovako: meni izgleda vrlo dobro,imas dva svijetla u njemu, kod kotačića i gdje drzis dlan veliki steelseries znak, ja imam rubberized verziju, znaci ne znoji ti se ruka, ne sklize se itd...  imas 5 programibilnih tipki, lako su dostupne prstima ne moras stavljati ruku u neke čudne položaje, doimaju se malo nestabilno ali u redu su skroz, imas mogucnost do 5700 dpi, ja koristim nekih 3k, ma da slabo igram pucačine u zadnej vrijeme, većinom dotu i neki single player rpg.. imas poseban program njihov koji skines tu mozes programirati tipke i brzine dpi-a ( iams dvije default koje ti se promijene kad klikneš na tipku) sve u svemu ja sam ovaj miš kupio jer sam htio kupit kvalitetan miš pošto su mi se ovi jeftini kvarili često pa sam pop*zdio jedan dan i uzeo nesto skuplje i nadam se kvalitetnije.. 

16 godina
neaktivan
191x7 kaže...
IVOX kaže...

Nemam neko posebno mišljenje o njemu. U toj cjenovnoj klasi (pa čak i nižoj) ima puno boljih izbora.

Za 350 kn koji je bolji od sensei raw-a (nije provokacija, zanima me) ?

17 godina
Saphire kaže...

Za 350 kn koji je bolji od sensei raw-a (nije provokacija, zanima me) ?

Logitech G302, Cooler Master Storm Alcor, CM Storm Mizar, CM Reaper, Steelseries Rival.

Otprilike i tim redom.

12 godina
protjeran

Kupujem miš do 400kn  isključivo za igranje cs go i ostalih fps igara, zanima me ima li ko iskustva sa navedenim miševima i koji bi bio naj izbor ? Vidim po recenzijama da su ovi roccat svi hvaljeni i upravo preporučljivi za fps ali ne znam koji od njih uzet ili možda nešto drugo.

roccat kova

roccat kone pure

roccat savu

Logitech G402 Hyperion

Cooler Master Storm MIZAR 

Cooler Master Storm HAVOC

0 0 hvala 0
17 godina

Od tih koje spominješ dobar ti je Kone Pure, G402 (ako ti ne smeta hrpa nepotrebnih gluposti u njemu), Mizar i Havoc a ja bih još dodao i Alcor.

12 godina
protjeran
191x7 kaže...

Od tih koje spominješ dobar ti je Kone Pure, G402 (ako ti ne smeta hrpa nepotrebnih gluposti u njemu), Mizar i Havoc a ja bih još dodao i Alcor.

Pure mi i je bio prvi pik,ali gledo sam recenziju od ovog roccat kova gdje lik baš igra cs go i čini mi se da je miš baš precizan,pure ima još novij senzor pa bi valjda trebao bit bolji ili bar jednako dobar,sviđa mi se i ovaj havoc ali ne bih ga zbog laserskog senzora,a što se tiče ovog g402 on mi je nekako neprivlačan i izgledom a i tim što kažeš glupostima stavio sam ga jedino jer je to ipak logitech.

17 godina
Silent horror1992 kaže...

Pure mi i je bio prvi pik,ali gledo sam recenziju od ovog roccat kova gdje lik baš igra cs go i čini mi se da je miš baš precizan,pure ima još novij senzor pa bi valjda trebao bit bolji ili bar jednako dobar,sviđa mi se i ovaj havoc ali ne bih ga zbog laserskog senzora,a što se tiče ovog g402 on mi je nekako neprivlačan i izgledom a i tim što kažeš glupostima stavio sam ga jedino jer je to ipak logitech.

A možda Logitech G302?

13 godina
neaktivan
Silent horror1992 kaže...
191x7 kaže...

Ja ti imam problem u bf3,dok u cs go nemam,a to je ovaj:U Cs go mijenjanje dpi funkcionira dok u bf3 ne.Mozda ja ne znam ili trebam smanjiti u programu za Kone Pure.Probat cu se jos malo poigrat.

12 godina
neaktivan

Ja sam uzeo prije nekih mjesec dana MIZAR i imam samo pohvale, baš nikakve zamjerke...

Ostale nisam isprobao tak da ih ne mogu usporediti, ali da uzimam ponovo uzeo bih ponovo MIZAR...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Cisto da spomenem,a to nisam vidio u da je neko spominja,ako se neko misli kupit g502 mis je savrsen (samo je jedna serija imala defektne nozice,a i te dobijes nove),ko god ima vecu saku nek ga ne kupuje dok ne proba,mozda meni smeta jer nisam navikao koristit ove pro miseve jer sam koristio smeca po 50kn ili radio na laptopu bez misa ne znam.

LoL: SirHectorDeMaris , Origin: cohr23
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 10:11 (hrka11).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koji miš uzeti za fps igre a da je cijena oko 300kn trgovina links .

Im BATMAN !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja sam uzeo G100s i prezadovoljan sam. Guram ga po G240 podlozi.
When people are bored, it is primarily with their own selves that they are bored.
12 godina
protjeran

Stigao mi kupljeni kone pure i moram priznat da sam ugdno iznenađen što izgledom što kvalitetom same izrade, ali budemo vidjeli hoće li zadovoljit u onom što mene više zanima a to je preciznost i ponašanje u fps igrama.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Prvi put vidim ovaj mišhttp://www.amazon.com/dp/B00I84MRT2?psc=1 , ima ko kava iskustva s njim?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 18:19 (LittleHawky).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uzeo sam Steelseries Sensei-a. Miš je odlican na prvi pogled. Najbitnije je da meni miš odgovara ruci. Gledao sam review-ove po internetu, neki su govorili da je povrsina skliska i da se znoje dlanovi, kod mene to nije slucaj.

Javim dojmove kad ga malo vise budem koristio. 

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Neki "miš za cs" (mali, jednostavan) do 300 kn, tražio sam kanu i kinzu po svakoj web stranici nema ih nigdje u hrvatskoj :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Zvuci dobro, hvala

13 godina
neaktivan
Jerkisa kaže...

Neki "miš za cs" (mali, jednostavan) do 300 kn, tražio sam kanu i kinzu po svakoj web stranici nema ih nigdje u hrvatskoj :(

http://www.moduldevet.com/mi%25C5%25A1-%25C5%25BEi%25C4%258Dni-steelseries-kinzu-v2-white/

Nije lijepo lagat :)

Imas g302 isto

17 godina
Jerkisa kaže...

Cooler Master Storm Alcor (CM Alcor) i ne traži dalje.

13 godina

Može li par dojmova o g302, kakav je u praksi?

Njegove dimenzije usporedno s nekim starijim poznatijim mišem? Hvala.

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Planirao sam uzeti Sharkoon Skiller tipkovnicu i Fireglider Black miš no u Linksu me lik nagovorio da uzmem

GAMDIAS Ares Essential bundle, Ourea miš 2500dpi, backlight tipkovnica za 349 kn, tipkovnica mi se sviđa, miš je također kvalitetan,
samo da vas pitam jesam li se zeznio što nisam uzeo Fireglider koji je laserski i ima 3600 dpi? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice