Roccat Kone [+] Pre-Relese review

poruka: 55
|
čitano: 14.466
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Roccat Kone[+] je najnoviji wire gamerski miš iz Roccatove sekcije miševa. Ovo je jedan pre-relese review o tome kako bi on trebao izgledati.

Tehničke specifikacije:

Uz revolucionarni 6000 dpi pro aim laser sensor u spoju sa rezolucijom od 10.5 megapixela  i USB polling rateom od 1000Hz nudi maksimalnu preciznost. Uz brzinu od 200 ips-a ne laguje. Uz novougrađeni "Tracking & Distance Control Unit" koji je ugrađen u laserski senzor može izračunati distancu koliko je dignut.

Hvaljeni hybrid shell ergonomski oblik za dešnjake uključujući Soft-Touch površinu je ostao isti. Scrool je potpuno novi i drugačiji od prijašnih verzija. Postavljen je na odlično mjesto da ga je lako za dohvatiti i malo je širi nego inaće, 4D verzija scroola je odlična za gejmere jer dopušta pomicanje na "sve strane".

Zahvaljujući Roccatovoj EasyShift opciji moguće je dodijeliti 22 funckije svim tipkama na mišu, uključujući scrool. Miš sam po sebi ima 8 programibilnih tipki

4 LED multicolor opcija će se svima svidjeti zbog širokog raspona mogučih boja i efekata.

Opcija 5 game profila je vrlo korisna zbog velike memorije. Ona vam dopušta da miš programirate na koji god vi način želite za najviše 5 igara.

Poznati Roccat voice će vam vam pomoći da odredite kada ste promijenili DPI settings, profile, volume level i opcije osjetljivosti. On je vrlo koristan zbog toga jer nemorate izlaziti iz igre kako biste namijestili konfiguraciju nego ovako možete na brži način namijestiti bez ometanja.

U paketu sa mišem dobijete paket utega od 4x5 grama. Miš sam po sebi ima 126 grama ne uključujući kabel pa po meni nije baš niti potrebno. Port za utege na mišu ima opciju pregleda koliko utega imate unutra. Nije da je potrebno ali uvijek je dobro znati ako slučajno zaboravite.

Evo par slika Roccat Kone[+]-a

Preporučena cijena mu je 79,99€ i izlazi tijekom desetog mjeseca ove godine. 

Evo par slika:

Hvala na čitanju :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 19:49 (Sejki32).
Moj PC  
8 0 hvala 6
15 godina
neaktivan

Recite mi molim vas komentare što mislite o ovom mišu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Roccat Kone [+] Pre-Relese review
Sejki32 kaže...

Recite mi molim vas komentare što mislite o ovom mišu.

Temeljeno na mojim iskustvima -super je.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
15 godina
neaktivan

Nice, mogao bi doci u kolekciju :D

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pa cini mi se kao samo usminkanija verzija vec postojeceg Kone-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Istina je da je nabrijana verzija, ali verzija bez greške sa puno više opcija i funkcija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sejki32 kaže...

Istina je da je nabrijana verzija, ali verzija bez greške sa puno više opcija i funkcija.

Ne znam sto podrazumijevas s onime 'verzija bez greske', a niti ima puno vise opcija i funkcija.

Usporedi ga s obicnim Kone-om, pa ces vidjeti da je samo usminkaniji. Odnosno ubaceno je u njega nesto sto stvarno ne znam gdje se moze iskoristiti.

Ali, ajde... Mada moram priznati da mi se vise svidja novi design.

15 godina
neaktivan

Pod time što je 'verzija bez greške' mislim na ocjenu iz njemačkog časopisa koji ga je ocijenio 10/10 i rekao je da radi bez greške. A to da ime više opcija i funkcija znači baš ono šta sam napisao. Puno je nadograđeniji od običnog Kona, Kone ima 128kb on-board memorije 6000 dpi-a koje možeš iskoristi npr. na velikoj televiziji, obični Kone uopče nema easyshift opciju. itd

16 godina
neaktivan

Drustvo, ja imam KoneV2 misonju doma. I mogu reci da me nije bas previse odusevio s obzirom na cijenu... One zakacke ispod, gdje se umece uteg, su plasticne i normalno meni se to potrgalo za dva mjeseca. Kad se igras jednostavno zaboravis na kojem DPI.u radi dal je 1600, 2000, 2400... neznas jer nema nikakvog pokazivaca... i tak, ima mana, nikad mu nebi dao ocjenu 10/10

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sejki32 kaže...

Pod time što je 'verzija bez greške' mislim na ocjenu iz njemačkog časopisa koji ga je ocijenio 10/10 i rekao je da radi bez greške. A to da ime više opcija i funkcija znači baš ono šta sam napisao. Puno je nadograđeniji od običnog Kona, Kone ima 128kb on-board memorije 6000 dpi-a koje možeš iskoristi npr. na velikoj televiziji, obični Kone uopče nema easyshift opciju. itd

Ocjena se vecinom daje prema tome tko koliko ponudi ispod stola. I obican kone je dobijao maksimalne opcije, pa je ispalo nakon nekog vremena da mu kotacic 'propada', pa su to morali ispravljati u v2 verziji.

Sto se ostaloga tice **bo me da ne kazem tko, ako ja tebe kuzim sto ti podrazumijevas pod vise opcija i funkcija.

6000dpi nije niti opcija niti funkcija (dobro moze postati opcionalna preko panela, ali to u biti nije) vec specifikacija. Niti memorija to nije, ali, ajde.

To je jednostavno taj sminkeraj.

BTW Kone+ ima 576 (za dpi su u pravu), a ne 128 kB memorije. Koristenje na velikoj televiziji ?!?!?! Meni je dosta i 2000 na njoj.

Jedino sto ima taj easyshift koji ja stvarno ne znam gdje bi koristio. Uglavnom, obican sminkeraj, ali ajde. Kome se kupuje neka kupuje.

Od mene EOD. Ionako si trazio komentare u temi, a ne raspravu na temu.

Renac_ck kaže...

Drustvo, ja imam KoneV2 misonju doma. I mogu reci da me nije bas previse odusevio s obzirom na cijenu... One zakacke ispod, gdje se umece uteg, su plasticne i normalno meni se to potrgalo za dva mjeseca. Kad se igras jednostavno zaboravis na kojem DPI.u radi dal je 1600, 2000, 2400... neznas jer nema nikakvog pokazivaca... i tak, ima mana, nikad mu nebi dao ocjenu 10/10

Kako si samo to uspio strgati ?!?!

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 20:25 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan

Pa skroz lako, par puta sam mijenjao uteg, trazeci idealnu gramaturu, i najednom mi uteg vise nije bio pricvrscen. Kod umetanja moras dosta stisnuti da se on zakaci i ona jeftina plastika je napuknula i eto ti sr@nja...  Vjerojatno je predvideno da jedanput stavis uteg i vise ne diras..heeh..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bitno da svijetli u svim duginim bojama.

:)
15 godina
neaktivan

:D

16 godina
odjavljen
Renac_ck kaže...

Pa skroz lako, par puta sam mijenjao uteg, trazeci idealnu gramaturu, i najednom mi uteg vise nije bio pricvrscen. Kod umetanja moras dosta stisnuti da se on zakaci i ona jeftina plastika je napuknula i eto ti sr@nja...  Vjerojatno je predvideno da jedanput stavis uteg i vise ne diras..heeh..

Mijenjao sam te utege unutra bar 30tak puta. I djevojka ih mijenja, kada radi na ovom racunalu.

Imam ga vec vise od godinu i stvarno mi i dalje nije jasno kako je to sto si napravio 'skroz lako'.

Evo sada stisnuo 10x i iskreno nemam pojma o cemu pises. Lako se stavlja i lako se vadi.

Sto se tice jeftinjarije, bas sam prije njega imao mx510 i to godinama i ovo je space shuttle za njega po pitanju kvalitete izrade.

Kontaktiraj proizvodjaca i vidi. Mozda ti posalju zamjenski.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 1:48 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Bitno da svijetli u svim duginim bojama.

Još fali da zasvira

.

World Championships: 7, GP started: 264, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415
17 godina

6000 dpi - potrebno samo za sustav s više monitora

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja imam kone v2 i super je. Vec ga imam oko 8mjeseci i kao nov je ....
A tebi sto se to potrgalo jednostavno receno "Nije zvaka za seljaka"

Be Gamer
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nikada nije loše imati više dpi-a. Nikada neznaš kada će ti poslužiti.

15 godina
neaktivan

Evo vam video unboxing i review od roccat kone + Ali steta opet vidim stare pogreske koje su prenesene od obicnoga kone.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

moje 100%

javim vam kakav je kad izade

xDDD

1 0 hvala 0
15 godina

Imam V2 i jedina mana mi je što nema dpi indikator, ovak znam zaboraviti na kojoj mi je rezoluciji, aslo vidim da su ovom novom narasle neke tipke i da je izgubio svjetleći Roccat logo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To bi bilo jako lijepo, hvala puno.

15 godina
protjeran

evo video rewiew

ajme zaljubio sam seee <3 <3

ja 100% kupijem pa vam javim

#! jos jedan rewiew malo brzi

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 15:01 (danfa123).

0 0 hvala 0
16 godina
danfa123 kaže...

ja 100% kakujem pa vam javim

Kakuješ?!

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
15 godina
protjeran
Ivsa kaže...
danfa123 kaže...

ja 100% kakujem pa vam javim

Kakuješ?!

ispravljeno

xDDD
16 godina
neaktivan

Jaoo, na mojem KoneV2 je poceo "cviliti" kotacic prilikom scrolanja... uzaas! Sutra ide na reklamaciju. Za tu lovu kolko dode, ocekujem da radi bezprijekorno...

Nadam se da ovaj novi model nece imati ovakve i slicne mane, jer ipak s cijenom visom od 600kn ocekuje se top kvaliteta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=KB-008-RC

nasao sam ovo

589 kn u V.britaniji( osim ak nije fake stranica)

xDDD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemoj miš nikako kupovati u inozemstvu preko interneta. Carina i poštarina če te doči još 200 kn više od originalne cijene. Rađe se malo strpi i kupi ga kada dođe u Hrvatsku jer će te doči puno manje. Ako slučajno ideš u inozemstvo onda kupi jer ti se isplati.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Evo vam video unboxing i review od roccat kone + Ali steta opet vidim stare pogreske koje su prenesene od obicnoga kone.

Ako možeš navesti koje su to greške po tebi "prenesene" jer me zanima što to tebi točno ne valja s ovim mišem.

Jel zna netko kad ovaj miš dolazi u hr?

15 godina
neaktivan
energized kaže...
scarface797 kaže...

Ako možeš navesti koje su to greške po tebi "prenesene" jer me zanima što to tebi točno ne valja s ovim mišem.

Jel zna netko kad ovaj miš dolazi u hr?

Još su jedan video review postavili na Roccatovu stranicu i isto je tip rekao da radi bez problema i bez greške. HGspot je najavio da će ga dobiti ali ne piše kada, sigurno čemo još kratko počekati, nije niti G700 došao kod nas drugi dan nakon izlaska :P

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice