Razer Diamondback 3G

poruka: 17
|
čitano: 4.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Razer Diamondback 3G

Evo kupio sam ovaj miš i sada me zanima dali se može nekako preko drivera uključiti one ledice da svijetle sa strane, scroll tipka mi svijetli, ali ovo sa strane ne, pa ako se može neka netko kaže.

programcici.bloger.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer Diamondback 3G

Ja isto imam tog miša, ali nisam primjetio da neke ledice ne svjetle

AGP je zakon, a socket 478 legenda :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Razer Diamondback 3G

Mislio sam na ovo, pogledaj sliku.

programcici.bloger.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Razer Diamondback 3G

To ti svjetli barem bi trebalo pogledaj ako ima izvor svjetla dalje od kotačića. Ja imam jedan jako mali, a kotačić jako svijetli

17 godina
Razer Diamondback 3G

Meni kotačić jako svijetli, ali sa strane malo, bilo bi fora da svijetli kao na slici, ali miš je odličan, samo se trebam malo priviknuti.

programcici.bloger.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Meni kotačić jako svijetli, ali sa strane malo, bilo bi fora da svijetli kao na slici, ali miš je odličan, samo se trebam malo priviknuti.

Odličan miš,Dodinho!Cool
NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
16 godina
neaktivan

Ma i ovo je OK, da svjetli kao na slici ispale bi ti oči :)

Inače miš je pravi

17 godina
Razer Diamondback 3G

Evo prije par dana mi se pojavilo to da kada kliknem lijevu tipku miša čuje se neko škrianje (cviljene) inače s mišem je sve super, ali jako živcira to škripanje, pa me zanima da li mi ovi iz TechoMaxa mogu zamijeniti miš ili popraviti?

programcici.bloger.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Evo prije par dana mi se pojavilo to da kada kliknem lijevu tipku miša čuje se neko škrianje (cviljene) inače s mišem je sve super, ali jako živcira to škripanje, pa me zanima da li mi ovi iz TechoMaxa mogu zamijeniti miš ili popraviti?

ne mjenjaju miševe zbog cviljenja znam iz iskustva, ali žali se na ledice koje ne svijetle. i usput spomeni škripanje.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

zamijeni ga imas garanciju za njega......i trebalo bih ti svjetliti samo malo slabije nego na scrollu ....aj slikaj svoj mis baci koju sliku u mraku i u svjetlu da vidimo kako svijetli..
EDIT:Matatata krele od zanata meni su zamijenili zbog nekoga skripljenja mis...to ti treba zamijeniti gdje si ti kupio mis pa nisu htjeli......?to je isto kvar.....
Fc Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 19:49 (XFX Gamer).
17 godina
neaktivan
Razer Diamondback 3G

nedavno sam nabavio diamonback 3g...s crvenim svijetlom. I svijetli kotačić...al diode jako slabo.(čak mi se čini da zo svijetlo dopire od kotačića) Jel to normalno? Definitivno nije kao na slici!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako ne shvačate da je to digitalno obrađena slika na kutiji ili na internetu. Svijetli ti, pogledaj da imaš izvor (ja na svome imam dva zelena znači ti imaš dva crvena) svijetla prema kraju miša. To je normalno i miš svijetli sasvim pristojno (moj je zeleni i baš lijepo izgleda)

http://fotoforum.forumotion.net/
16 godina
neaktivan
Razer Diamondback 3G

Ovako ja imam takoder D. 3G. Zeleno svijetli nema problema, nem skripa.. Ali kad igram igrice i kad podignem mouse da vratim na sredinu pobjegne mi ciljanik prema gore.. Istalirao sam drivere.. Sens. na 4. probao sam smanjiti DPI iskljucio sam fly na mouse. Nzm u cemu je problem.. Help.. jel mogu da odnesem na servis ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A jesi probao u igri malo namjestiti miša, isključiti obrnuto pomicanje i tako te stvari

http://fotoforum.forumotion.net/
16 godina
neaktivan
Razer Diamondback 3G

igrma counter strike 1.6 ae. sad sam vidoo da sensor probija kroz plastiku

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer Diamondback 3G

Belaj, pomagajte!

Kupio sam ovaj miš, instalirao drivere i sve tipke u Windowsima rade dok CoD 4 u podešavanju kontrola

prepoznaje samo lijevi i desni klik tj. kada pritisnem bilo koju od četiri bočne tipke ili scroll ništa se ne dešava!

Imam Sedmicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer Diamondback 3G

Bump!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: