Miš i tipkovnica do 1400kn

poruka: 51
|
čitano: 5.110
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Miš i tipkovnica do 1400kn

Sto neces g110?

:)
16 godina
neaktivan
Ja bih uzeo Roccat Kone i G110
Ili G9x + G110. G15 je već preseravanje...
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
15 godina
neaktivan

Evo ja sad gledam G110 i izgleda da sam vas zahebo. Tipkovnica je predobra. Ista je kao G15/G19 jedina je razlika LCD ali on mi neće ništa služit. Vjerovatno onda ide Kone i G110 iako mi to nije baš estetski no nije bitno.

AMD PII 945 . GHz | Gigabyte MA790X UD3P | 2x2 GB Kingmax 1066MHz | Sapphire 4870 1GB | 640 GB HDD | Samsung Burner | Corsair TX650 | CM 334 Elite
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pogledaj ipak par revieweva prije kupnje.

PSN: filip99 // Meanwhile, in North Korea: NOM, NOM, NOM! // In Soviet Russia treadmill walk on you! // In Soviet Russia, the car drives you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja imam Logitech Wave tipkovnicu i predobra mi je :)

How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uzmi logijevog misa. Prijateljski savjet. Ovaj kome je teska sminka. Neozbiljno izgleda.

16 godina
neaktivan
Logic, nemoj zafrkavat. ;)
Koji gamerski miš izgleda ozbiljno? A ni gamerske tipkovnice nisu 'ozbiljne'
15 godina
neaktivan

Pogledao sam rewiew i nevidim problem kod G110. Sada imam pitanje: koje mane ima G9x??

AMD PII 945 . GHz | Gigabyte MA790X UD3P | 2x2 GB Kingmax 1066MHz | Sapphire 4870 1GB | 640 GB HDD | Samsung Burner | Corsair TX650 | CM 334 Elite
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za mene je mana sto ima zicu ;)

Ja sam mogao birati izmedju G9x i MX performance. Izabrao ovaj drugi. INace nema mana koliko vidim. Mogu potvrditi da je perverzno precizan. Kao sto mozes vidjeti imam ergelu logijevih skupih miseva ali darkfield senzor je fenomenalan. Inace imam i G110 pa ako imas pitanja slobodno pisi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 22:09 (logic).
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Logic, nemoj zafrkavat. ;)
Koji gamerski miš izgleda ozbiljno? A ni gamerske tipkovnice nisu 'ozbiljne'

Te sve "gamerske" tipkovnice su živi kič, ja sam uzeo jednu, prvu u životu i hvala Bogu nisam požalio, ali sada sam siguran da mi nešto takvo ne treba, tako da radije uzmi neku Logi bolju tipkovnicu tipa Wave i neki miš, a preostale novce staviš sa strane i kasnije kupiš nešto za komp.

PSN: filip99 // Meanwhile, in North Korea: NOM, NOM, NOM! // In Soviet Russia treadmill walk on you! // In Soviet Russia, the car drives you!
17 godina
neaktivan

Sta je uopste gamerski mis? Ako nista drugo znam da mis koji kosta pristojne pare ne treba imati ledice sa strane i svijetliti ko kineska igracka. Svi moji misevi izgledaju ozbiljno. A G110 izgleda neozbiljno kad upalis ono kicasto pozadinsko osvjetljenje u napadnoj plavoj boji. Zato je meni ugaseno a i dobio sam ju dzabe ;)

16 godina
neaktivan
Jedina mana kod G9x je što ima tvrđi kotačić.
A na testu u Bugu je Kone pobijedio...
16 godina
neaktivan
Pa valjda je gamerski miš miš koji ima bolji senzor i više DPIa od ostalih. Ako ti ne znaš koja je razlika, onda ne znam zašto imaš nadimak Logic (ili je to neka skraćenica od Logitech? - Vid', stvarno, ima smisla!)...
15 godina
neaktivan

Koliko je taj kotačić tvrd???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Neznam, nisam probao...
Kažu da je tvrđi nego na G9, a na G9 je super
16 godina
odjavljen

Kao hrpa djecurlije se prepucavate...

A ti odi u trgovinu i provjeri sto ti najbolje odgovara u ruci.

To je jedino bitno, a ne ove gluposti sto pisu tipa ledice koje svijetle (koje se usput mogu i iskljuciti, ako nekome smetaju) ili tvrd scroll.

Meni je g9x ruzan bio i ostao, nije mi nikako odgovarao u ruci (cak mi je imao i nekako 'ostre' rubove) i imao sam osjecaj delay-a u igricama kada sam stisnuo scroll.

Eto, mozda tebi bude ok. Nismo svi isti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 22:30 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Pa valjda je gamerski miš miš koji ima bolji senzor i više DPIa od ostalih. Ako ti ne znaš koja je razlika, onda ne znam zašto imaš nadimak Logic (ili je to neka skraćenica od Logitech? - Vid', stvarno, ima smisla!)...

Koliko je DPI-a realno potrebno i upotrebljivo? To ti je kao i MP kod fotoaparata ;)

Do 5,6 ili 7 ima nekog smisla a preko je cisti marketing. Sto se tice preciznosti darkfield je tu perfektan. I zasto bih ja morao znati sta je to gamerski mis ;)

Ne igram se skoro uopste a imam recimo mx performance koji ima isti senzor kao i G9x ali ga ne zovu gamerski. Valjda jer nema tegove ;)Gamerski mis je naziv koji marketing koristi na isti nacin kao sto koristi naljepnicu na napajanju Windows 7 ready ;)

A da li znam sta je dobar mis pogledaj sam u moj pc ;)

A i poredjenje u bugu i ostalim testovima je vise trazenje dlake u jajetu nego neka ogromna razlika.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 22:29 (logic).
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Neznam, nisam probao...
Kažu da je tvrđi nego na G9, a na G9 je super

isti je na obadva ...

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
15 godina
neaktivan

Koja je razlika između Deathaddera i Konea???

Koji je bolji???

Edit: Ako nekog zanima, tipkovnica je Logitech G110 i stiže sljedeći tjedan u Links Rijeka

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 18:02 (lordlojkus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da ne ispravljam sve postove. Brzopleto sam napisao da imam G110. Tacno je da imam G11. Izvinjavam se.

15 godina
neaktivan

Osobno preporučujem miš Logitech G500 jer ga i sam koristin (prije njega san ima g5) a šta se same tipkovnice tiče neznan šta bi ti preporučia. Osobno iman G11 al meni je ta tipkovnica ogromna i ja ne koristin 50% tipki na njoj. Šta se samoga pisanja i svega ostaloga tiče OK je, al na tebi je ostalo. Imaš i tipkovnicu g110 nasljednika g11 samo se meni nesviđja onako mala tipka "Enter" a ako voliš izgledat uber cool onda uzmi neku razer tipkovnicu ili logitech g15, 19. Preporučujen i dobru podlogu za miša, neku od razera (ja iman Razer Goliathus-100kn je cijena, al ima i skupljih). Pa sad ti vidi šta ti se svidja ja samo izražavan svoje mišljenje i iskustvo. Peace.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 13:24 (Hedrick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice