A jeli ima zvucnika da ih mogu povezat na laptop priko bluetooth i kakvi su ovi genious zvucnici koje vi bi mi vi preporucili
Nepostoje zvucnici koje mozes povezat putem Bluetootha-a ! Kolko para mislis izdvojit za zvucnike ?
A jeli ima zvucnika da ih mogu povezat na laptop priko bluetooth i kakvi su ovi genious zvucnici koje vi bi mi vi preporucili
Nepostoje zvucnici koje mozes povezat putem Bluetootha-a ! Kolko para mislis izdvojit za zvucnike ?
Pare mi nisu nikakav problem cijena nije bitna
mislim nemojte mi dat sad nesto preskupo ali neka budu dva zvucnika kija skupa imaju snagu od 100w i neka se mogu povezat na laptop to su svi zahtjevi
ako moze prijedlog
2.1 sistem - Logitech Z623 , 200W !
a jeli valjaju ovi zvucnici od genious oni su puno jeftiniji mislim kakva im je kvaliteta zvuka i jeli 60w malo
ma nemislim na logichet nego na genious oni su naj jeftiniji pa me zanima jesu li i dobri rado bi vam poslao i link modela ali nedaju mi neznam zasto odbija poslat tako
Genius radi odlicne zvucnike za malo para i ti su odlicni !
A jeli ovaj model moze na laptop (jel mogu svi na laptop ili samo pojedini)
Mogu svi na laptop ! Naravno , to ovisi i o zvucnoj kartici !
desni zvučnik mi gubi kontakt. a na fronpanelu mi sve radi normalno kad uključim zvučnik. u čem bi mogo bit problem.
update: problem bio kod subwoofera
Neznam di bi mogao nac temu ali ovako. primjetio sam i cak testirao kad su mi slusalice ukopcane u front panel onaj naprijed izlaz za slusalice dogadja se to da ljevi zvukovi se cuju desno a desni ljevo. dok je ukopcano iza na kucistu sve je u redu. zna li tko u cemu bi mogao biti problem?