Roccat Kone

poruka: 27
|
čitano: 4.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Roccat Kone v2

eto planiram kupit ovaj mis u linksu

http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+ROCCAT+Kone+v2%2C+3200dpi%2C+USB+%2B+slu%9Aalice+ROCCAT+Kone&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.226

sada imam genius xscroll i eto sad je otisao scroll (što me zivcira u igranju ali i u surfanju posto ne mogu normalno tabove otvarat),ali ne do kraja tj moram ga jace nabit i vise puta stisnut da bi radio

pokusao sam otvorit i sve opet namjestit ali opet isto

sto se tice konea citao sam malo po netu o razlikama v1 i v2 i vidio da je scroll kod v1 bio los i da je sad popravljen u v2 i citao sam par reviewa

mis drzim tako da stavim cijelu ruku na njega(kolko to mogu na ovom sadasnjem za moju saku malom misu), ali nekad znam i pick up, a ovaj mis mi se cini udobno po slikama 

naravno probat cu ga i kad budem kupovao iako sam ga probao u jednom ducano prije jedno godinu dana

podloga koju koristim je steelseries qck

zanima me kod v2 jel sve ok sto se tice scrolla s ovom verzijom, jel scroll pretvrd/premekan il je ok, kakav je mis opcenito za igre, tj cod 4,ali i ostale

planiram si kupit neki mis vec duze vrijeme zapravo predugo i stalno se dvoumim izmedu ovog i g5/mx518 a sad nekako jos vise tezim koneu posto uz njega dobim i onakve slusalice s mikrofonom posto najcesce igram s jednom slusalicom u uhu tako da s drugim uhom cujem sto se dogada oko mene :D

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 18:30 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Roccat Kone

Jesi li cuo za Razer?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Roccat Kone

jesam i igrao sam na frendovom lachesis al nije me se dojmio baš tj nije mi bas lezao u ruci

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Roccat Kone

Uzmi si SteelSeries Ikari. Najudobniji miš koji sam koristio ikad. Pogledaj si review koji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Roccat Kone
Ma koji razer probaj ako gdje možeš g500 ili g5 koji su po meni puno udobniji od npr.lachesisa,deathaddera i diamondbacka koje sam probao a g500 dere deathaddera pošteno a jeftiniji je.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Roccat Kone v2

slobodno uzmi Roccat-a, neces pozalit

ako ti je skup, onda baci oko na Gigabyte M8000

15 godina
neaktivan
Roccat Kone

Da al je roccat kone isplativiji ima u sebi procesor od 95Mhz, koji rasterećuje kompov proc.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Roccat Kone

sta fali razeru?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Roccat Kone
Burnout kaže...

Da al je roccat kone isplativiji ima u sebi procesor od 95Mhz, koji rasterećuje kompov proc.

Sva sreća da je na 468ici, pa mu takvo nešto zaista i treba...

Usput ako ga OC-aš, rasterećuje i grafiku i RAM...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
Burnout kaže...

LoL.

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
Roccat Kone

Uskoro će se u podforumu overclocking pojaviti i overclockanje miševa...

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Roccat Kone

Kone ili Kova ? Vidim da je razlika oko 150 kn. Jel se isplati skuplji (Kone) ?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Kone ili Kova ? Vidim da je razlika oko 150 kn. Jel se isplati skuplji (Kone) ?

Isplati se skuplji, ima utege i bolji laser. Poslao sam upit dobavljaču da mi javi bar code druge verzije, ako se radi o v2 trebao bi ga uzeti sljedeći tjedan pa napišem dojmove. Inače dilema mi je bila između tog Roccat Kona i Razer Imperatora, i uzeo bi Razera jer zbilja kvalitetan miš ali nažalost premali za moju šapu a Roccat je taman velik i anatomski savršen.

15 godina
neaktivan

Daj malo vise novaca za G9 i imas posteni mis kojeg neces tak brzo promjenit......

16 godina
protjeran
Roccat Kone
Kkav je taj Kova vidio sam ga i ne izgleda lose?
One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AngusCro kaže...

Daj malo vise novaca za G9 i imas posteni mis kojeg neces tak brzo promjenit......

Radio sam sa g9 godinu i pola, miš je odličan ali mali, a ergonomijom se ne može uspoređivati sa Roccatom i Razorom. Toliko bolje ostali leže u ruci, nisam se nikada mogao naviknuti na neravnine na njemu. Valjda sam previše star :)

16 godina
odjavljen
AngusCro kaže...

Pa g9 je cak mislim i jeftiniji od Kone-a ili su tu negdje.

Inace, sve koji znam, a da imaju g9 su razocarani s njime, a vecina je presla upravo na Kone.

15 godina
Roccat Kone

Eh. sutra se spremam po Kone-a u Links. 

Samo me muči to kaj nemaju samo Kone, nego imaju u paketu s Roccat Sense. 

Isto tako, Kova, dal se isplati uzet ili ipak Kone?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mystik kaže...

Eh. sutra se spremam po Kone-a u Links. 

Samo me muči to kaj nemaju samo Kone, nego imaju u paketu s Roccat Sense. 

Isto tako, Kova, dal se isplati uzet ili ipak Kone?

Ja bi ipak Kone uzeo ?
Sto sada to daju u kompletu (znam da su imali svojevremeno neke slusalice) ?!?!? Grr, a ja kupio zasebno svojevremeno... Madafaka....

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 16:57 (Mrgud Veliki).
15 godina
Roccat Kone

Da, pikirao ja na te slušalice s Koneom, ali nije bilo novca. 

Sad pak kad imam novce imaju samo s tom podlogom, a to mi ne treba jer imam eXactMat. 

A danas je bilo na 10 minuta na webu samo Kone za 480kn, već se ponadao da ga imaju tako, kad ono ništa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
Burnout kaže...

ne balávi, turbocore sluzi za visokofrekvencijske odazive misa -> gamerski misevi rade do 1000Hz i sto je veci odaziv misa, to je vece opterecenje procesora, a kada ti je svaki frame bitan onda ti razlika od par fps-a puno znaci.

ako nisi i gamer i it-jevac, ok, al ne sprdaj ono sto ne razumijes :S

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 11:37 (Tomba).
15 godina
protjeran
Burnout kaže...

ahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahaha baš će ga rasteretiti s 95mhz ahahahahah

15 godina
protjeran
Roccat Kone

ja imam Razer Mambu i imam samo riječi havle za nju u paintu vuče ravnu liniju !!!!! u cs-u zadajem perfektne headshotove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
silent_gamer kaže...

ja imam Razer Mambu i imam samo riječi havle za nju u paintu vuče ravnu liniju !!!!! u cs-u zadajem perfektne headshotove...

de ajde molim te ne pricaj gluposti ... mamba /FACEPALM ... sta bi covjek trebo dic kredit da si moze kupit miša ?

imao sam g9x, g5, g500, deathaddera i sad imam copperheada... imao sam priliku probati i mx518 .... od svih tih g5 rastura ...

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
16 godina
protjeran
rebelsy kaže...
silent_gamer kaže...

de ajde molim te ne pricaj gluposti ... mamba /FACEPALM ... sta bi covjek trebo dic kredit da si moze kupit miša ?

imao sam g9x, g5, g500, deathaddera i sad imam copperheada... imao sam priliku probati i mx518 .... od svih tih g5 rastura ...

Mamba je dobra ako si ju mozes priustit ali sto jest jest,stvarno bi trebao podici kredit da ju kupis.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
silent_gamer kaže...

logi i razer... bash si isao u izlete sa misevima da si jako kompetentan...

ja sam igrao na copperu, adderu, diamondbacku, lachesisu, boomslangu, mx510, mx518, g5/7, g9, a4tech x7 oscarima raznim, trust gm4600, gm4800, gigabyte gm m8000, intelliju 1.1, 1.3, intelli exploreru 5.0, 6.0 i jos dosta drugih koji nisu bitni sad za gaming, pa nigdje ne furam ljude na razer ili logitech ko sto vi neki furate, a nista drugo skoro probali niste...

meni g5 pase u ruku, ali nikad sa njim nisam imao osjecaj za awp, vec ko da drzim "neku stvar" u ruci.

ali ti vjerojatno igras cod, a ne cs, tako da ti osjecaj za nisan nije nikad bash toliko trebao.

btw, usporedjujuci g9 i kone-a, kod g9 platis 2x vise onaj dio cijene koji je radi branda, jer g9 nije tehnoloski napredan kao kone, a cijenom je u istom rangu.

15 godina
neaktivan
Roccat Kone

Ja sam si kupio i Konea i Kovu od Roccata i Deathaddera od Razera...deathadder je po meni ok....kova je odlicna

ali Kone je jebacina :D

bolje uzmi Konea nego g5 ili neko sranje od razera samo da ga kupis jer je razer

tako sam ja uzeo Deathadder jer su svi rekli da je zakon i super ali jednostavno mi ne pase

Avatar is just to show off in front of n00bs
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice