ti tamo gore bebo..ae suti....mjenjam miseve svakih 2-3 mjeseca..bavim se gamingom..a mx518 za to bas i nije stvoren..razer oduvijek zauvijek..najjaci su razer i steelseries..logitech ima 1 mis dobar g9x--jedino on..nema slicnosti sa mx518
Zašto mijenjaš miševe svaka 2-3 mjeseca? Zar nije Razer Mamba najbolji miš? Ti si ga testirao, on je najbolji. Zašto onda i dalje mijenjaš miševe?
Kladim se da nisi probao niti g9x, niti razer mambu.
I molim te piši hrvatskim standardnim jezikom, da te ljudi razumiju.
Srami se, dijete.
I daj samo jedan argument (ups, pa ti ne znaš što ta riječ znači) da je razer generalno gledano bolji od logitecha i ja ti priznajem da je. Samo 1 argument.
Ja sam rekao da je Razer..Bolji za gaming..Logitech je za rad po računalu al ne za igranje...Logitechovi misevi nemaju tu preciznost kod trzaja kao razerovi...ae probaj deathaddera...nema boljeg misa...Cijena nevjerovatno malena a kvaliteta nevjerovatno velika...Razer ima nekoliko svojih prozvoda sa velikom cijenom i malom kvalitetom a neke sa malom cijenom i velikom kvalitetom..LOgitech ima u svakom misu omjer cijena i kvaliteta..Razer-Gaming Logitech-Rad...