Razer Abyssus ili Logitech MX518

poruka: 101
|
čitano: 18.808
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Razer Abyssus ili Logitech MX518
lukavg kaže...
friend of the geek kaže...

ti tamo gore bebo..ae suti....mjenjam miseve svakih 2-3 mjeseca..bavim se gamingom..a mx518 za to bas i nije stvoren..razer oduvijek zauvijek..najjaci su razer i steelseries..logitech ima 1 mis dobar g9x--jedino on..nema slicnosti sa mx518

Zašto mijenjaš miševe svaka 2-3 mjeseca? Zar nije Razer Mamba najbolji miš? Ti si ga testirao, on je najbolji. Zašto onda i dalje mijenjaš miševe?

Kladim se da nisi probao niti g9x, niti razer mambu.

I molim te piši hrvatskim standardnim jezikom, da te ljudi razumiju.

Srami se, dijete.

I daj samo jedan argument (ups, pa ti ne znaš što ta riječ znači) da je razer generalno gledano bolji od logitecha i ja ti priznajem da je. Samo 1 argument.

Ja sam rekao da je Razer..Bolji za gaming..Logitech je za rad po računalu al ne za igranje...Logitechovi misevi nemaju tu preciznost kod trzaja kao razerovi...ae probaj deathaddera...nema boljeg misa...Cijena nevjerovatno malena a kvaliteta nevjerovatno velika...Razer ima nekoliko svojih prozvoda sa velikom cijenom i malom kvalitetom a neke sa malom cijenom i velikom kvalitetom..LOgitech ima u svakom misu omjer cijena i kvaliteta..Razer-Gaming Logitech-Rad...

Ako oces 1vs1 u CSu javi se!
17 godina
neaktivan
Bolje da se latis pravopisa i neke knjige pa da slozis recenicu kako treba umjesto da se "bavis gamingom". Ovako odajes utisak poprilicno nepismenog petnaestogodisnjaka.
:)
16 godina
protjeran
logic kaže...
Bolje da se latis pravopisa i neke knjige pa da slozis recenicu kako treba umjesto da se "bavis gamingom". Ovako odajes utisak poprilicno nepismenog petnaestogodisnjaka.

hAhaha

17 godina
neaktivan

Cak ni tu ne mozes staviti veliko slovo gdje treba. Predvidjam ti sjajnu karijeru u zivotu. 

15 godina
neaktivan

ja ti preporučam logitech makar nisam imao nijedan

razlog jer je support 10x bolji i miš je 100x kvalitetniji nego razer

a ovaj sta prica da je razer bog i batina neka prvo sluša druge ljude onda neka govori po svojem

razer ono razer ovo ma je.o te razer vise

logitech je no.1 u industriji periferije bio je i bit će!

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

ovako...1. Razer for gamers by gamers

Pise i na plotu...znas vec sta...

Za igre MX518, G500 ili bilo koji drugi Logitech za zicom je dusu dao....svaki je odlicna kupovina i tu nema greske.

Dolazim u napast da opet napravim copy/paste misljenja ekipa koja ima Razer miseve i sve njihove mane....znaci od ljudi koji su kupili razer i jako se razocarali.

P.S.

Sa obzirom na tvoje godine ni ne cudim se pravopisu i nekim izjavama....NHF.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 15:22 (win32).
16 godina
neaktivan

Evo gledam nešto kod magazinrs i imaju 2 mx518 jedan je 316kn-LOGITECH - Miš MX518 Optical - MX518 Gaming-Grade a drugi 231 kn -Logitech MX 518 Gaming Mouse

sad ovaj od 231 kn ima 1800DPI a ovi od 316 kn ima 1600DPI što mi je potpuno nelogički.Koja je razlika izmedju njih i koji je novija verzija?

Prodajem konfiguraciju INTEL Celeron 1.9,ATI Radeon9600XT,1GBKingmax,120GB Tvrdi Disk 120GB(7200RPM),CD čitač ASUS QuietTrack 52xMax i DVD čitač s pržilicom,Matičnaploča:Gigabyte478Soc7 700KN ZAGREB

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo da se i ja ubacim... imam abyssusa i koristim ga nekih 2-3 mjeseca i za sada me dobro sluzi... istina da se u zadnje vrijeme uopce ne igram ali u normalnim dnevnim aktivnostima i tu i tamo kojoj mapi tft2 me sluzi odlicno... o mx518 ne mogu pricati jer ga nisam probao ali sam prije ovog razera imao dosta logitecha i nekako su mi se i cinili kvalitetniji od razera...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anX kaže...

Evo gledam nešto kod magazinrs i imaju 2 mx518 jedan je 316kn-LOGITECH - Miš MX518 Optical - MX518 Gaming-Grade a drugi 231 kn -Logitech MX 518 Gaming Mouse

sad ovaj od 231 kn ima 1800DPI a ovi od 316 kn ima 1600DPI što mi je potpuno nelogički.Koja je razlika izmedju njih i koji je novija verzija?

magazin rs ti nema vise mx518, zvao prije 2 dana i vele kao da nece niti dobijati vise Plač

16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
anX kaže...

magazin rs ti nema vise mx518, zvao prije 2 dana i vele kao da nece niti dobijati vise Plač

a ****mu...ugl da pitam nešto drugo onda za taj abyssus...on ima iste specifikacije kao deathadder bluenova ispravite me ako griješim,ne mislim na fizički segmenat?!

Prodajem konfiguraciju INTEL Celeron 1.9,ATI Radeon9600XT,1GBKingmax,120GB Tvrdi Disk 120GB(7200RPM),CD čitač ASUS QuietTrack 52xMax i DVD čitač s pržilicom,Matičnaploča:Gigabyte478Soc7 700KN ZAGREB
15 godina
neaktivan

gle taj magazin rs osvježi stranicu jedamput godišnje tako da i ne trebaš gledat njihov cijenik 50 % stvari nemaju.

imaš u protisu za 270 kn mx 518 noviju verziju

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 12:10 (explorer 4).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e a daj zanima me onda za taj abyssus jer sam htio uzet deathaddera ali je nešto financijski iskrsnulo i posudio sam novce mami tako da sad nemam za deathaddera,zanima me je li ima specifikacije sve iste kao deathadder laser,odaziv itd...?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

preferiram logitecha ispred razer, ipak je on pokrenuo i usavršio gejmersku liniju periferija, kad se sjetim razera kad je krenuo sa unaprjeđenim miševima od microsofta, bili su za ismijavanje, kasnije su se doterali u red i dosta približili logitechu, čak pušu debelo za vratom, jedino što bih trenutno uzeo od njih to  je maco

mx 518 sam zamjenio sa g500, odličan je miš jedino što mi je postao pre spor, i kao manu mu jedino mogu navesti istureni logo koji se zbog toga izlizao ali sve u svemu jako precizan i nadasve kvalitetan miš

15 godina
neaktivan
anX kaže...

e a daj zanima me onda za taj abyssus jer sam htio uzet deathaddera ali je nešto financijski iskrsnulo i posudio sam novce mami tako da sad nemam za deathaddera,zanima me je li ima specifikacije sve iste kao deathadder laser,odaziv itd...?

Nemoj me držati za riječ ali specifikacije su im iste koliko vidim.

a nez ako si baš zapeo za razer onda ga uzmi ja ti ne bi preporučio taj miš.

nudi premalo za 300 kn radije onda kupi sharkoona.

16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
anX kaže...

Nemoj me držati za riječ ali specifikacije su im iste koliko vidim.

a nez ako si baš zapeo za razer onda ga uzmi ja ti ne bi preporučio taj miš.

nudi premalo za 300 kn radije onda kupi sharkoona.

Čuj prijatelju mislio sam mx518 da je bio 223 kn ali pošto je sad blizu abyssusa ne znam...mx518 je dosta star miš a ovaj ako sam dobro pročitao je došao u prosincu ipak je novija tehnologija i koristi infracrvenu tehnologiju ...ali to što hoću razera je zbog moje razer goliathus podloge ...ili je moja pretpostavka kriva da svoje svojem ide najbolje?eto stvarno ne znam nsiam se nikad zamarao miševima imam rx1000 od logitecha već 3 godine i miš je odličan što se dugotrajnosti i materijala tiče ali malo me ovaj tjedan počeo izdavat kao da trza malo pointer od miša...ne mogu se jednostavno odlučit htio bih uložit svoje novce u najkvalitetnije i najbolje...možda i uzmem taj mx518 jer sam čuo da je miš odličan

15 godina
neaktivan

nema tu novije tehnologije, da koristi novije onda bi imao laser, a ne led diodu

kažeš infracrvenu tehnologiju (IR) ?!?

pa daljinci ti od pamtivjeka koriste IR, to ti je samo ledica koja nije u ljudskom spektru vida, nema nikakve veze sa kvalitetom

jedino što ide na stranu razera je njegovih 3500 dpi naspram 1800 iako ako nisi navikao raditi na visokoj razlučivosti miša, i ovih 1800 ti je pre brzo ali mogu reći da bez obzira na godine mx-ica je vrhunski miš i preciznost mu je na zavidnoj razini, sa g500 na 5700 dpi i sam totalno neprecizan, fulam linkove i sl. pa ga držim na 5000 gdje radim bez ikakvih problema

podloga ti nema veze s mišem, možeš upogoniti sa bilo kojim mišem

15 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

nema tu novije tehnologije, da koristi novije onda bi imao laser, a ne led diodu

kažeš infracrvenu tehnologiju (IR) ?!?

pa daljinci ti od pamtivjeka koriste IR, to ti je samo ledica koja nije u ljudskom spektru vida, nema nikakve veze sa kvalitetom

jedino što ide na stranu razera je njegovih 3500 dpi naspram 1800 iako ako nisi navikao raditi na visokoj razlučivosti miša, i ovih 1800 ti je pre brzo ali mogu reći da bez obzira na godine mx-ica je vrhunski miš i preciznost mu je na zavidnoj razini, sa g500 na 5700 dpi i sam totalno neprecizan, fulam linkove i sl. pa ga držim na 5000 gdje radim bez ikakvih problema

podloga ti nema veze s mišem, možeš upogoniti sa bilo kojim mišem

ma mx je još odličan uzmi njega ima više prednosti pred razerom.

16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

gle taj magazin rs osvježi stranicu jedamput godišnje tako da i ne trebaš gledat njihov cijenik 50 % stvari nemaju.

si siguran da imaju? zvao i njih i opet nula bodova,tesko ga je naci a i ako ga nadjes (npr gor-info) onda je cijena 350kn

odustao od njega, uzeo sharkoon-a i podlogu i predobro 

15 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
explorer 4 kaže...

si siguran da imaju? zvao i njih i opet nula bodova,tesko ga je naci a i ako ga nadjes (npr gor-info) onda je cijena 350kn

odustao od njega, uzeo sharkoon-a i podlogu i predobro 

ma sharkoon je sasvim solidan

15 godina

Ima u ADM-a za 310kn, a oni osvježavaju stranicu svaki tjedan ili mjesec ako se ne varam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

ne lupaj gluposti, ne kvalitetno izraden za tebe znaci sta?

Ja sam probo i mambu ali davnih dana i nije me se dojmio ali nije bio niti los... Svi razeri imaju istu boljku a to je njihov sw, i imaju hebackih problema a x64 bitnim osom, npr lachesis mi se bio konstantno resetiro, mamba mi nije pamtila postavke i tako dalje.

Imao sam x64 bitni XP i sada 7, nikada nikakvih problema.

16 godina
protjeran
lukavg kaže...

ti tamo gore bebo..ae suti....mjenjam miseve svakih 2-3 mjeseca..bavim se gamingom..a mx518 za to bas i nije stvoren..razer oduvijek zauvijek..najjaci su razer i steelseries..logitech ima 1 mis dobar g9x--jedino on..nema slicnosti sa mx518

Zašto mijenjaš miševe svaka 2-3 mjeseca? Zar nije Razer Mamba najbolji miš? Ti si ga testirao, on je najbolji. Zašto onda i dalje mijenjaš miševe?

Srami se, dijete.

I daj samo jedan argument (ups, pa ti ne znaš što ta riječ znači) da je razer generalno gledano bolji od logitecha i ja ti priznajem da je. Samo 1 argument.

S kojim se misevima igraju 80 % turnira u Multiplayerskim igrama??Ja pratim MP scenu

15 godina
protjeran

Nije bitan miš, bitan je skill...

Uostalom, razer periferija je šminka, logitech periferija je radni stroj...

Cipelice VS Dr.Martens čizme.

Eto takav je to omjer...

Razer periferija je lijepa i ništa više... Dosta mi je više poziva ljudi koji imaju razer miševe sa mrtvim laserom,

i jednom godinom jamstva. Ne popravljam i ne zanima me...

Logitech na miša od 50kn daje 3 godine jamstva, ali je fora ta što će baš taj miš raditi ne 3 nego 30 godina...

Logitech, Saitek, ne Razer...

Razer... RaptoxX... RR? Obje smeće...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan

Ja ti osobno preporučujem Razer,ja imam Razer DeathAdder i jako je dobar,sve pohvale.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja trenutno imam 5 logitecha i svi su fenomenalni. Sve pohvale.

Naravoucenije je da jedan mis nije dovoljan da se govori o cijelom brendu.

15 godina
protjeran

MX 518 za igre, Microsoft Natural Wireless 6000 za rad, dakle 99% mog vremena...

Kad mi taj M$ miš umre, nakon par godina, ako ga nebudem opet mogao nabaviti, morat ću nekakav "Log. Revolution"

ili slični ergonomski miš...

Kad se navikneš nema nazad...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
lukavg kaže...

Srami se, dijete.

S kojim se misevima igraju 80 % turnira u Multiplayerskim igrama??Ja pratim MP scenu

Igraju samo pametnjakovići koji puše marketing i vole kad im nešto svijetli.

Svaka čast iznimkama.

I ne, ti ne pratiš MP scenu.

17 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

MX 518 za igre, Microsoft Natural Wireless 6000 za rad, dakle 99% mog vremena...

Kad mi taj M$ miš umre, nakon par godina, ako ga nebudem opet mogao nabaviti, morat ću nekakav "Log. Revolution"

ili slični ergonomski miš...

Kad se navikneš nema nazad...

Iskreno nisam nikad imao ms misa al sam citao da su bili odlicni. Zao mi je da je MS napustio periferiju jer ako nista drugo natjerao bi logija da pravi jos bolje proizvode.

Eh da saitek. Nekad vrh periferije za igre al u zadnje vrijeme ne cujem za njih.

I logi je kao droga. Kad jednom probas nema nazad. Cak i moja zna koja prije par godina nije imala pojma o kompovima je na faks nosila vx revolution jer nije htjela da radi na njihovim misevima ;)

15 godina
protjeran

Radi M$ periferiju zajedno sa Razerom, a to je Crap...

No za mene UVJEK ima nade, dok god je švabije:

http://www.ditech.at/artikel/TAMS30/Maus-_und_Tastaturset_MICROSOFT_Wireless_Natural_Ergonomic_Desktop_7000_USB.html

Nije skupo, takvog miša sad imam,a tipkovnica bi mi dobro legla kao primarna radna...

Ovo je naslijednik mog miša:

http://www.ditech.at/artikel/MAMS23/MICROSOFT_Wireless_Laser_Mouse_7000_USB.html

Ali mi nije baš legao...

Saitek miševa i periferiju (osobito predobr Joysticke) imaš u Feniksu...

Sve manje.. Ali što imaju, super je...

Cyborg je cool...

17 godina
neaktivan

Nisam gamer niti se "bavim gamingom" ma sta to znacilo. Ali citao sam recenzije saitekovih proizvoda i to je izgeldalo nesalomivo i neunistivo. Jos kad sam vidio onaj joystick uz koji dobije imbus kljuc pa ga konfigurisi kako hoces pao sam na dupe. Takve proizvode volim. Kvalitetne i funkcionalne. Ledice mi ne znace nista u zivoti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice