Periferija - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 1.438
|
čitano: 991.742
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Periferija - ultimativna tema
Bruno Matejcic kaže...
Uzeo bih neku sto jeftiniju tipkovnicu sa pozadinskim osvjetljenjem i nekog malo boljeg miša, sve skupa do 500-600kn. Gledao sam malo ove nove stvari iz sharkoona. Dakle može preporuka nekog misa i tipkovnice s pozadinskim osvjetljenjem (da bude isti proizvođač) do 600kn

Logitech G110 + Logitech G400 !

Jonja kaže...

Ovako triba mi tipkovnica. Mislija san steelseries 6gv2, al nema je trenutno u linksu. Može neka preporuka, razmišljao sam o g110, al ona nije mehanička. Neznam koliko se isplati davat za te mehaničke i kolika je razlika.

U Feniks Kompjuterima ti je na akciji Razer Blackwidow Ultimate Battlefield 3 Edition za 699 KN ili uzmi obicnu Blackwidow! Ako nemas tolko para , uzmiG110 !

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
Periferija - ultimativna tema

Može preporuka nekih slušalica do 400kn, moze i malo više, glavno da su najisplativije. Trebaju mi neke sa dobrim basom, jer bi mi služile ta slušanje elektronske muzike sa iPhonea.

Hvala:)

EDIT: Sta kazete na ove, ima kojih boljih, a jeftinijih?

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=100506366d

Ili mozda headset, da li mi se isplati kupit headset, ako mislim većinu vremena samo slušat muziku, eventualno par puta koristit za teamspeak na battlefield-u?

http://www.protis.hr/products/details/genius-g700v-71-gaming-slusalice/58539

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 15:00 (Bruno Matejcic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...

Može preporuka nekih slušalica do 400kn, moze i malo više, glavno da su najisplativije. Trebaju mi neke sa dobrim basom, jer bi mi služile ta slušanje elektronske muzike sa iPhonea.

EDIT: Sta kazete na ove, ima kojih boljih, a jeftinijih?

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=100506366d

Ili mozda headset, da li mi se isplati kupit headset, ako mislim većinu vremena samo slušat muziku, eventualno par puta koristit za teamspeak na battlefield-u?

http://www.protis.hr/products/details/genius-g700v-71-gaming-slusalice/58539

Najbolje ti je uzeti Platronics Gamecom 380, odlični basovi i za muziku su odlične.

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan

Moze preporuka gaming misa i podloge. Za koji dan bih htjeo da kupim neki gaming mis i gaming podlogu pa nezz bas sta bi izabrao. Do sada sam imao mx518 i qck mini podlogu, naravno mini je mini xD i meni treba veca podloga.

Mis:

Igram najvise fps igre, tako da mi nekih 13 tipki nije potrebno, znaci desni, lijevi klik, skrol i sa strane neke 2 tipkice. Kod misa mi je vazna preciznost, udobnost i naravno da radi na podlogama napravljene iz materijala (ne neke plastike).

Podloga:

Kod podloge mi je vazna velicina, jer igram na malom sensu. Volim glatke podloge, a isto tako dobre u kontroli misa (za upravljanje recoila) ispod bih volio da imaju dobru gumu da ne klizi.

Hvala svima na odgovorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...

Kupi si SteelSeries Siberia v2 (imas i verziju za ipad, iphone itd, ps3). Kostaju vise od 400kn ali se veoma isplate. Imaju odlican zvuk, udobne su, dobar izgled i imaju mic koji se moze uvuci u sluske. Na amazon.com su veoma jeftine. Ja ih imam vec dugo vremena i mogu ti reci da vrijede svaku kunu.

15 godina
neaktivan
kin9 kaže...

G400 I QcK+ podloga, neces pogrijesit. Mis ima vrhunski senzor i udoban je a podloga je glatka i ogromnih dimenzija (45x40cm). Ja imam takvu kombinaciju i odlicna je za sve igre, posebice COD.

EDIT- eno kolega sve rekao {#}

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 16:59 (mate960).
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Dobar mis i prije sam vec imao logitech mx518 i to je isto veoma dobar mis, pa sam razmisljao da malo promjenim na deathadder-a ili neki sensei, naravno ako je g400 bolji od njega onda cu ga sa zadovoljstvom uzeti.

16 godina

Uzimaj G400 , odlican mis !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kin9 kaže...

Dobar mis i prije sam vec imao logitech mx518 i to je isto veoma dobar mis, pa sam razmisljao da malo promjenim na deathadder-a ili neki sensei, naravno ako je g400 bolji od njega onda cu ga sa zadovoljstvom uzeti.

Pusti deathadder, Sensei ga pojede. Ali Sensei kosta 560kn a G400 ima i po 200kn, zasto ih uopce usporedujes?

clock2much
13 godina
neaktivan

Nije vazno koliko mis kosta, imam pare za to. Vazno mi je da bude mis sto bolji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kin9 kaže...

Nije vazno koliko mis kosta, imam pare za to. Vazno mi je da bude mis sto bolji.

Onda uzmi Steelseries Sensei i QcK+ podlogu. Vrhunska kombinacija.

clock2much
16 godina

Ak ti pare nisu problem , onda uzmi Sensei-a!

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ok :) jos cu malo razmislit. Hvala vam.

Edit: odlucio sam, kupit cu g400 i qck podlogu :) hvala vam opet.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 17:25 (kin9).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može li ovaj UTP kabel, za internet da provućem iz dnevnog boravka u sobu?

The truth is...I am IronMan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 19:28 (VALVE).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
VALVE kaže...

Može li ovaj UTP kabel, za internet da provućem iz dnevnog boravka u sobu?

Naravno da može.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan

Trebaju mi slušalice do nekih 500-600kn. NAJVAŽNIJA stvar je udobnost, pošto nosim naočale. Imao sam prvo gamecom 367 i bile su očajne što se tiče udobnosti, najgore ikad. Isto tako i creative fatality su očajno neudobne.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Siberie v2 svi navode kao lagane i udobne slušalice osim ako nosiš naočale.

Sada na glavi imam gamecom 380 i moga bi ih nosit cijeli dan koliko su lagane i udobne.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
14 godina
16 godina
neaktivan

Te Gamecom 380 mi izgledaju ko da imaju isti kalup ko u 367, a taj mi je ubitačan za uši. Nego ima li iko iskustva s Razerom?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jonja kaže...

Nego ima li iko iskustva s Razerom?

Pravi se da ne postoje. Prijateljski savjet..;)

14 godina
neaktivan

Mozda ovo i ne spada bas ovde, ali me stvarno zanima za sta uopste sluzi Virtual Surround 7.1 Sound, da li stvarno poboljsa zvuk. Imam Steelseries Siberia v2 sluske i citam kako mnogi govore da je bolji zvuk uz ovo pa namjeravam kupit (naravno ako bude istina da poboljsa zvuk).

Edit: Namjeravam kupit novu podlogu, jer je stara qck heavy unistena. Razmisljam o qck+ ali nezz da li boja podloge smeta nesto misevima (imam g400). Znaci ocu kupim qck+ na'vi edition, jer bolje izgleda nego crna :)

Hvala za odgovore.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 0:08 (Zerro Ace).

0 0 hvala 0
16 godina

Virtual Surround 7.1 je stereo zvuk pretvoren u virtualni 7.1 zvuk , tj. ima mogucnost !

Nisam siguran , al mislim da boja nebi smjela smetat G400 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Jonja kaže...

Zasto? Ja imam deathaddera i sasvim sam zadovoljan njime, nemam problema.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
18 godina
Haf932 kaže...

Virtual Surround 7.1 je stereo zvuk pretvoren u virtualni 7.1 zvuk , tj. ima mogucnost !

Nisam siguran , al mislim da boja nebi smjela smetat G400 !

Ne nego je baš obrnuto. Virtualnih 7.1 je posebnim algoritmima prilagođeni 5.1/7.1 zvuk za reprodukciju na 2.0 sustavu (stereo slušalice).

Koriste se metode "zavaravanja" čovjekovog mozga kako bi se dobio dojam prostornosti tj zvučna slika.

Čovjek ima samo 2 uha, dakle sav zvuk što primamo je u biti stereo, samo se smjer može odrediti putem intenziteta, frekvencije, glasnoće i ostalih svojstava zvuka.

Recimo da upravo tu spoznaju koriste Dolby Headphones, THX, Creative CMSS3D i sični.

I da, u večini igara (svima koje podržavaju višekanalni zvuk) virtualnih 7.1 daje bolji dojam prostornosti. Naravno ako štimaju postavke u Windowsima i akozvučna svoj posao radi zadovoljavajuće.

Boja podloge dokazano ne smeta senzoru od G400.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
16 godina
Luxy2501 kaže...
DamageHigh kaže...
Jonja kaže...

Zasto? Ja imam deathaddera i sasvim sam zadovoljan njime, nemam problema.

Zato što se za te novce može kupiti daleko kvalitetniji i bolji miš. Ali ukusi se razlikuju...

14 godina
neaktivan
Jel mi moze neko napisati par miseva koji mogu mijenjat LED boje po zelji, meni treba Green. Bio bih zajvalan, onda cu si odabrat neki od tih... Hvala!!
Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja.. Život mi dala, baš kao da je znala, da nikad neće nestat' sa mojih usana.. HRVATSKA!!
18 godina
lotar1919 kaže...
Jel mi moze neko napisati par miseva koji mogu mijenjat LED boje po zelji, meni treba Green. Bio bih zajvalan, onda cu si odabrat neki od tih... Hvala!!

Prestigio PMSG1

SteelSeries Sensei

Cooler Master Storm Sentinel

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice