eto planiram kupit ovaj mis u linksu
http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+ROCCAT+Kone+v2%2C+3200dpi%2C+USB+%2B+slu%9Aalice+ROCCAT+Kone&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.226
sada imam genius xscroll i eto sad je otisao scroll (što me zivcira u igranju ali i u surfanju posto ne mogu normalno tabove otvarat),ali ne do kraja tj moram ga jace nabit i vise puta stisnut da bi radio
pokusao sam otvorit i sve opet namjestit ali opet isto
sto se tice konea citao sam malo po netu o razlikama v1 i v2 i vidio da je scroll kod v1 bio los i da je sad popravljen u v2 i citao sam par reviewa
mis drzim tako da stavim cijelu ruku na njega(kolko to mogu na ovom sadasnjem za moju saku malom misu), ali nekad znam i pick up, a ovaj mis mi se cini udobno po slikama
naravno probat cu ga i kad budem kupovao iako sam ga probao u jednom ducano prije jedno godinu dana
podloga koju koristim je steelseries qck
zanima me kod v2 jel sve ok sto se tice scrolla s ovom verzijom, jel scroll pretvrd/premekan il je ok, kakav je mis opcenito za igre, tj cod 4,ali i ostale
planiram si kupit neki mis vec duze vrijeme zapravo predugo i stalno se dvoumim izmedu ovog i g5/mx518 a sad nekako jos vise tezim koneu posto uz njega dobim i onakve slusalice s mikrofonom posto najcesce igram s jednom slusalicom u uhu tako da s drugim uhom cujem sto se dogada oko mene :D