E ovako, imam problem sa slušalicama (nije bitno koje su, jer sam probao već troje slušalice i svagdje je isti problem) , dakle.. radi se o tome da sam kupio produžni kabl za slušalice (3.5mm) i kad sam ukopčo kabl u komp (utor na matičnoj) i normalno spojio slušalice u produžni kabl, dobio sam jako loš zvuk, tj. jako tih i mutan zvuk, ali kada ukopčam slušali samo do pola u produžni kabl, dobijem čist zvuk ALI samo na jednoj slušalici..
Mislio sam da je problem sa kablom, pa sam kupio novi, na kraju isti problem.. na kraju sam zaključio da mi slušalice rade "normalno" (mislim na to da oba dvije slušalice rade) ako ih ukopčam do pola, i potrošim 5 minuta života dok naštimam točnu poziciju gdje rade, to radim tako da okrečem konektor u socketu..
I sad kad sam došao na svoj laptom, ukopčam iste slušalice (bez produžnog kabla), kad najednom zvuk postane savršeno dobar, a na kompu toliki problemi :S . (na laptopu rade savršeno, a na kompjuteru moram mrdat sa konektorom, i dobijem relativno normalan zvuk, tj. rade oba dvije strane, ali nije nije dobra kvaliteta zvuka)
Pa me zanima šta da radim, vrlo mi je bitno da mi slušalice rade normalno na kompjuteru, jer dosta sviram pa mi je stvarno bitno..
hvala! ;)
BTW. ako nekog baš zanima, radi se o ovim slušalicama, platio sam ih 20$ na eBayu