Problem sa mikrofonom

poruka: 9
|
čitano: 1.265
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa mikrofonom
Ovako muci me jedan problem razgovarao sam sa jednim frendom na ts-u i samo odjednom mikrofon krepao,reko dobro idem vidjet sto je,kad pustim glasno muziku mikrofon ju hvata ili bilo kakav drugi zvuk,al kad nesto kazem necuje se nista ni kad pokusavam kasljati i slicne zvukove prozivodit,pa me zanima u cemu je problem?
SUICIDE-because the world is better place without you
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa mikrofonom

pogledaj malo bolje postavke od ts, nezz ti vako napamet sto tocno ali oko aktivacije mikrofona pri određenoj glasnoci nes tako trazi po postavkama drivera i ts-a 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem sa mikrofonom

ma i na ts-u nece ni na skypu,al on radi cim hvata zvukove i ona skala skace,tamo na testing voice,a i radio je nisam nista ceprkao i odjednom samo krepa

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 19:43 (Ryder007).
17 godina
Problem sa mikrofonom

Audio options nađi postavke od mikrofona i ma jedna kvačica na microphone +20db boost

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jesam i nista
17 godina
Problem sa mikrofonom

vrijedilo je probat {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa mikrofonom

pokusaj uzet od frenda neki mic pa provaj, jer mozd nije do mic-a

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kaze mi neki lik da trebam nesto podesit kao da mi prima zvukove samo s kompjutera a ne vanjske zvukove pa ak zna ko sta kaze nesto outpad i inpad
14 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...
kaze mi neki lik da trebam nesto podesit kao da mi prima zvukove samo s kompjutera a ne vanjske zvukove pa ak zna ko sta kaze nesto outpad i inpad

prije output i input, kazen ti da nezz vako napamet nisan vidoviti milan, neka dode do tebe neko ko se kuzi pa nek vidi to ti je najbolje

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice