Razer Black Widow Review (Mehaničke tipkovnice)

poruka: 105
|
čitano: 67.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Probaj ovdje , ovdje , ovdje !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
6Gv2 ?

Pitanje?

Kad se kupi kod nas 6Gv2 isto dolazi sa kratkim (malim) lijevim shiftom i ima naše znakove, dakle indentično 7G kupljenoj u našim dučanima?

Gaming, the RIGHT way - meaning, getting the most out of gaming experience by playing the way the developers meant for the game to be played! {{http://steamcommunity.com/groups/brink_croatia}}
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 13:24 (njezic).
15 godina
neaktivan

Mislim da ima mali lijevi shift. 7G ima mali backspace, 6G ima veliki bs.

Kolko vidim, nigdje nije dostupan 6G tako da ću morat pričekat, možda i odustat. 7G je dostupan skoro svugdje, ali jednostavno je preskup u odnosu na 6G, a meni je 6G bolja jer 7G ima sitnih mana(mali backspace, LED diode su prejake,USB 1.1 koji mi nema smisla).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kod puno shopova sam procitao da je 6Gv2 u dolasku sto vjerojatno znaci da ce doci samo treba malo pricekat !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hoće li kod nas biti dostupna Razer BW Stealth?

Nema glossy finish nego mate, koristi 6KRO za razliku od obične verzije BW koja koristi 2KRO i ima Brown switcheve(bar mislim), a ne Blue.

Već mjesec dana tražim tipkovnicu, možda i odustanem jer kod nas je slaba ponuda mehaničkih t.  :(

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Siguran sam da ce bit dostupna kod nas , samo je pitanje vremena kad!

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Razer Black Widow Review (Mehaničke tipkovnice
DuxTm kaže...

Hoće li kod nas biti dostupna Razer BW Stealth?

Nema glossy finish nego mate, koristi 6KRO za razliku od obične verzije BW koja koristi 2KRO i ima Brown switcheve(bar mislim), a ne Blue.

Već mjesec dana tražim tipkovnicu, možda i odustanem jer kod nas je slaba ponuda mehaničkih t.  :(

Dobar info DuxTm. Nisam ni znao da su napravili novu verziju BW. Mogao bi to biti dosta dobar izbor tipkovnice. Brown switchevi su dosta hvaljeni. Imaš možda negdje potvrdu informacije da se radi o brown switchevima za ovu tipkovnicu?

15 godina
neaktivan

Na njihovoj stranici piše da koristi Brown switcheve. Dosta su poboljšali BW Stealth. No kod nas se i dalje prodaju stare revizije, tj. standardna BW.

Link!

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 23:59 (DuxTm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nisu to nikakve stare revizije. stealth je druga verzija, isto ko i dragon age i battlefield. 

stealth neces moc kupit kod nas nikad posto se prodaje samo u razer webshopu.

meni je isto smetalo kaj je ova standardna glossy, al na kraju mi i ne izgleda tak lose. + jos kaj sam kasnije probo kod frenda brown switcheve na drugoj tipkovnici i nebi ih nikad uzo, blue mi puno vise pasu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da vas pitam, a da ne otvaram drugu temu... razmišljam o Ultimate jer mi je važno da je backlit ali čitam da hrpa ljudi ima problema sa tim tipkovnicama, zapinjanje tipki i slično, a to ne dolazi u obzir za tipkovnicu u tom cjenovnom rangu... Možete li mi reći dali se isplati nju kupiti ili neku drugu, ne mora nužno biti mehanička, samo da je backlit.

Konkretno o spomenutom problemu:

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 21:19 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Od mehanickih s backlightom si pogledaj CM Storm Trigger !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

A neka nemehanička? Jer nije mi nužno da je mehanička... jednostavno pokušavam naći neku solidnu tipkovnicu, da mi feel odgovara i da ima backlit... može i ne mora imati lcd ko G19 recimo, nije mi to presudno. Stvar je u tome da sam dugo dugo vremena imao jednu HP tipkovnicu koja je nedavno odslužila svoje i sada tražim dostojnu zamjenu.

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Logitech G105 , Logitech G110 , Logitech G510 , Logitech Illuminated !

Od ovih koje sam ti predlozio , osobno bih uzeo G510 zbog ekrana koji je meni koristan , najvise G- tipki i najljepsa mi je ( ne ukljucujuci G19 ) !

Inace razlika između G110 i G510 je u ekranu i jednom redu G-tipki , ostalo je manje-vise sve isto !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 19:32 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ja cu si uzet triggera sam pare da skupim :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jel zna netko di se ova tipkovnica moze kupiti u zagrebu pomogucnosti da je 2013 model

lnova65

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice