Molim preporuke za odlične gamepadove koji će biti korišten isključivo za Pro evolution soccer.
Cijena nije bitna i ako moze neke testove od njih....i ako ko ima dobar gamepad da ga ocijeni,komentira.....
Hvala!
Molim preporuke za odlične gamepadove koji će biti korišten isključivo za Pro evolution soccer.
Cijena nije bitna i ako moze neke testove od njih....i ako ko ima dobar gamepad da ga ocijeni,komentira.....
Hvala!
Zar nitko...?
Kaj velite na ove:
Saitek P3200 rumble pad for pc and xbox 360
Saitek P3200 rumble pad for pc
Sve su to odlični gamepadi koje i večina časopisa i sajtova preporučuje, tako da ne možeš pogriješit. Ako možeš isprobat, uzmi onog koji ti bolje leži u rukama, ako ne onda onog koji ti je ljepši ili jeftiniji ako je lova u pitanju.
Kratko i jasno:
Bilo koji od poznatog branda da ti fino leži u rukama,a da nije skuplji od 300Kn 
ovaj ti je odlican
Istina, takav gamepad ima moj prijatelj i mogu reći da je odličan, odlično leži u rukama, savršene težine i dimenzija, ma sve je super.
Odllićan gamepad, moja preporuka.
Edit:
Evo cijene iz svakog dućana u kojem ga prodaju.
steta sto je tolko skup. prije godinu dana j bio za 100kn jeftiniji (mislim u ADM-u i Vemil-u).
Chillstream...neznaš koji je užitak kad ti to čudo hladi ruke...
Ako ne Chillstream onda uzmi samo onaj koji ti najbolje leži u ruci
ja imam logitech rumblepad II, i prezadovoljan sam sa njime, imam ga oko 4 godine već, u vrijeme kad je NFS underground 2 taman bio izašao.
Osobno, već duže vrijeme imam Logitech Cordless Rumblepad 2 i nemam drugih riječi nego reći da je gotovo perfektan - prva preporuka naravno.
Druga preporuka ti je (iako nerado spominjem) Microsoft Xbox 360 Gamepad for Windows zbog ogromne podrške za Games for Windows naslove.
Alternativa njemu je Logitech Chillstream, kojeg su ti već prije spomenuli.
Za PES svakako je bolji Rumblepad 2, koji je općenito najbolji (ne mora biti bežični, ima i žična verzija).
Nemoj kupovati Logitech precjenjen je i premali. Meni nije stao u ruke, probao sam ga kod prijateljai nije mi stao u ruke, zato ti
preporučam Saitek, nije precjenjen i kvalitetniji je. Kolko je puta kod mene bačen u pod i u stol i još radi.
Uzmi ovo: Saitek - P3600 CYBORG RUMBLE PAD 215,00Kn
Nemoj kupovati Logitech precjenjen je i premali. Meni nije stao u ruke, probao sam ga kod prijateljai nije mi stao u ruke, zato ti
preporučam Saitek, nije precjenjen i kvalitetniji je. Kolko je puta kod mene bačen u pod i u stol i još radi.
Uzmi ovo: Saitek - P3600 CYBORG RUMBLE PAD 215,00Kn
Logitech precjenjen sigurno nije, Saitek je uz njega najbolji u gaming periferiji, po meni ima uvjerljivo najbolje Joystick-e, razne konzolaške dodatke (najbolje), a i nekoliko fenomenalnih tipkovnica.
Kod gamepada se ne slažem s tobom, iako prvi put vidim ovaj kojeg si ti preporučil, svejedno, radi se o još jednom "Xbox360 like" gamepadu - mislim da je ipak bolje u tom slučaju kupiti pravi Xbox kontroler za PC, kojeg sam linkal gore dalje.
Ne znam zakaj ali "PS like" gamepadi jednostavno su bolji za sport, a autor ga hoće za igranje PES-a.
Kaj se tiče kvalitete, ne znam otkud ti informacija da su Saitek-ovi kvalitetniji...
P.S. Kak je gamepad premali, a tebi ne stane u ruke
sad sam suzio izbor na ova 3:
Cordless Rumblepad 2-čini mi se kao najbolji izbor po dimenzijama
Saitek Cyborg Rumble pad-super mi je kod njega što mogu mjenjat poziciju gljive, al su mi nekak čudne dimenzije
logitech ChillStream-super mi je što hladi,ali su mi isto čudne dimenzije
Moral bi svakog u ruke primiti pa bi tek onda znal
Chillstream je odlican, ali pao mi je jednom-dvaput i sad svaki put kad se ukljuci, ventilator grebe po necem unutra i to je jako glasno. A ako je ustekan u komp, automatski pocne hladiti svaki put kad upalim komp. Problem je rijesiv ako znas di treba lupit, ali ipak veliki minus =P
Isto tako, budi oprezan sa gamepadovima, mis i tipkovnica su bolji za sve shootere, rtsove, u biti sve igre di moras dinamicno sarat kursorom po ekranu. Can je i za Fallout 3 mis bolji, a on je RPG =P
Uzmi Rumblepad 2. Koristim baš taj od kad je izašao, iako sam u međuvremenu koristio razne druge, ali sa nijednim nisam bio zadovoljan kao sa ovime.
Uz to, kako ti je netko spomenuo, xbox360 controller je jedan od najboljih controllera uopće (doduše meni paše za sve osim za pes), tako da biraj između ova dva definitivno.
Vidim da nitko nije spomenuo: ja koristim od Sony PlayStation 1 i PS3 joysticke na kompu i rade odlično. Jako su kvalitetni (PS1 joystick još uvijek kao nov radi).
Za joystick od PS1 ili PS2 (provjereno; radi i sa PS1 joystickom i sa PS2) ti je potreban samo mali produžetak koji kupiš u Chipoteke za 15 kuna. Za PS3 joystick treba skinut driver i onda ga spajaš preko kabela kojim se napaja.
U nikojem slučaju nemoj uzimati neke ''lijeve'' marke jer će ti se brzo pokvarit (iz iskustva).
Uzmi Rumblepad 2. Koristim baš taj od kad je izašao, iako sam u međuvremenu koristio razne druge, ali sa nijednim nisam bio zadovoljan kao sa ovime.
Uz to, kako ti je netko spomenuo, xbox360 controller je jedan od najboljih controllera uopće (doduše meni paše za sve osim za pes), tako da biraj između ova dva definitivno.
Velis da imaš rumlepad 2,dal si igral sa njim pes? Dal je precizan kod dodavanja,i kak je osjetljiv na dodir tipke tj. dal treba lagano stisnuti ili treba 5min držati tipku?
e dal zante možda mjesto ili dučan gdje bi prvo mogao isprobati gamepad,pa ga kupiti? Ili ga kupiti i ako nisam zadovoljan da mi vrate novac ili da zamijenim za neki drugi?
Meni je nekako najbolje PES igrati na Sony Playstation kontrolerima... koristim i Logitech Rumblepad koji sam na akciji nabavio za 150kn, ali jednostavno nekako loše leži u ruci... dok mislim je PS kontroler ipak neki standard...
Zato preporuka za:
http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=4710016
Ili jeftiniji PS2 model (za koji se mora kupiti mali konverter):
http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=20369
Držao sam logitech cordless rumblepad 2 u rukama i odustao sam od njega...
Sad se dvoumim između Saitek Cyborg Rumble Pad i xbox 360 controller for windows
Jedino ne znam kod xbox 360 controllera dal žičana i bežična verzija rade na pc? I što treba kod bežične verzije još kupiti da bi radilo?
I ako ko ima bežičnu verziju dal mi može reči kolko traje baterija,dal ih treba mjenjati ili se pune....?
e di si ti to sve kupio? ja sam čuo da ima u algoritmu? (i kolko te sve to došlo otprilike?)
I kaj misliš osobno dal je bolji obični ili taj bežični?
Pitam zbog toga jer mislim da bežične stvari nisu baš za gameing najbolje ili se varam? (kašnjenje "signala",ne reagiranje....)
EDIT:vidim da si prije napisao da ti taj xbox kontroler pasao za sve osim za pes, možeš reći zašto?
Potipisujem, koristim ga i savršeno odgovara.
Naravno i Rumblepad 2 mi se čini dobar.
Ja imam nešto slično tom Rumblepadu 2 samo nema četiri ove tipkice u sredini već tri. platio 200 kn u pevecu i džojstik je super
Zna li itko gdje i po kojoj cijeni mogu kupiti Xbox 360 gamepad za Windowse? Žičani.
Unaprijed hvala!
evo link..al ima još dučana
Zna li itko gdje i po kojoj cijeni mogu kupiti Xbox 360 gamepad za Windowse? Žičani.
Unaprijed hvala!
Vidi ovdje.
Eto prestigoše me kolega kc-kb.