Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.567.353
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
Vapor kaže...

Pišu gluposti da prodaju podlogu. Podloga je u odnosu na qck dosta hrapavija, puna je rupica.

Iako Prestigio zbog keramičkih nožica klizi dosta dobro na njoj.

Ma Prestigio PMSG1 klizi po svemu, no ova Outplay XL ga baš žulja (no nešto malo manje nego druge miševe).

Moj bratić (kojeg sam spominjao da ima tu Outplay XL) koristi Cooler Master Storm Weapon of Choice M4 SSK.

Ta je baš suprotno od Outplay XL - tvrda je (plastična) i toliko glatka da je Prestigia na njoj (nakon što sam naviknuo

kontrolirati miša s istim senzorom kojeg PMSG1 koristi na svojoj CM Storm Tactics DC FPS) jednostavno ne mogu kontrolirati,

kao da na njoj ima nekoliko puta više dpi (umjesto 5040 kao da ima 15000).

Inače preferiram glide podloge, ali platnene. Plastične su superiorne, al zaboli ruka ko na stolu...

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
14 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Kupijem novi miš, sad imam Microsoft SideWinder X3 i zadovoljan sam (simetrićan je a više bi mi odgovaralo da je za dešnjake). Miš držim kombinirano, dlan naslonjen a prsti malo u zraku. Ne igram neke igre previše, nego mi treba za photoshop, autocad i neke 3d programe. Podloga bi bila SteelSeries QCK.

Najviše mi se sviđaju Logitech G500 i Sharkoon DarkGlider, G500 je skuplji 50kn.

Svi prijedlozi su dobrodošli. {#}

9 Logitech G500
4 Sharkoon DarkGlider
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Neville2MUFC kaže...

Kupijem novi miš, sad imam Microsoft SideWinder X3 i zadovoljan sam (simetrićan je a više bi mi odgovaralo da je za dešnjake). Miš držim kombinirano, dlan naslonjen a prsti malo u zraku. Ne igram neke igre previše, nego mi treba za photoshop, autocad i neke 3d programe. Podloga bi bila SteelSeries QCK.

Najviše mi se sviđaju Logitech G500 i Sharkoon DarkGlider, G500 je skuplji 50kn.

Svi prijedlozi su dobrodošli. {#}

Dobar odabir ako gledas broj tiki. A da ides na jos vise?

Npr, preko oglasnika rabljeni ali "novi zapakirani" G700 s garancijom?

Ja sam ga uzeo za igranje, ali sad bez problema iskoristavam sve tipke za programe.

13 najcesce koristenih opcija stavis na tipke i uzivas uvaljen u fotelju bez diranja tipkovnice :)

Ukljucujuci i undo/redo na naginjanje kotacica lijevo desno :)

I "rabljeni" s garancijom me prije pola godine dosao manje nego novi G500!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina

Posto mi je vec drugi  Logitech G500 zavrsio u Linksu na servisu, zbog istog razloga (dvoklik na lijevoj tipki), trazim preporuku za neki drugi mis.

Misljenja o Razer Imperator 2012 i Razer Taipan.....

Trenutno sam na neunistivom Logitech MX 510 (kupljen 2004. godine).

Inace, G500 mi je prvi mis od Logitecha, koji radi probleme. 

0 0 hvala 0
16 godina

Imperator 2012 je super miš mislim da se nađe ispod 500kn, Taipan je pak preskup. Ako imaš priliku pogledaj i probaj Darkglidera, miš je jeftin a stvarno nudi puno

15 godina
damir kaže...

Posto mi je vec drugi  Logitech G500 zavrsio u Linksu na servisu, zbog istog razloga (dvoklik na lijevoj tipki), trazim preporuku za neki drugi mis.

U tom slucaju ja bih isao na Sharkoon Darkglidera !

Music As A Weapon !!
16 godina

pozz na raspolaganju imam 400-450kn moze se malo malo dignut budzet ako je velika razlika u misevima... htio bih neki kvalitetan i izdrzljiv mis ali prije svega mi treba udobam mis jer ovaj sadasnji koji imam nakon duzeg koristenja ruka me ubija od bolova... imam onako relativno veliku ruku pa pretpostavljam da mi treba veci mis... ja sam si nasao u linsku darkslider ali prijatelji mi kazu da bolje uzmem neku poznatu marku radi izdrzljivosti itd itd 

0 0 hvala 0
15 godina

Darkglider je vrlodobar mis i isprobaj ga ako mozes ! Ako ti je udoban i pase ti onda ga uzimaj !

Eventualno bih ti u tom rangu jos preporucio Logitech G500 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

probo sam i taj log ali bolje mi lezi dark ali opet ako je istina sto se tice tih marki onda bi rade kupio nesto kvalitetno xD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
damir kaže...

Trenutno sam na Logitechu MX518 i to mi je najbolji mis kojeg sam do sad imao.

Razmisljam o G500, ali me malo tvoj post cimnuo.

Da li mi mozes napisati (mozes i u privat) sto tocno nije bilo u redu s dvoklikom.

DarkGlider mi djeluje ok, ali G500 bih uzeo vise zato sto mi MX518 odlicno lezi u dlanu.

G700 mi je malo preskup, kao i RAT 7.

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Za tebe je G400 koji je i bolji mis nego g500.
Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Jeli ovaj miš ok?

http://www.links.hr/?naziv=mis-arctic-m571-l-gaming-laserski-2400dpi-usb-sivi&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.328

Imate neki drugi prijedlog? Ne treba mi miš s 100 tipki, dakle neki ok miš za BF3 i sl. Ovaj mi izgleda ok, jel da uzmem njega ili neki drugi? Neki prijedlog do 150kn. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Chaky kaže...

Trenutno sam na Logitechu MX518 i to mi je najbolji mis kojeg sam do sad imao.

Razmisljam o G500, ali me malo tvoj post cimnuo.

Da li mi mozes napisati (mozes i u privat) sto tocno nije bilo u redu s dvoklikom.

DarkGlider mi djeluje ok, ali G500 bih uzeo vise zato sto mi MX518 odlicno lezi u dlanu.

G700 mi je malo preskup, kao i RAT 7.

Stisnes lijevu tipku misa jednom a on registrira kao dvoklik, sto onemogucuje normalan rad.

15 godina
sokios kaže...

Jeli ovaj miš ok?

http://www.links.hr/?naziv=mis-arctic-m571-l-gaming-laserski-2400dpi-usb-sivi&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.328

Imate neki drugi prijedlog? Ne treba mi miš s 100 tipki, dakle neki ok miš za BF3 i sl. Ovaj mi izgleda ok, jel da uzmem njega ili neki drugi? Neki prijedlog do 150kn. Hvala

Prestigio PMSG1 !

Music As A Weapon !!
16 godina

ja sam imo prestigio model ispod toga... nije bas nesto :S losa ergonomija, ruka te poslje boli da nezz sta ces xd

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li je itko koristio Cooler Master Xornet miš? Baš koristio (znam i ja čitati review-ove i stranice, ali ako imate nekih napomena o nečemu što ste pročitali bilo gdje, recite).

Vidim da je optički senzor, jesu li oni još uvijek inferiorni laserskim? Kakav je u odnosu na Deathadder-a (što se tiče kvalitete, veličine i preciznosti senzora)?

Jesu li Spawn i Xornet isti miševi?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 16:38 (Onjegin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Onjegin kaže...

Da li je itko koristio Cooler Master Xornet miš? Baš koristio (znam i ja čitati review-ove i stranice, ali ako imate nekih napomena o nečemu što ste pročitali bilo gdje, recite).

Vidim da je optički senzor, jesu li oni još uvijek inferiorni laserskim? Kakav je u odnosu na Deathadder-a (što se tiče kvalitete, veličine i preciznosti senzora)?

Ne, optički (dobri) su još uvijek superiorni laserskima.

Spawn i Xonet su slični, no stariji je superiornijih mogućnosti.

15 godina
Onjegin kaže...

Moj buraz ima Spawn-a i mis je dosta malen ! On kaze da je jako zadovoljan njime ! Evo ti i par slika u usporedbi s mojim misem !

Inace su Spawn i Xornet dosta slicni !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Moj buraz ima Spawn-a i mis je dosta malen ! On kaze da je jako zadovoljan njime ! Evo ti i par slika u usporedbi s mojim misem !

Pre, premalen...

13 godina
neaktivan
damir kaže...

Jesu li ti u Linksu zamijenili miš ili su samo popravili? Općenito, kako su reagirali na taj dvoklik?

Imam sličan problem, jedino što se kod mene taj dvoklik ne pojavljuje prečesto pa

bi se moglo dogoditi da im odnesem miš za koji bi mogli ustanoviti da je potpuno ispravan. 

17 godina
neaktivan
SeOS kaže...

Jesu li ti u Linksu zamijenili miš ili su samo popravili? Općenito, kako su reagirali na taj dvoklik?

Imam sličan problem, jedino što se kod mene taj dvoklik ne pojavljuje prečesto pa

bi se moglo dogoditi da im odnesem miš za koji bi mogli ustanoviti da je potpuno ispravan. 

Miševi se ne popravljaju nego mijenjaju za nove.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
protjeran
damir kaže...

Ja sam prije par godina imao problema s MX 518, te sam treci mis jednostavno prodao.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
SeOS kaže...

Miševi se ne popravljaju nego mijenjaju za nove.

Dvoklik nije terminalna bolest miša. U većini slučajeva je rješiv sitnim popravkom(govorim iz iskustva). Jasno, ukoliko se miš nalazi unutar garantnog roka opcija relamacije može korisniku donjeti i veću pogodnost u vidu novoga miša.

13 godina
neaktivan

Pozdrav,trazim polovan mis,moze ovdje na forumu,najvise za BF3 i take igrice,ne mora bit nesto posebno,ali ako je moguče sa onim tipkama sa strane kao na g300 ako znate mozda,desnjak sam,svejedno zicni/bezicni,najviše 150kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da ti je bolje do 150kn uzet novi Prestigio PMSG1 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Mislim da ti je bolje do 150kn uzet novi Prestigio PMSG1 !

Hvala,skoro sam siguran da ću ovo uzeti.

17 godina
neaktivan
Altruistic kaže...

Dvoklik nije terminalna bolest miša. U većini slučajeva je rješiv sitnim popravkom(govorim iz iskustva). Jasno, ukoliko se miš nalazi unutar garantnog roka opcija relamacije može korisniku donjeti i veću pogodnost u vidu novoga miša.

Što ne umanjuje činjenicu da se miševi ne popravljaju, bez obzira na kvar.

Prenosim informacije dobivene u 2 različita servisa prilikom reklamacija.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
SeOS kaže...

Sorry, kaj kasnim sa odgovorom (odsjecen od civilizacije par dana).

Trenutno se jos radi na reklamaciji.Zadnji puta su ga zamjenili bez problema.

Meni se problem manifestirao povremeno a onda sve cesce i cesce.

Nadam se, da i ovaj puta nece raditi probleme a ako se reklamacija rijesi pozitivno, probao bih mijenjati mis za neki drugi...

13 godina
neaktivan
damir kaže...
SeOS kaže...

Sorry, kaj kasnim sa odgovorom (odsjecen od civilizacije par dana).

Trenutno se jos radi na reklamaciji.Zadnji puta su ga zamjenili bez problema.

Meni se problem manifestirao povremeno a onda sve cesce i cesce.

Nadam se, da i ovaj puta nece raditi probleme a ako se reklamacija rijesi pozitivno, probao bih mijenjati mis za neki drugi...

Ma hvala na odgovoru, budem i ja probao to reklamirat.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice