jel dobar razer goliathus?
Preskup i prevelik.
Steelseries QcK mini ti je najbolja solucija. Ja imam najveci i najskuplji Goliathus koji je ikad izasao, i sad me sram.
Preskup i prevelik.
Steelseries QcK mini ti je najbolja solucija. Ja imam najveci i najskuplji Goliathus koji je ikad izasao, i sad me sram.
koliko si ga platio, ja sam za svog dao 120 kn
G9x je najbolji,ako ti pase u ruku.
probao sam deathaddera,imperatora,rat 5 i 7,mx518.............. ali nista nije ni blizu G9x-a i nezalim niti lipe od 850 kn sta san da za njega
Ja imam najveci i najskuplji Goliathus koji je ikad izasao, i sad me sram.
Ista priča kod mene, toliko je je_eno velik da me doslovce sram. Iste je veličine kao i površina mog laptopa, lol.
Pa imate tri verzije
Oversized 444mm X 355mm X 4.3mm - zbilja preveliko
Standard 355mm X 254mm X 4mm - ok za ljude s velikim radnim stolom
Space-efficient 270mm x 215mm x 4mm - ok za sve
Ja imam ovu srednju jer mi je taman kad radim u AutoCADu ili 3Du. I mogu reći da sam jako zadovoljan s kombinacijom te podloge i mog Konea. Doduše Kone se može posebno kalibrirati za svaku specifičnu podlogu pa radi super na što god da ga stavim 
Preskup i prevelik.
Goliathus je dobar i nije preskup jedino je malo prevelik ali kao podloga j savršen za FPS i pucačine ja koristi na njemu G700 i iznimno sam zadovoljan tom kombinacijom.
Preskup i prevelik.
Ti imas Control Alphu Fragged edition, a sada ima i oversized goliathus ;)
Znaci nije najskuplji i nije najveci :)
Uzmi podlogu koja ti pase, znaci ako volis da mis dobro klizi uzmi nesto iz QcK serije imas ih podosta, razlicitih debljina, velicina i dizajna(mislim na na'vi, sk, fnatic i tako te editione :D )
Ako volis kontrolu uzmi goliathus control/cm storm ak47, ako volis neku sredinu uzmi golathus speed/roccat taito 
Edit: Genije kazes Goliathus prevelik, pa imas 3 velicine uzmes koja ti najbolje pase :)
Omega-najmanja, standar-srednja, alpha-najveca :D :D
Skroz dobra podloga, bit će ti super za bilo koji od tih miševa... Nemaš beda s njom.
Ja osobno koristim Logirech G700 i Razer Goliathus i ne žalim niti jedne utrošene lipe u to jer to je miš kao stvoren za čovjeka (mogli bismo ga uzet za uzor) a goliathus glatka podloga namijenjena za pucačine koja vrijedi svke lipe makar neki drugačije tvrde.
Ako oćeš baš od 500kn uzmo RAZER-ov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RAZER je
| 6 | Dobar. |
|---|---|
| 0 | Najbolji!!!!!!!!!!!!! |
| 4 | Najbolji gamerski!!!!!!!!!!!! |
RAZER je
| 34 | Precijenjen |
|---|
RAZER je
I losije kvalitete od Logitech-a :D :D
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
Neki proizvodi su im vrhunski ali neki baš i ne. Recimo nedavno kad sam kupovao joystick čitao sam dosta reviewa i skoro svi su popljuvali logitechove joysticke.
Najbolje ti je da odeš u trgovinu sa malo većom ponudom miševa (npr. Links), iprobaš ih i vidiš koji ti najbolje sjeda u ruku. Svi oni imaju neke dodatne tipke, ali stvar je u tome kako ti leži u ruci a ne da svijetli ljubičasto, crveno, zeleno....
Najbolje ti je da odeš u trgovinu sa malo većom ponudom miševa (npr. Links), iprobaš ih i vidiš koji ti najbolje sjeda u ruku. Svi oni imaju neke dodatne tipke, ali stvar je u tome kako ti leži u ruci a ne da svijetli ljubičasto, crveno, zeleno....
sorry za offtopic ali zanima me u kojoj se trgovini mogu isprobati misevi?
imam mx518 ali mi stvarno nepase(preveliku ruku imam) pa sam mislio mozda RAT 5 ili 7 da uzmem.
sorry za offtopic ali zanima me u kojoj se trgovini mogu isprobati misevi?
imam mx518 ali mi stvarno nepase(preveliku ruku imam) pa sam mislio mozda RAT 5 ili 7 da uzmem.
Rat 5 i 7 koliko ja znam prodaju samo algoritam i links tak da mozes isprobati samo u te dvije iako u algoritmu vjerojatno neces moc tako da bi ja da sam na tvom mjestu otisao u links.
!!!
Doslo je do nesporazuma...
Quotao sam lika koji je napisao Razer je, i dopisao losije kvalitete od Logitech-a !
Moje licno misljenje je da je Logitech najkvalitetniji proizvodjac racunalne periferije vec duzi niz godina....
Logitech>>Razer 4ever ! :D :D
Da ne bude da sam rekao da je Logitech nekvalitetan :P
Moja preporuka uzmi G400, ako si voljan izdvojiti vise novca onda mozda G9x ako bi ti odgovarao :)
A ako zelis izdvojiti JOS novca uzmi si G700 i nemas brige 
Najvaznija stvar je isprobati mis u radnji. ako ti ne lezi moze bit' najbolji na svijetu ;)
Odlična podloga, osobno koristim control verziju i mogu reći samo riječi hvale.
Što se tiče miša, ako ti je mx518 odlično ležao u ruci, onda preporuka g400 za nekih 250 kn definitivno best buy, ili ako baš želiš skuplji miš onda g500 (cca 400 kn) ili g700 (550 kn). G9/G9x ti i nisu najsretnije riješenje za palm grip način držanja miša. Naravno najbolje bi bilo ako bi mogao osobno isprobati miševe za koje si zainteresiran pa sam vidiš koji ti najbolje odgovara.
RAZER je
Govno
RAZER je
Govno
Ajde objasni zasto??
RAZER je
Govno
Ajde objasni zasto??
Objasni ti zašto nije ?
Imaju 3 proizvoda koji cu cijenom kako tako prihvatljivi
Autoru teme - G700 bi bila odlična kupovina , sada je 489 kn u linksu
Obicno je njima Razer najbolji
Koja je razlika izmedu CM stor sentinel advance i z3ro-g? Koji je bolji?
G500.
Goglaj malo i shvatit ćeš zašto.