Periferija - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 1.438
|
čitano: 991.742
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Periferija - ultimativna tema

Baš gledam kupit novu tipkovnicu. Ova Genius KB odlična, ali smeta mi mali backspace. Tražim nekoga ko je ima da mi kaže koliko je problem navikunt se na backspace na tom mjestu. Inače bi išao na k120 ali ona ima mali enter. Dilema, dilema.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Periferija - ultimativna tema
Vapor kaže...

Baš gledam kupit novu tipkovnicu. Ova Genius KB odlična, ali smeta mi mali backspace. Tražim nekoga ko je ima da mi kaže koliko je problem navikunt se na backspace na tom mjestu. Inače bi išao na k120 ali ona ima mali enter. Dilema, dilema.

Logitech Deluxe 250 s naslonom za dlanove. Logitech kvaliteta, PS/2 konektor, 3 godine jamstva, tipke standardnih dimenzija, klasičan layout, crna i samo 50-75 Kn košta.

Vapore, ti se razumiješ u periferiju, čudi me da gledaš USB tipkovnice...

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
17 godina
neaktivan
Vapor kaže...

K120 hrvatska verzija ima veliki enter! 

15 godina
191x7 kaže...
Vapor kaže...

Logitech Deluxe 250 s naslonom za dlanove. Logitech kvaliteta, PS/2 konektor, 3 godine jamstva, tipke standardnih dimenzija, klasičan layout, crna i samo 50-75 Kn košta.

Vapore, ti se razumiješ u periferiju, čudi me da gledaš USB tipkovnice...

Znam ja da USB troši resurse procesora, da je PS/2 potpuno neovisna i podržava pritisak dosta više tipki odjednom čak i neograničeno ako se ne varam.

Ali postoji jedan ali. Frend ima tu Deluxe i kad igram CS jednostavno mi je previsoka i nezgrapna za koristit. Vjerojatno ću ići na Logitech Media K200 za ~100kn. Isprobao sam je u Tehno Market i sviđa mi se hod i kvaliteta. Dodatni plus su media tipke.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
15 godina
neaktivan

Već sam objasnio na ovoj temi da Tipkovnica GENIUS Gaming KB-G235 ima NORMALAN backspace i enter. Hrvatska slova/kvačice.

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Imam Corsair HS1-A slušalice ali one su  3.5mm a kako nemam zvučnu nego on board zvuk fali malo basa i dubljih tonova. Hoće li ovo popraviti problem ili je to samo za Steelseries slušalice?
http://www.ebay.com/itm/Siberia-Virtual-7-1-USB-Sound-Card-Adapter-5hv2-Surround-Xear-3D-Hot-SteelSeries-/170875492484?pt=US_Sound_Card_External&hash=item27c8f91884

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Cak mislim da bi to islo i na Corsaira ! Kosta 5$ tak da i ne gubis puno ak nece radit !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...

Već sam objasnio na ovoj temi da Tipkovnica GENIUS Gaming KB-G235 ima NORMALAN backspace i enter. Hrvatska slova/kvačice.

Točno ima noramlan backspace, istina je da ima Hrvatska slova i kvačice. I još dolazi sa crnim WASD tipkama.

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan

Tražim over the ear headset,neki kao Plantronics Gamecom 367 njega sam htio kupiti ali nema ga nigdje u prodaji,znači sličnih karakteristika i za cijenu za oko 250 kn

hvala

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LGA775 kaže...

Tražim over the ear headset,neki kao Plantronics Gamecom 367 njega sam htio kupiti ali nema ga nigdje u prodaji,znači sličnih karakteristika i za cijenu za oko 250 kn

hvala

Mislim da ti je Plantronic Gamecom 380 over ear, njega traži za tu lovu.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
15 godina
neaktivan

ne sviđaju mi se te baš...ima kojih boljih?

14 godina
neaktivan
LGA775 kaže...

Speedlink medusa NX

ili 

Creative labs Fatal1ty

Na tvom mjestu bi uzeo Platronics gamecom 380, ja imam 780 koje su goto iste i odlične su, isporbao sam i 380 i isto su odlične.

Kalko1212 ingame
15 godina
LGA775 kaže...

Također imam Gamecom 380. Evo ti pročitaj review od bugovaca. Sve pohvale za headset, definitivni best buy.

http://ljetni.bug.hr/article/plantronics_gamecom_380_i_gamecom_780_96036/

15 godina
neaktivan

naručio sam GC 380 ....valjda bude sutra stigel 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dobre su te 380 , iako imas Gamecom 367 OVDJE !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Dobre su te 380 , iako imas Gamecom 367 OVDJE !

u tom dućanu sam jučer naručio 367...ujutro mi je došao mail da nemaju traženi artikal

očito nisu updejtali webshop

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 23:39 (LGA775).
14 godina
neaktivan

brzo pomoc.. otkazala mrezna kartica.. moze neko mi dati link a da ima u splitu.. technomarket ili links ....

If you can't make it good, at least make it look good. (c) Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pitaj Red_Guya ima li ješ, a oi u Splitu je.

KLIK!

A u linksa je preskupo, pa raspitaj se još malo.

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 13:27 (VALVE).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VALVE kaže...

Pitaj Red_Guya ima li ješ, a oi u Splitu je.

KLIK!

A u linksa je preskupo, pa raspitaj se još malo.

To je DIAL-UP modem, nije mrezna kartica..

clock2much
16 godina

U Sophoslabu dostupni misevi Sharkoon DarkGlider - 399 KN

Sharkoon Drakonia - 259 KN !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

moze preporuka neke tipkovnice za gaming do 100 tinjak kuna sad imam eno skuceno smece iz konzuma

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zelenbic kaže...

moze preporuka neke tipkovnice za gaming do 100 tinjak kuna sad imam eno skuceno smece iz konzuma

Genius KB-G235 , Logitech DeLuxe 250, Logitech K200 !

Od navedenih , ja bih uzeo Genius !

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
Ova Genius je jako dobra tipkovnica. Neće ti niti trebat bolja od nje, ako ne patiš od poznatih marki. Ja je imam, a prije sam imao neku Razerovu od 400kn i ne vidim previse razlike.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...
Ova Genius je jako dobra tipkovnica. Neće ti niti trebat bolja od nje, ako ne patiš od poznatih marki. Ja je imam, a prije sam imao neku Razerovu od 400kn i ne vidim previse razlike.

Istina, ja je imam odlična je. Ima crne WASD tipke ako se nekome ne sviđa crvena. Uglavnom odlična je.

Kalko1212 ingame
16 godina
neaktivan
Uzeo bih neku sto jeftiniju tipkovnicu sa pozadinskim osvjetljenjem i nekog malo boljeg miša, sve skupa do 500-600kn. Gledao sam malo ove nove stvari iz sharkoona. Dakle može preporuka nekog misa i tipkovnice s pozadinskim osvjetljenjem (da bude isti proizvođač) do 600kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...
Uzeo bih neku sto jeftiniju tipkovnicu sa pozadinskim osvjetljenjem i nekog malo boljeg miša, sve skupa do 500-600kn. Gledao sam malo ove nove stvari iz sharkoona. Dakle može preporuka nekog misa i tipkovnice s pozadinskim osvjetljenjem (da bude isti proizvođač) do 600kn

Ne znam, sada da budu isti proizvođači ali ajde.

Logitech G105

+

Logitech G300

/

Logitech G400

Ili 

Logitech G105

+

Presitgo PMSG1Y

Kalko1212 ingame
15 godina
Ako ti g400 odgovara idi na njega jer ima miljama bolji softver.
16 godina
neaktivan

Već imam jedan g400 doma, na starom kompu, tako da ce najvjerojatnije uzeti samo G105 tipkovnicu i riješena stvar:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovako triba mi tipkovnica. Mislija san steelseries 6gv2, al nema je trenutno u linksu. Može neka preporuka, razmišljao sam o g110, al ona nije mehanička. Neznam koliko se isplati davat za te mehaničke i kolika je razlika.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Jonja kaže...

Ovako triba mi tipkovnica. Mislija san steelseries 6gv2, al nema je trenutno u linksu. Može neka preporuka, razmišljao sam o g110, al ona nije mehanička. Neznam koliko se isplati davat za te mehaničke i kolika je razlika.

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/savjetnik-odabir-odgovarajuce-tipkovnice/149072.aspx

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice