Evo kupio sam ovaj miš i sada me zanima dali se može nekako preko drivera uključiti one ledice da svijetle sa strane, scroll tipka mi svijetli, ali ovo sa strane ne, pa ako se može neka netko kaže.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja isto imam tog miša, ali nisam primjetio da neke ledice ne svjetle
To ti svjetli barem bi trebalo pogledaj ako ima izvor svjetla dalje od kotačića. Ja imam jedan jako mali, a kotačić jako svijetli
Meni kotačić jako svijetli, ali sa strane malo, bilo bi fora da svijetli kao na slici, ali miš je odličan, samo se trebam malo priviknuti.
Meni kotačić jako svijetli, ali sa strane malo, bilo bi fora da svijetli kao na slici, ali miš je odličan, samo se trebam malo priviknuti.

Ma i ovo je OK, da svjetli kao na slici ispale bi ti oči :)
Inače miš je pravi
Evo prije par dana mi se pojavilo to da kada kliknem lijevu tipku miša čuje se neko škrianje (cviljene) inače s mišem je sve super, ali jako živcira to škripanje, pa me zanima da li mi ovi iz TechoMaxa mogu zamijeniti miš ili popraviti?
Evo prije par dana mi se pojavilo to da kada kliknem lijevu tipku miša čuje se neko škrianje (cviljene) inače s mišem je sve super, ali jako živcira to škripanje, pa me zanima da li mi ovi iz TechoMaxa mogu zamijeniti miš ili popraviti?
nedavno sam nabavio diamonback 3g...s crvenim svijetlom. I svijetli kotačić...al diode jako slabo.(čak mi se čini da zo svijetlo dopire od kotačića) Jel to normalno? Definitivno nije kao na slici!!!
Kako ne shvačate da je to digitalno obrađena slika na kutiji ili na internetu. Svijetli ti, pogledaj da imaš izvor (ja na svome imam dva zelena znači ti imaš dva crvena) svijetla prema kraju miša. To je normalno i miš svijetli sasvim pristojno (moj je zeleni i baš lijepo izgleda)
Ovako ja imam takoder D. 3G. Zeleno svijetli nema problema, nem skripa.. Ali kad igram igrice i kad podignem mouse da vratim na sredinu pobjegne mi ciljanik prema gore.. Istalirao sam drivere.. Sens. na 4. probao sam smanjiti DPI iskljucio sam fly na mouse. Nzm u cemu je problem.. Help.. jel mogu da odnesem na servis ?
A jesi probao u igri malo namjestiti miša, isključiti obrnuto pomicanje i tako te stvari
igrma counter strike 1.6 ae. sad sam vidoo da sensor probija kroz plastiku
Belaj, pomagajte!
Kupio sam ovaj miš, instalirao drivere i sve tipke u Windowsima rade dok CoD 4 u podešavanju kontrola
prepoznaje samo lijevi i desni klik tj. kada pritisnem bilo koju od četiri bočne tipke ili scroll ništa se ne dešava!
Imam Sedmicu.
Bump!