Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.569.262
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
CyberDemonVZ kaže...
AA-d00d kaže...
Naravno da je ok za igre bez ikakvog laga.

Baterija drži sigurno jedan dan (na službenoj stranici piše 8-10h kontinuiranog igranja). Preko noći staviš na punjenje preko USBa ili ga koristiš paralelno dok se puni.

Na G700s je bezicna veza jednaka onoj zicnoj na G500s.

Baterija je dosta slaba.

Kupnjom Eneloop crne XXX se trajanje baterije poveca NEKOLIKO PUTA.

Ili pogledaj G602.

Ja mislim da vijek nisu nešto posebno poboljšali. I za jedan i drugi piše 8-10h, a dok je "s" verzija tek došla su se ljudi isto puno žalili da traje jedan dan samo.

Nemam G700s dok imam 2 G700 (jedan za*ebava doduše) pa ne mogu direktno usporedit.

EDIT: krivog čovjeka citirao{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 14:16 (AA-d00d).
15 godina
Vash kaže...

Po meni da, odličan miš.

Uz deathaddera jedini miš koji mi odlično leži u ruci i nigdje ne zapinjem sa prstima, dlanom, rukom...

Uf, nadam se da nije kao DA posto mi on ne valja nikako tj. previsok mi je i totalno ne udoban.

Pitanje je samo hoce mi ekipa iz ADM-a htjeti zamjeniti ovaj G500S za G700S uz moju doplatu posto mi nema smisla narucivati treci G500S i moliti se da bude ok, a i vec na samu postarinu sam potrosio cca 100 kn i jos ako saljem sada, potrosit cu oko 150 kn samo na postu. Koma!

P.S.

Ponudili su mi iz Logitech supporta na biranje dva misa kao zamjenu za G500S:

G602

http://gaming.logitech.com/en-us/gaming-mice/g602-wireless-gaming-mouse

G600

http://gaming.logitech.com/en-us/gaming-mice/g600-mmo-gaming-mouse

Je li G602 ok?

Najvise me zanima lag?

Baterija se na G602 ne puni, zar ne tj. moram imati svoju?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 15:47 (win32).
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
P.S.

Ponudili su mi iz Logitech supporta na biranje dva misa kao zamjenu za G500S:

G602

http://gaming.logitech.com/en-us/gaming-mice/g602-wireless-gaming-mouse

G600

http://gaming.logitech.com/en-us/gaming-mice/g600-mmo-gaming-mouse

Je li G602 ok?

Najvise me zanima lag?

Baterija se na G602 ne puni, zar ne tj. moram imati svoju?

G602 se ne može prikopčati na PC (nema USB port), dobiješ 2 nepunjive duracell baterije ali ako imaš doma punjive možeš normalno njih koristiti.

Receiver radi na 500Hz ali to je sasvim dovoljno (nitko se dosad nije žalio na lag), ja npr. svoj G700 koristim na 250Hz i nemam lag.

Inače G602 može raditi i sa samo jednom baterijom ali se naravno vijek trajanja prepolovi.

15 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Onda cu uzeti G602 posto mi ne smeta ovo s baterijama, a i vidim da ionako dosta dugo traju (makar mogu za svaki slucaj uvijek imati jedne rezervne u ladici).

Steta jedino sto se na G602 ne moze podesavati tezina, ali naviknuti cu se.

Inace ionako imam nove punjive baterije pa bi njih stavio.

A gle, objasnio sam im da vec treci puta saljem mis na garanciju, a mis nije ni radio i da to jednostavno nema smisla posto nitko ne garantira da i treci mis nece tako zujati.

G600 mi je ok za igre, ali mi za surfanje i rad ne pase raspored tipki i to mi nikako ne pase.

Eto, support se opet pokazao kao jedan od najboljih. Svaka cast!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eh da, G602 ima max 2500 DPI, ako koristiš više to bi ti mogao biti jedini problem.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Bez veze. G502 Proteus Core je "duhovni" nasljednik od G500S pa i G9 i sad ti nude MMO miš i G602. Od ta dva ovisi na koliko DPI-a igraš. Ako ti je dosta 2500 onda idi na G602, u suprotnom G600.

Inače subjektivno: G602 ti je kod nas relativno skup (600+kn). Moja preporuka je prodaj ga original zapakiranog nešto jeftinije nego u trgovini i uzmi si G502 kad stigne koji po mnogim reviewima ima jedan od najboljih ako ne i najbolji senzor.

EDIT: Što se tiče G502 "It's replacing the beloved shape of the G500s," he said. "It's designed to feel good to people who have used the G500s, but to also improve the design." Pitaj ih slobodno što je s G502 koji je nasljednik od G500s (koji je očito imao previše propusta za jedan takav brend), da više igraš FPS-ove i da si zato uzeo G500s. Ništa te ne košta.

EDIT2: Dakle G602, povlačim sve rečeno za G502 Proteus Core i upozorenje budućim kupcima (iako samo što nije kod nas, cijena 599kn) - dakle pričekati neku reviziju jer izgleda da ni ovaj nije isproban (pa wtf Logitech). Ima probleme sa firmwareom pa se senzor blesira i probleme s nožicama koji se javljaju već nakon par sati...

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 20:24 (Lovac).
Moj PC  
0 2 hvala 1
15 godina

Sada s G5 rev2 ne igram ni na 2000 DPI vec na nekih 1600 DPI (tocnije, na srednjem profilu, a ne znam na koliko DPI je to) pa mi to oko DPI-a nece predstavljati problem.

G600 je ok, ali mi ne bi odgovarao za svakodnevni rad jer sam naviknut na drugaciji raspored tipki pa cu uzeti svakako G602.

Kako god, lijepo od njih sto su ponudili zamjenu.

I ja bi da su ponudili G502, ali i ovako sam pre zadvoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

G700 je dosta visok miš, pa moguće da ti ne bi pasao.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

G502 dosao u Links:

http://goo.gl/OzezRR

Cijena: 669 kn

Nije losa cijena, stovise pristojna je.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 11:34 (win32).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

kupio bih novi miš za neki 200-tinjak kuna pa su mi za oko zapeli Sharkoon Fireglider i Perixx MX-2000II.

Molim dakle za preporuku koji je bolji (ako može i zašto) ili ako imate neki bolji prijedlog u toj cijeni.

5 Sharkoon Fireglider
1 Perixx MX-2000II
Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
win32 kaže...

Dosao mi je jucer G500S i naravno da je dosao model koji pisti ko' sam vrag. {#}

...

Jel ima uopce model koji ne pisti?

Moj pisti ko vrag ali sam se vec naviko, a i inace nabijem slusalice tako da ne primjetim...To pistanje je jedno od vecih failova, ali inace je odlican mis. Na pocetku je taj mis imao i ogromnih problema sa lagom ali su rijesili kasnije updejtom firmwarea.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 13:02 (Svinja).
15 godina

Gle, ovaj drugi koji sam dobio se jako malo cuje....ni blizu kao prvi.

Kako mi ostaje i taj mis i posto dobivam i novi od Logitecha, mozda stavim silikon na ovaj (makar napominjem da se ovaj drugi koji su poslali jedva cuje za razliku od prvog...iskreno, moras staviti uho na njega da cujes no opet kada nesto kupujes onda hoces da bude bez greske (bar sam ja takav, pogotovo kada su takvi novci u pitanju)).

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
win32 kaže...

Gle, ovaj drugi koji sam dobio se jako malo cuje....ni blizu kao prvi.

Kako mi ostaje i taj mis i posto dobivam i novi od Logitecha, mozda stavim silikon na ovaj (makar napominjem da se ovaj drugi koji su poslali jedva cuje za razliku od prvog...iskreno, moras staviti uho na njega da cujes no opet kada nesto kupujes onda hoces da bude bez greske (bar sam ja takav, pogotovo kada su takvi novci u pitanju)).

Samo ti reklamiraj. U potpunosti se slažem. Ja ću morati G35 headset jer se čuje pištanje kad je mikrofon u uporabi (od početka se jedva čulo, sad je već glasnije).

Što se 669kn za G502 tiče, to je zapravo puno jer je "službena" preporučena cijena 599kn, čak se i sam Links zaletio prije par dana sa tom cijenom. Vidite sliku.
Inače jučer sam napisao probleme koje ima G502, pa ako netko misli kupiti bolje pričekajte. Ja sam mislio zamijeniti G700 s njime, ali čekam.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
17 godina
neaktivan

Pa i nije puno (u relativnom smislu) s obzirom da je to Links i cijena za 50kn veća nego na službenoj stranici (625kn).

16 godina

Zanima me isplati li se dati cca 320 kn za DeathAddera. Nisam neki gamer, ali mi treba neki kvalitetan miš koji će mi dobro ležati u ruci (nije da ne igram, igram, samo nisam neko ko se profesionalno bavi time već više onako casual tu i tamo koju rundu online odigram). Sad znam da je veličina ruke kod svakog različita, ali opet ima li neko iskustva sa DeathAdderom? Dakle govorim o ovoj 3500dpi verziji (sa oglasa). Izvinjavam se što sam padobranac.

0 0 hvala 0
14 godina
Zekat kaže...

Ima - Fireglider!

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
16 godina

Moze preporuka misa posto je moj crko (mojom krivicom). Dvoumim se izmedu Zowie EC2 Evo i izmedu Logitech G602.. Ima li neko 602,da li je stvarno pretezak kao sto kazu i da li mogu punjive baterije od 1.2V u njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Isplati se, ali bilo bi dobro da prvo vidiš kako ti leži u ruci.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
17 godina
neaktivan

Pala cijena G502 na 599kn (Links).

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

Pala cijena G502 na 599kn (Links).

U Portiu je 539. Drago mi je da poštuju preporučene cijene.

EDIT: Cijena je fakat dobra za ovo. Čak sam u napasti ubost jedan (strah me da ne dobijem problematični primjerak, pa se onda ganjati s garom).

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 20:55 (Lovac).
16 godina
Vash kaže...

Isplati se, ali bilo bi dobro da prvo vidiš kako ti leži u ruci.

A jel se isplati takve stvari uzimati preko interneta? Ako da, sa koje stranice je najbolje? Na eBayu vidim da je 2013 model cca 400 kn dok je ovdje 600 kn isti.

15 godina
neaktivan

To ti nebih znao, ne uzimam preko neta takve stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hambrle kaže...

A jel se isplati takve stvari uzimati preko interneta? Ako da, sa koje stranice je najbolje? Na eBayu vidim da je 2013 model cca 400 kn dok je ovdje 600 kn isti.

Pitanje što misliš pod "isplati se".

Uzmi u obzir troškove dostave i eventualne namete ako dolazi izvan EU, pa izračunaj; tu je i mogući problem s ostvarivanjem garancije.

Osobno, miša npr. ne bih tako uzimao - osim ako nije neka smiješna cifra, ili znam od prije kakav je točno oblik tj. kako leži u ruci.

Split your lungs with Blood and Thunder
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Zanima me isplati li se dati cca 320 kn za DeathAddera. Nisam neki gamer, ali mi treba neki kvalitetan miš koji će mi dobro ležati u ruci (nije da ne igram, igram, samo nisam neko ko se profesionalno bavi time već više onako casual tu i tamo koju rundu online odigram). 

Nitko od nas ovdje (barem koliko znam) nije pro gamer. Samo ti je razlika dal igraš 3 sata tjedno ili 2-3 sata dnevno ili više, i koliko ti je bitno pobjeđivanje.

Ako igraš ful malo mislim da ti nema smisla dat 600 kn na DA novog. Imaš i puno jeftinijih miševa koji su dovoljno dobri za ono što ti treba.

15 godina

Ne znam od kuda dolazi ideja da dobar mis treba za igre!?
Ocito su mnogi zaboravili da ako radis s misem 10-12 h dnevno i jos uz to i igras, da ti treba kvalitetan, ergonomski.i udoban mis koji dobro lezi u ruci.
Godinama sam radio s losim misevima i hvala lijepo, nikada vise, previse cijenim svoje ruke i opcenito udobnost u radu da bi se zezao sa smecem od losih miseva (isprobano u visegodisnjem radu tj u nekih 13-14 godina koristenja miseva).

P.S.

Ne treba padati na fore one i jeftine Razere na e-bayu posto svi znamo koliko je bilo fejkova (nisu dolazili u original kutijama te je to i naglaseno kod oglasa).

Makar da ima jftinijih miseva vani, ima.

Logitech bez straha mozes narucit iz vana, za Razer ne bi riskirao (ako pricamo o ostvarivanju jamstva).

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 16:39 (win32).
16 godina

Dobro, nisam ni mislio davati 600 kn za miš. Mislio sam ispod 400 kn. Inače koristim laptop cca 6-7 sati dnevno, a neke stvari nisu baš namjenjene za touchpad (photoshop, 3d modeliranje i još dosta toga, pa ni igre), pa sam mislio uzeti neki malo kvalitetniji miš. Ako ne DA (obzirom da je kod nas malo preskup, ili ako naletim na neku akciju ili nešto slično, pa da bude jeftiniji), imate li preporuku nekog miša za te pare? Sa eBaya dakle da ne naručujem zbog tih fake razera.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
9090 kaže...

koji dućani imaju izložene miševe da se probaju kako leži u ruci...nekada se to moglo u Ve-mil-u dok nisu ošli nizbrdo, a kratko vrijeme se moglo i u Linksu ako se dobro sjećam, no brzo su odustali od te prakse iz samo njima poznatih razloga

zna tko?

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
13 godina
9090 kaže...
9090 kaže...

koji dućani imaju izložene miševe da se probaju kako leži u ruci...nekada se to moglo u Ve-mil-u dok nisu ošli nizbrdo, a kratko vrijeme se moglo i u Linksu ako se dobro sjećam, no brzo su odustali od te prakse iz samo njima poznatih razloga

zna tko?

Di živiš, da pretpostavim u zg? U hg spotu su imali izložene miševe i tastature te bili susretljivi oko probe.

coffe,coffe,coffe.....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice