Roccat Kone[+] je najnoviji wire gamerski miš iz Roccatove sekcije miševa. Ovo je jedan pre-relese review o tome kako bi on trebao izgledati.
Tehničke specifikacije:
Uz revolucionarni 6000 dpi pro aim laser sensor u spoju sa rezolucijom od 10.5 megapixela i USB polling rateom od 1000Hz nudi maksimalnu preciznost. Uz brzinu od 200 ips-a ne laguje. Uz novougrađeni "Tracking & Distance Control Unit" koji je ugrađen u laserski senzor može izračunati distancu koliko je dignut.
Hvaljeni hybrid shell ergonomski oblik za dešnjake uključujući Soft-Touch površinu je ostao isti. Scrool je potpuno novi i drugačiji od prijašnih verzija. Postavljen je na odlično mjesto da ga je lako za dohvatiti i malo je širi nego inaće, 4D verzija scroola je odlična za gejmere jer dopušta pomicanje na "sve strane".
Zahvaljujući Roccatovoj EasyShift opciji moguće je dodijeliti 22 funckije svim tipkama na mišu, uključujući scrool. Miš sam po sebi ima 8 programibilnih tipki
4 LED multicolor opcija će se svima svidjeti zbog širokog raspona mogučih boja i efekata.
Opcija 5 game profila je vrlo korisna zbog velike memorije. Ona vam dopušta da miš programirate na koji god vi način želite za najviše 5 igara.
Poznati Roccat voice će vam vam pomoći da odredite kada ste promijenili DPI settings, profile, volume level i opcije osjetljivosti. On je vrlo koristan zbog toga jer nemorate izlaziti iz igre kako biste namijestili konfiguraciju nego ovako možete na brži način namijestiti bez ometanja.
U paketu sa mišem dobijete paket utega od 4x5 grama. Miš sam po sebi ima 126 grama ne uključujući kabel pa po meni nije baš niti potrebno. Port za utege na mišu ima opciju pregleda koliko utega imate unutra. Nije da je potrebno ali uvijek je dobro znati ako slučajno zaboravite.
Evo par slika Roccat Kone[+]-a
Preporučena cijena mu je 79,99€ i izlazi tijekom desetog mjeseca ove godine.
Evo par slika:
Hvala na čitanju :)