Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.567.519
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi

Za popravak dvoklika i sličnih problema kod određenih modela miševa nema potrebe nositi ga na servis. Jednostavnije ga je popraviti u vlastitoj režiji (solucija i onima kojima je istekao garantni rok). Upućujem ovo radi korisnika kojima odlazak ili slanje miša na reklamaciju u servis iz osobnih razloga nije najpoželjnija opcija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 16:37 (Altruistic).
17 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Javljam, da je reklamacija misa (Logitech G500), uspjesno privedena kraju.

Odobrena mi je zamjena.Sad jos moram odluciti, kaj cu uzeti.

0 0 hvala 0
17 godina
damir kaže...

Javljam, da je reklamacija misa (Logitech G500), uspjesno privedena kraju.

Odobrena mi je zamjena.Sad jos moram odluciti, kaj cu uzeti.

Pa, uzmi G400.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
17 godina

Uzeo za promjenu Sharkoon DarkGlider (nakon godina i godina Logitech i Microsoft miseva).

Nisam htio isprobavati srecu sa jos jednim Logitech-om....

Uzeo i podlosku DarkGlider i prvi utisak za Sharkoon paket je vrlo dobar.Budemo vidjeli, kako ce raditi na duge staze.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Našao sam neku radnju s normalnijim cijenama, a još sam u potrazi za novim mišem pa molim za pomoć.

Steelseries Ikari Optical je 330Kn, kakav je taj miš? Ima li poznatih problema i imate li iskustva?

G400 je 260Kn. Da li je taj miš stvarno dobar? Da li je dobre kvalitete? Logično bi bilo da Logitech izda bezveze miš, loše kvalitete i reklamira ga kao zamjenu za Mx518 i da ljudi polete. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo ti jedan review od kolege Steelseriesa Ikari ! G400 je odlican mis i dostojan nasljednik MX518 ! Također domaci reviwe Logitecha G400 ! Bilo bi dobro kad bi mogao isprobat ta dva misa da vidis koji ti bolje odgovara !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li tko ima iskustva sa Mad Catz R.A.T. 5 mišom ? 

Zapeo mi je za oko a jedino ga još u Algoritmu ima za uzet .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Onjegin kaže...

Steelseries Ikari Optical je 330Kn, kakav je taj miš? Ima li poznatih problema i imate li iskustva?

osobno imam tog miša, i kao i kolege od kojih sam dobio feedback o njemu, nemam riječi koje bi ga okaljale

miš je ergonomičan, lijepo leži u ruci, iskreno ne treba ti neki nabrijani DPI, 1600 za FPS kod optičkog je savršeno, tipka za mijenjanje DPI-a on the fly je odlična opcija, a ono što se meni najviše sviđa je to što je miš driverless, znači samo ga bokni u komp i sve radi bez dodatne zahebancije

ja osobno ne mogu dati puno riječi o drugim miševima, jer mi je ovo prvi gaming miš, jedino sam još probao G9X i deathaddera, i ikaria preferiram, jer na njemu imam "prirodniji" položaj ruke

detaljnije potraži u reviewu

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
JoshTurner kaže...

imam ga ja i prezadovoljan sam sa njime ako imaš para uzmi i R.A.T. 7 

13 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...
JoshTurner kaže...

Nekako mi je previse dat 650 kn za "miš" . A koliko vidim razlika u R.A.T. 5 i 7 je jedino u DPI ,čak isto i izgledaju.

450-500 kn mi je max maxeva. 

17 godina
neaktivan
JoshTurner kaže...
Ivanjino96 kaže...
JoshTurner kaže...

Nekako mi je previse dat 650 kn za "miš" . A koliko vidim razlika u R.A.T. 5 i 7 je jedino u DPI ,čak isto i izgledaju.

7 se da više prilagodit.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Steelseries Ikari Optical je 330Kn, kakav je taj miš?

Fantastičan.

Sve je moguće osim drvene peći, a i ona ako se ne loži.
14 godina
neaktivan
JoshTurner kaže...
Ivanjino96 kaže...
JoshTurner kaže...

coolermaster storm sentinel ili logi g500

If you can't make it good, at least make it look good. (c) Bill Gates
15 godina
neaktivan

trebam savjet:

koji miš uzeti za igranje minolovca?

miš treba biti lagan i ne sitan kao oni za laptop,i naravno izdržljiv

il si bos,il si hadžija

0 0 hvala 0
15 godina

Prestigio PMSG1Y , odlican za sve , ne samo za minolovca{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Molio bih sve one koji koriste Mionix Naos 5000 da napišu svoje iskustvo sa njime!

Ako takvih uopće ima jer je miš rijedak na našem tržištu.

Isto tako zanima me gdje ga se uopće može kupiti (znam samo za GamerShop)!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Shaka je prodavao naos, ne znam jel gi rjesio jer ima vec dosta dugo kako je taj oglas stavio ali nije naznacio da li je prodan.

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-palit-gtx-465-1gbmionix-naos-3200/157279.aspx

Ja iskreno 475 kuna za totalno nepoznat mis ne bi iskesirao nikad. Cisto zato sto polovan nema cjenu nikakvu, a ja ih volim svako malo mjenjati.

Ako nadjes polovan uzmi, ali novi...radije uzmi nesto poznato za sto se zna kako se ponasa u igrama i koliko je udoban.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 23:11 (Tyberius_Prime).

0 0 hvala 0
17 godina

Linus iz NCIX-a (onaj s LinusTechTips) je unboxao i sprobao taj miš te ga preporuča.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Evo jedna cista glupost, ili revoltec sad izdaje poznati prestigio mis ili je slika kriva.

Prestigio PMSg1 pod imenon revoltec fighting elite, prodaju za 275 kuna, dok prestigio PMSG1 kosta 130 kuna.

1 0 hvala 0
17 godina
Tyberius_Prime kaže...

Evo jedna cista glupost, ili revoltec sad izdaje poznati prestigio mis ili je slika kriva.

Prestigio PMSg1 pod imenon revoltec fighting elite, prodaju za 275 kuna, dok prestigio PMSG1 kosta 130 kuna.

Nije slika kriva niti Revoltec pravi Prestigio miševe. Radi se o rebrandu jednog te istog miša, taj isti miš je i Ozone Smog.

Jednostavno svi ti "proizvođači" kupe od jednog velikog proizvođača (OEM odnosno Original Equipment Manufacturer) i rebrandiraju (promijene malo izgled ili boje, promjene slike unutar softvera i slično) te prodaju kao svoj proizvod. Recimo nešto slično je slučaj i s Sharkoon Fireglider mišem kojeg u biti pravi A4Tech i koji pripada seriji X7 Oscar laser Gaming samo što ga Sharkoon rebrandira.

15 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...

Shaka je prodavao naos, ne znam jel gi rjesio jer ima vec dosta dugo kako je taj oglas stavio ali nije naznacio da li je prodan.

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-palit-gtx-465-1gbmionix-naos-3200/157279.aspx

Ja iskreno 475 kuna za totalno nepoznat mis ne bi iskesirao nikad. Cisto zato sto polovan nema cjenu nikakvu, a ja ih volim svako malo mjenjati.

Ako nadjes polovan uzmi, ali novi...radije uzmi nesto poznato za sto se zna kako se ponasa u igrama i koliko je udoban.

Hvala za savijet! Nisam do sada razmišljao na takav način.

Iako sam jako zadovoljan sa sadašnjim mišem, volio bih probati i njega.

191x7 kaže...

Linus iz NCIX-a (onaj s LinusTechTips) je unboxao i sprobao taj miš te ga preporuča.

Vidio sam! Još jedan plus u mojim očima za taj miš!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 18:53 (godo).
16 godina
moderator

molim preporuku miša do 150kn

poželjne forward/back tipke i asimetrični oblik

ostalo manje bitno

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Verbatim Rapier V1 !

Inace bih ti preporucio Prestigio PMSG1 , al ga trenutno nigdje nema raspolozivog !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Haf932 kaže...

Verbatim Rapier V1 !

Inace bih ti preporucio Prestigio PMSG1 , al ga trenutno nigdje nema raspolozivog !

Odlican mis, koristim ga vec nekoliko mjeseci.

Malo je softver na pocetku kompliciran, ali pohvata se sve nakon nekog vremena.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
15 godina

Dvoumim se između Sharkoon FireGlidera (215kn) i DarkGlidera (379). Imali smisla davati tih 160kn više za Darkglidera?

17 godina
Switch kaže...

Dvoumim se između Sharkoon FireGlidera (215kn) i DarkGlidera (379). Imali smisla davati tih 160kn više za Darkglidera?

Itekako ima. No za cijenu FireGlidera nabaviš već logitech G400 tako da FG tu nema šta tražiti.

A za 200 Kn dobar ti je i onaj LC Power m1000, koristi Avago ADNS 9500 senzor tako da barem znamd a je što se senzora tiče OK miš.

15 godina
Switch kaže...

Ima  , barem bih ja dao !

Music As A Weapon !!
15 godina

Eto dodao i ja! :) Uzeo danas DarkGlidera i mogu reći da mi se sviđa jako. Super mi leži u ruci što mi je jako bitno. Treba ga sad malo u BF-u isprobati!

15 godina

Tko ovdje ima DarkGlidera? Skonto sam nešta što me totalno iritira. Kako se može ubrzati scroll? Na prijašnjem G9x-u sam mogao narediti da mi pomak za jednu crticu na scrollu pomakne 3,4,5 redova na stranici, ovisi kolko naredim. No ovdje to nisam našao. Npr moram zavrtiti scroll 9 puta kako bih došao od vrha do dna Bug Foruma.

Tamo u onom Sharkoon-ovom software-u sam našao Horizontal Scroll Speed no međutim koju god vrijednost da stavim ništa se ne mjenja, uvijek je isto! Jel to uopće za to?

17 godina
Switch kaže...

Tko ovdje ima DarkGlidera? Skonto sam nešta što me totalno iritira. Kako se može ubrzati scroll? Na prijašnjem G9x-u sam mogao narediti da mi pomak za jednu crticu na scrollu pomakne 3,4,5 redova na stranici, ovisi kolko naredim. No ovdje to nisam našao. Npr moram zavrtiti scroll 9 puta kako bih došao od vrha do dna Bug Foruma.

Tamo u onom Sharkoon-ovom software-u sam našao Horizontal Scroll Speed no međutim koju god vrijednost da stavim ništa se ne mjenja, uvijek je isto! Jel to uopće za to?

Pa, prvo moraš znati razliku između horizontalnog i vertikalnog scrolla.

A za ovo drugo, odeš u upravljačku ploču, tamo na miš i pod Kotačić imaš opcije za scroll.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice