Preporuka pc gamepada

poruka: 38
|
čitano: 9.788
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Preporuka pc gamepada

Molim preporuke za odlične gamepadove koji će biti korišten isključivo za Pro evolution soccer.

Cijena nije bitna i ako moze neke testove od njih....i ako ko ima dobar gamepad da ga ocijeni,komentira.....

Hvala!

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka pc gamepada
Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 22:12 (kc-kb).

0 0 hvala 0
17 godina
Preporuka pc gamepada

Sve su to odlični gamepadi koje i večina časopisa i sajtova preporučuje, tako da ne možeš pogriješit. Ako možeš isprobat, uzmi onog koji ti bolje leži u rukama, ako ne onda onog koji ti je ljepši ili jeftiniji ako je lova u pitanju.Osmijeh

Ako netko zna gdje ima za uzeti podlogu CoolerMaster Dual-sided...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka pc gamepada

Kratko i jasno:

Bilo koji od poznatog branda da ti fino leži u rukama,a da nije skuplji od 300Kn Osmijeh

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka pc gamepada

ovaj ti je odlican

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka pc gamepada

Istina, takav gamepad ima moj prijatelj i mogu reći da je odličan, odlično leži u rukama, savršene težine i dimenzija, ma sve je super.

Odllićan gamepad, moja preporuka.

Edit:

Evo cijene iz svakog dućana u kojem ga prodaju.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latisnki zvuči pametno.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 2:21 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka pc gamepada

steta sto je tolko skup. prije godinu dana j bio za 100kn jeftiniji (mislim u ADM-u i Vemil-u).

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 2:39 (JURGOLINHO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka pc gamepada

Chillstream...neznaš koji je užitak kad ti to čudo hladi ruke...

Ako ne Chillstream onda uzmi samo onaj koji ti najbolje leži u ruci

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporuka pc gamepada

ja imam logitech rumblepad II, i prezadovoljan sam sa njime, imam ga oko 4 godine već, u vrijeme kad je NFS underground 2 taman bio izašao.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
Preporuka pc gamepada

Osobno, već duže vrijeme imam Logitech Cordless Rumblepad 2 i nemam drugih riječi nego reći da je gotovo perfektan - prva preporuka naravno.

Druga preporuka ti je (iako nerado spominjem) Microsoft Xbox 360 Gamepad for Windows zbog ogromne podrške za Games for Windows naslove.

Alternativa njemu je Logitech Chillstream, kojeg su ti već prije spomenuli.

Za PES svakako je bolji Rumblepad 2, koji je općenito najbolji (ne mora biti bežični, ima i žična verzija).

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka pc gamepada

Iz osobnog iskustva mogu od srca preporučiti Logitech Dual Action (vulgaris verzija).

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka pc gamepada

Nemoj kupovati Logitech precjenjen je i premali. Meni nije stao u ruke, probao sam ga kod prijateljai nije mi stao u ruke, zato ti

preporučam Saitek, nije precjenjen i kvalitetniji je. Kolko je puta kod mene bačen u pod i u stol i još radi.

Uzmi ovo: Saitek - P3600 CYBORG RUMBLE PAD 215,00Kn

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 8:56 (Koja_pila).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koja_pila kaže...

Nemoj kupovati Logitech precjenjen je i premali. Meni nije stao u ruke, probao sam ga kod prijateljai nije mi stao u ruke, zato ti

preporučam Saitek, nije precjenjen i kvalitetniji je. Kolko je puta kod mene bačen u pod i u stol i još radi.

Uzmi ovo: Saitek - P3600 CYBORG RUMBLE PAD 215,00Kn

Logitech precjenjen sigurno nije, Saitek je uz njega najbolji u gaming periferiji, po meni ima uvjerljivo najbolje Joystick-e, razne konzolaške dodatke (najbolje), a i nekoliko fenomenalnih tipkovnica.

Kod gamepada se ne slažem s tobom, iako prvi put vidim ovaj kojeg si ti preporučil, svejedno, radi se o još jednom "Xbox360 like" gamepadu - mislim da je ipak bolje u tom slučaju kupiti pravi Xbox kontroler za PC, kojeg sam linkal gore dalje.

Ne znam zakaj ali "PS like" gamepadi jednostavno su bolji za sport, a autor ga hoće za igranje PES-a.

Kaj se tiče kvalitete, ne znam otkud ti informacija da su Saitek-ovi kvalitetniji...

P.S. Kak je gamepad premali, a tebi ne stane u rukeCool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Preporuka pc gamepada

sad sam suzio izbor na ova 3:

Cordless Rumblepad 2-čini mi se kao najbolji izbor po dimenzijama

Saitek  Cyborg Rumble pad-super mi je kod njega što mogu mjenjat poziciju gljive, al su mi nekak čudne dimenzije

logitech ChillStream-super mi je što hladi,ali su mi isto čudne dimenzije

Moral bi svakog u ruke primiti  pa bi tek onda znal

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Chillstream je odlican, ali pao mi je jednom-dvaput i sad svaki put kad se ukljuci, ventilator grebe po necem unutra i to je jako glasno. A ako je ustekan u komp, automatski pocne hladiti svaki put kad upalim komp. Problem je rijesiv ako znas di treba lupit, ali ipak veliki minus =P

Isto tako, budi oprezan sa gamepadovima, mis i tipkovnica su bolji za sve shootere, rtsove, u biti sve igre di moras dinamicno sarat kursorom po ekranu. Can je i za Fallout 3 mis bolji, a on je RPG =P

Excuse the phun.
17 godina
Preporuka pc gamepada

Uzmi Rumblepad 2. Koristim baš taj od kad je izašao, iako sam u međuvremenu koristio razne druge, ali sa nijednim nisam bio zadovoljan kao sa ovime.

Uz to, kako ti je netko spomenuo, xbox360 controller je jedan od najboljih controllera uopće (doduše meni paše za sve osim za pes), tako da biraj između ova dva definitivno.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Preporuka pc gamepada

Vidim da nitko nije spomenuo: ja koristim od Sony PlayStation 1 i PS3 joysticke na kompu i rade odlično. Jako su kvalitetni (PS1 joystick još uvijek kao nov radi).

Za joystick od PS1 ili PS2 (provjereno; radi i sa PS1 joystickom i sa PS2) ti je potreban samo mali produžetak koji kupiš u Chipoteke za 15 kuna. Za PS3 joystick treba skinut driver i onda ga spajaš preko kabela kojim se napaja.

U nikojem slučaju nemoj uzimati neke ''lijeve'' marke jer će ti se brzo pokvarit (iz iskustva).

EVERYBODY LIES
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 9:23 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Uzmi Rumblepad 2. Koristim baš taj od kad je izašao, iako sam u međuvremenu koristio razne druge, ali sa nijednim nisam bio zadovoljan kao sa ovime.

Uz to, kako ti je netko spomenuo, xbox360 controller je jedan od najboljih controllera uopće (doduše meni paše za sve osim za pes), tako da biraj između ova dva definitivno.

Velis da imaš rumlepad 2,dal si igral sa njim pes? Dal je precizan kod dodavanja,i kak je osjetljiv na dodir tipke tj. dal treba lagano stisnuti ili treba 5min držati tipku?

17 godina
Meni je savršen.
Jako dobro reagira i nemam nikakvih problema s njim.
16 godina
neaktivan
Preporuka pc gamepada

e dal zante možda mjesto ili dučan gdje bi prvo mogao isprobati gamepad,pa ga kupiti? Ili ga kupiti i ako nisam zadovoljan da mi vrate novac ili da zamijenim za neki drugi?

0 0 hvala 0
17 godina
U linksu možeš uzeti na gotovinu i vratiti u roku od 8 dana ako ga više ne želiš.
16 godina
Preporuka pc gamepada

Meni je nekako najbolje PES igrati na Sony Playstation kontrolerima... koristim i Logitech Rumblepad koji sam na akciji nabavio za 150kn, ali jednostavno nekako loše leži u ruci... dok mislim je PS kontroler ipak neki standard...

Zato preporuka za:

http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=4710016

Ili jeftiniji PS2 model (za koji se mora kupiti mali konverter):

http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=20369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka pc gamepada

Držao sam  logitech cordless rumblepad 2 u rukama i odustao sam od njega...

Sad se dvoumim između Saitek Cyborg Rumble Pad  i xbox 360 controller for windows

Jedino ne znam kod xbox 360 controllera dal žičana i bežična verzija rade na pc? I što treba kod bežične verzije još kupiti da bi radilo?

I ako ko ima bežičnu verziju dal mi može reči kolko traje baterija,dal ih treba mjenjati ili se pune....?

0 0 hvala 0
17 godina
Imam bežični xbox controller, sa njime dobiješ obične aa baterije, ali ja sam ih zamijenio punjivima. Pa mi se jedan par puni dok drugi koristim.

Da bi koristio wireless kontroler na windowsima trebati će ti reciever.

http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Imam bežični xbox controller, sa njime dobiješ obične aa baterije, ali ja sam ih zamijenio punjivima. Pa mi se jedan par puni dok drugi koristim.

Da bi koristio wireless kontroler na windowsima trebati će ti reciever.

http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/

e di si ti to sve kupio? ja sam čuo da ima u algoritmu? (i kolko te sve to došlo otprilike?)

I kaj misliš osobno dal je bolji obični ili taj bežični?

Pitam zbog toga jer mislim da bežične stvari nisu baš za gameing  najbolje ili se varam? (kašnjenje "signala",ne reagiranje....)

EDIT:vidim da si prije napisao da ti taj xbox kontroler pasao za sve osim za pes, možeš reći zašto?

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 18:07 (kc-kb).
17 godina
Što se tiče kašnjenja signala tu nemaš brige.

Niti sam ikada osjetio kašnjenje signala na mišu, doduše uvijek sam imao dobre miševe, niti na controllerima. Jednostavno, bežični ti je bolji jer ti daje više slobode.

Ali, moram ti reći da nikada ne koristim bežični za igru na PC, jer jednostavno nemam potrebe za time, i jednostavnije mi je samo ukopčati kontroler i bok.

Ovaj receiver mi samo stoji u ormaru ako zatreba.
Inače kupio sam ga preko ebaya, a kontroler sam dobio sa xboxom.

Žičani kontroler sam kupio posebno.

Što se tiče xbox kontrolera i PES-a, to ti je individualni problem. Ne paše mi za PES jer ne volim PES igrati sa gljivicama. Osim toga nemam nikakvih zamjerki.
Za sve ostalo je xbox controller zakon.
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Iz osobnog iskustva mogu od srca preporučiti Logitech Dual Action (vulgaris verzija).

Potipisujem, koristim ga i savršeno odgovara.

Naravno i Rumblepad 2 mi se čini dobar.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 18:36 (dejantopolko).
16 godina
neaktivan
Preporuka pc gamepada

Ja imam nešto slično tom Rumblepadu 2 samo nema četiri ove tipkice u sredini već tri. platio 200 kn u pevecu i džojstik je super

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Zna li itko gdje i po kojoj cijeni mogu kupiti Xbox 360 gamepad za Windowse? Žičani.

Unaprijed hvala!

evo link..al ima još dučana

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Zna li itko gdje i po kojoj cijeni mogu kupiti Xbox 360 gamepad za Windowse? Žičani.

Unaprijed hvala!

Vidi ovdje.

Eto prestigoše me kolega kc-kb. Cool

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 21:26 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice