Periferija - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 1.438
|
čitano: 989.187
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Periferija - ultimativna tema

Razlika je samo u boji  !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam roccat kone star oko 2-3 godine, nije vise pod garancijom i danas kad sam ga koristio samo mi je malo zapeo kotacic i kad sam ga okrenuo se poceo vrtit u prazno i naravno vise nece scrollat. Nema vise uopce otpora na kotacicu. Radi kad ga stisnem odgore i rade oni gumbi kad ga bocno stisnem. 

Jel se to moze di popravit, jel se uopce isplati il ne? Ak se ne moze probat cu ga sam otvorit pa kaj bude. 

Vezano uz to, trazim neki bezicni mis sad, do 200 kn, moze i manje. Vazno mi je da je kvalitetan. Volio bi da ima bar one dvije bocne tipke za forward i back. Nosat cu ga uz laptop pa da bas ne bude ono mx revolution. Ako ko ima preporuku iz nekakvog vlastitog iskustva bit cu mu zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Periferija - ultimativna tema
seljak007 kaže...

Imam roccat kone star oko 2-3 godine, nije vise pod garancijom i danas kad sam ga koristio samo mi je malo zapeo kotacic i kad sam ga okrenuo se poceo vrtit u prazno i naravno vise nece scrollat. Nema vise uopce otpora na kotacicu. Radi kad ga stisnem odgore i rade oni gumbi kad ga bocno stisnem. 

Jel se to moze di popravit, jel se uopce isplati il ne? Ak se ne moze probat cu ga sam otvorit pa kaj bude. 

Vezano uz to, trazim neki bezicni mis sad, do 200 kn, moze i manje. Vazno mi je da je kvalitetan. Volio bi da ima bar one dvije bocne tipke za forward i back. Nosat cu ga uz laptop pa da bas ne bude ono mx revolution. Ako ko ima preporuku iz nekakvog vlastitog iskustva bit cu mu zahvalan.

imam i ja roccat kone i koristio sam ga dok nisam uzeo razer nagu.lijepo imaš ispod šarafić,njega odvrni i skini mu gornji poklopac i onda namjesti kotačić ,i ponovo sastavi sve nazad.

meni je pao mali milion puta,i uvijek sam ga tako popravljao tj.solo ga rastavio,

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina

Ak nije pod garom , rastavi ga i probaj sam popravit !

Za misa uzmi Prestigio PMSOW03 , skoro nijedan do 200kn nema bocne tipke  !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
seljak007 kaže...

imam i ja roccat kone i koristio sam ga dok nisam uzeo razer nagu.lijepo imaš ispod šarafić,njega odvrni i skini mu gornji poklopac i onda namjesti kotačić ,i ponovo sastavi sve nazad.

meni je pao mali milion puta,i uvijek sam ga tako popravljao tj.solo ga rastavio,

Malo me sad zbunilo ovo sta si napiso "šarafić" jer neznam jel mislis na ovo tu na 0:15 

. On tu skine ove 4 "gume" i ispod je nekoliko šerafića, jedino ak ti nisi mislio na nes drugo, al sumnjam jer ja ne vidim nista drugo di bi ga mogo otvorit. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 12:36 (seljak007).
15 godina
seljak007 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
seljak007 kaže...

Malo me sad zbunilo ovo sta si napiso "šarafić" jer neznam jel mislis na ovo tu na 0:15 

. On tu skine ove 4 "gume" i ispod je nekoliko šerafića, jedino ak ti nisi mislio na nes drugo, al sumnjam jer ja ne vidim nista drugo di bi ga mogo otvorit. 

ma na te šarafiće tako je,slobodno to skini.

nemogu ti bolje objasnit jer nisam doma ,i nemam miš pri ruci.

al kažem ti ,gro puta mi je pao i  rastavi se ili mu tipke od miša ne prihvaćaju,ili kotačić. ja samo to odšarafim,namjestim,zašarafim,i kraj :)

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan

oke, hvala puno ;)
Skuzio sam, a ak zapnem ima dosta tutoriala na youtube-u. 

@Haf

Za taj mis pise u specifikacijama "7 btn". Pretpostavljam da to znaci 7 buttons al nemrem zamislit koji su to sve ako nema bocne?

16 godina

Gle stvarno !

Po meni , ak hoces kvalitetan bezicni mis rastegni se barem do Logitecha M510 koji ima bocne tipke ! Vjerujem da MS i Trust bezicni misevi s cijenom od pedesetak kuna nisu kvalitetni , a bas takvi imaju bocne tipke !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

0 0 hvala 0
16 godina

Odličan headset !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Swifty kaže...

Best-buy za te pare.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
14 godina
protjeran

Imate preporuku zvučnika do 300 kn?

Battlelog: AMDGamer_CRO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...

Izvoli.

Protegni se ovih 86 Kn na Logija X530.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
18 godina
AMD Phenom II X4 kaže...

Koje je zvučna u pitanju?

Ako se radi o integriranoj, dovoljan je i Logitech S-220. Imam ga već godinama, još nisam našao manu.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
protjeran
donator_bubrega kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...

Izvoli.

Protegni se ovih 86 Kn na Logija X530.

Integrirana. Ovi će biti dobri.

191x7 kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...

Koje je zvučna u pitanju?

Ako se radi o integriranoj, dovoljan je i Logitech S-220. Imam ga već godinama, još nisam našao manu.

Integrirana.

Battlelog: AMDGamer_CRO
16 godina
AMD Phenom II X4 kaže...

Ako trebas 5.1 sistem , probaj se protegnut do Logija X530 !

2.0 sistem - Genius HF1255A

2.1 sistem - Logitech Z323 ili Genius HF2.1 1205 !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan

Koja je dobra tipkovnica za MAX 450kn?

Arian RIčko
18 godina
77ari kaže...

Logitech G105 ako ti treba s pozadinskim osvjetljenjem tipki.

Ako ne treba, onda Logitech Deluxe 250 PS/2.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
16 godina
77ari kaže...

Logitech G110 !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
77ari kaže...

Logitech G110 !

Slazem se mrvicu je bolja od g115 jer ima vise macro keysa i moguce je mjenjati boju LED-ica... Inace su vise manje iste

16 godina
ManOnTheMoon kaže...

Slazem se mrvicu je bolja od g115 jer ima vise macro keysa i moguce je mjenjati boju LED-ica... Inace su vise manje iste

Mislis valjda na G105 !{#}

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan

moze gaming tipkovnica (svjetlosne tipke po mogučnosti) do 200 kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

darksky je frend kupio i strgale su se tipke vrlo brzo, nije bas nesto kvalitetno izradjena opcenito, ne preporucam :D

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
13 godina
neaktivan

OVA prva mi se jako sviđa

16 godina
MalenoSelo kaže...

darksky je frend kupio i strgale su se tipke vrlo brzo, nije bas nesto kvalitetno izradjena opcenito, ne preporucam :D

Do 200kn druge tipkovnice nece naci ! jedino sto se isplati s osvijetljenjem je Logitech G105 !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
MalenoSelo kaže...

Do 200kn druge tipkovnice nece naci ! jedino sto se isplati s osvijetljenjem je Logitech G105 !

Pustimo onda isvjetljenje i predjimo na neosvjetljenje,zna tko takve za 200 kn?

14 godina
protjeran
Haf932 kaže...
MalenoSelo kaže...

da znam, a ako oce nek proba, mozda je to bilo do samo te tipkovnice, mozda jednostavno frend nije imao srece, ja samo kazem kakva sam iskustva imao sa darksky :D

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
15 godina

Probao sam tipkati na Dark Sky u Tehnomarketa. Kvaliteta tipki na razini MS tipkovnica od 30kn.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
16 godina

Hah , valjda je naletio na los primjerak !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice