Problem sa SteelSeries Siberia V2 slušalicama

poruka: 8
|
čitano: 1.916
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kada uključim mikrofon na slušalicama čujem nekakvu buku, teško je opisati kako to zvuči ali zamislite kad je "snijeg" na televiziji (ono kad ima jako puno bijelih i crnih tocka na tv-u). Nije toliko jako, ali slicno tome.. kad je mikrofon isključen nema nikakvih smetnji. Također, kada je mikrofon uključen čujem neki kratki zvuk svaki put kad stisnem neku tipku na tipkovnici. Ovaj problem nisam oduvijek imao, te bih bio zahvalan ako bi mi nasli neko riješenje.

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imas mozda 7.1 soundcard za slusalice?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa SteelSeries Siberia V2 slušalicama

iskreno, nemam pojma koji soundcard imam, nisam nista posebno kupovao, imam ono sta sam dobio na maticnoj...

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 12:02 (Somebody).
13 godina
neaktivan

znaci nemas nastavak.to ti je znaci 3.5 jack sto ti ide u ovo http://img6a.flixcart.com/image/gaming-adapter/4/d/e/steelseries-steelseries-siberia-usb-soundcard-siberia-usb-400x400-imade8aepxfvj9wa.jpeg i onda imas produzni usb koi ti se usteka na komp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne, nemam to

13 godina
neaktivan

imas kakav normalan nastavak 3.5 na 3.5 produzni

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da, imam produzni kabel od 1.5 m koji ide iz rear panela.

16 godina
neaktivan

a ako prebacim slusalice iz rear jacka u front onda kad ukljucim bilo kakav USB, cujem neke cudne zvukove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice