Miš do 500kn

poruka: 60
|
čitano: 6.730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Miš do 500kn
dooma kaže...

jel dobar razer goliathus?

Preskup i prevelik.

Steelseries QcK mini ti je najbolja solucija. Ja imam najveci i najskuplji Goliathus koji je ikad izasao, i sad me sram.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
17 godina
neaktivan

koliko si ga platio, ja sam za svog dao 120 kn

***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
15 godina
neaktivan
Miš do 500kn

G9x je najbolji,ako ti pase u ruku.

probao sam deathaddera,imperatora,rat 5 i 7,mx518.............. ali nista nije ni blizu G9x-a i nezalim niti lipe od 850 kn sta san da za njega

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 13:07 (malada).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
M_dipl. kaže...
Mentalist kaže...

Ja imam najveci i najskuplji Goliathus koji je ikad izasao, i sad me sram.

Ista priča kod mene, toliko je je_eno velik da me doslovce sram. Iste je veličine kao i površina mog laptopa, lol.

Pa imate tri verzije

Oversized 444mm X 355mm X 4.3mm - zbilja preveliko

Standard 355mm X 254mm X 4mm - ok za ljude s velikim radnim stolom

Space-efficient 270mm x 215mm x 4mm - ok za sve

Ja imam ovu srednju jer mi je taman kad radim u AutoCADu ili 3Du. I mogu reći da sam jako zadovoljan s kombinacijom te podloge i mog Konea. Doduše Kone se može posebno kalibrirati za svaku specifičnu podlogu pa radi super na što god da ga stavim {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...
dooma kaže...

Preskup i prevelik.

Steelseries QcK mini ti je najbolja solucija. Ja imam najveci i najskuplji Goliathus koji je ikad izasao, i sad me sram.

Goliathus je dobar i nije preskup jedino je malo prevelik ali kao podloga j savršen za FPS i pucačine ja koristi na njemu G700 i iznimno sam zadovoljan tom kombinacijom.

kalko1212
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
dooma kaže...

Preskup i prevelik.

Ti imas Control Alphu Fragged edition, a sada ima i oversized goliathus ;)

Znaci nije najskuplji i nije najveci :)

Uzmi podlogu koja ti pase, znaci ako volis da mis dobro klizi uzmi nesto iz QcK serije imas ih podosta, razlicitih debljina, velicina i dizajna(mislim na na'vi, sk, fnatic i tako te editione :D )

Ako volis kontrolu uzmi goliathus control/cm storm ak47, ako volis neku sredinu uzmi golathus speed/roccat taito {#}

Edit: Genije kazes Goliathus prevelik, pa imas 3 velicine uzmes koja ti najbolje pase :)
Omega-najmanja, standar-srednja, alpha-najveca :D :D 

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 16:10 (NexT_T1).
17 godina
neaktivan
mislio sam reci jel dobar razer goliathus u kombinaciji sa tim miševima koje ste mi nabrojali rat5, g9x, g700 i dr, jer je ja imam i to onu najveću :D
15 godina
dooma kaže...
mislio sam reci jel dobar razer goliathus u kombinaciji sa tim miševima koje ste mi nabrojali rat5, g9x, g700 i dr, jer je ja imam i to onu najveću :D

Skroz dobra podloga, bit će ti super za bilo koji od tih miševa... Nemaš beda s njom.

Sapienti sat.
15 godina
protjeran
dooma kaže...

Ja osobno koristim Logirech G700 i Razer Goliathus i ne žalim niti jedne utrošene lipe u to jer to je miš kao stvoren za čovjeka (mogli bismo ga uzet za uzor) a goliathus glatka podloga namijenjena za pucačine koja vrijedi svke lipe makar neki drugačije tvrde.

kalko1212
15 godina
protjeran
Miš do 500kn

Ako oćeš baš od 500kn uzmo RAZER-ov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RAZER je

6 Dobar.
0 Najbolji!!!!!!!!!!!!!
4 Najbolji gamerski!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
ima i boljih, ne svida mi se nista od njih osim podloge :)
16 godina
neaktivan
Dominik121 kaže...

RAZER je

34 Precijenjen
EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. |||||||||| Internet zarada 0.02 $ per click ▲▲▲ http://bux.ratovi.net/?r=ficocod5 ▲▲▲
14 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
Dominik121 kaže...

RAZER je

I losije kvalitete od Logitech-a :D :D

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
17 godina
neaktivan
logitechovi proizvodi losi? Ne sjecam se da je itko rekao da mu se pokidao mx518. Naprotiv logitechovi proizvodi imaju iznimnu kvalitetu ali svako svog konja brani i necemo se svadati :D
17 godina
dooma kaže...
logitechovi proizvodi losi? Ne sjecam se da je itko rekao da mu se pokidao mx518. Naprotiv logitechovi proizvodi imaju iznimnu kvalitetu ali svako svog konja brani i necemo se svadati :D

Neki proizvodi su im vrhunski ali neki baš i ne. Recimo nedavno kad sam kupovao joystick čitao sam dosta reviewa i skoro svi su popljuvali logitechove joysticke.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
Miš do 500kn

Najbolje ti je da odeš u trgovinu sa malo većom ponudom miševa (npr. Links), iprobaš ih i vidiš koji ti najbolje sjeda u ruku. Svi oni imaju neke dodatne tipke, ali stvar je u tome kako ti leži u ruci a ne da svijetli ljubičasto, crveno, zeleno....

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
svaki proizvod ima svojih mana pa tako i ti :)
15 godina
protjeran
Gunner11 kaže...

Najbolje ti je da odeš u trgovinu sa malo većom ponudom miševa (npr. Links), iprobaš ih i vidiš koji ti najbolje sjeda u ruku. Svi oni imaju neke dodatne tipke, ali stvar je u tome kako ti leži u ruci a ne da svijetli ljubičasto, crveno, zeleno....

sorry za offtopic ali zanima me u kojoj se trgovini mogu isprobati misevi?

imam mx518 ali mi stvarno nepase(preveliku ruku imam) pa sam mislio mozda RAT 5 ili 7 da uzmem.

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
14 godina
EZY-E kaže...
Gunner11 kaže...

sorry za offtopic ali zanima me u kojoj se trgovini mogu isprobati misevi?

imam mx518 ali mi stvarno nepase(preveliku ruku imam) pa sam mislio mozda RAT 5 ili 7 da uzmem.

Rat 5 i 7 koliko ja znam prodaju samo algoritam i links tak da mozes isprobati samo u te dvije iako u algoritmu vjerojatno neces moc tako da bi ja da sam na tvom mjestu otisao u links.

14 godina
neaktivan

!!!

Doslo je do nesporazuma...

Quotao sam lika koji je napisao Razer je, i dopisao losije kvalitete od Logitech-a !

Moje licno misljenje je da je Logitech najkvalitetniji proizvodjac racunalne periferije vec duzi niz godina....

Logitech>>Razer 4ever ! :D :D

Da ne bude da sam rekao da je Logitech nekvalitetan :P

Moja preporuka uzmi G400, ako si voljan izdvojiti vise novca onda mozda G9x ako bi ti odgovarao :)

A ako zelis izdvojiti JOS novca uzmi si G700 i nemas brige {#}

Najvaznija stvar je isprobati mis u radnji. ako ti ne lezi moze bit' najbolji na svijetu ;)

16 godina
neaktivan
dooma kaže...

Odlična podloga, osobno koristim control verziju i mogu reći samo riječi hvale.

Što se tiče miša, ako ti je mx518 odlično ležao u ruci, onda   preporuka g400 za nekih 250 kn definitivno best buy, ili ako baš želiš skuplji miš onda g500 (cca 400 kn) ili g700 (550 kn). G9/G9x ti i nisu najsretnije riješenje za palm grip način držanja miša. Naravno najbolje bi bilo ako bi mogao osobno isprobati miševe za koje si zainteresiran pa sam vidiš koji ti najbolje odgovara.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
15 godina
neaktivan
Dominik121 kaže...

RAZER je

Govno

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
14 godina
malada kaže...
Dominik121 kaže...

RAZER je

Govno

Ajde objasni zasto??

16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
malada kaže...
Dominik121 kaže...

RAZER je

Govno

Ajde objasni zasto??

Objasni ti zašto nije ?

Imaju 3 proizvoda koji cu cijenom kako tako prihvatljivi

Autoru teme - G700 bi bila odlična kupovina , sada je 489 kn u linksu

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina
neaktivan
razmislit cu i o tome ;)
15 godina
Miš do 500kn
nema pravila ovdje,ja sam imao logitech g700i g9x,rat5 itd... i sada imam mambu i trenutno mi najbolje odgovarai ne bih ju mjenjao

g700 meni osobno ne pase oblikom ali ne znaci da je los,naprotiv mis je odlican,ali tvrditi da je razer govno to mi nema nikakve logike i mogu zakljucit da je takva osoba koja to tvrdi ili dijete od 13-14 godina,jednostavno fanboy ili ogranicen

svako ima svoj ukus,sto po izgledu sto po ergonomiji i najbolje je da odes u ducan u kojem mozes isprobati koji ti najvise pase pa tek onda uzeti,a ne slusati ovdje djecurliju i fanboyeve pa se poslje lupat u glavu sto si bacio 500kn...

moj savjet NHF

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...
.....ali tvrditi da je razer govno to mi nema nikakve logike i mogu zakljucit da je takva osoba koja to tvrdi ili dijete od 13-14 godina....

Obicno je njima Razer najbolji{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
neaktivan
evo ljudi nakon duzeg vremena odlucio sam se na kupovinu g9x preko njuskala za 350 kn star tjedan dana :)
15 godina

Koja je razlika izmedu CM stor sentinel advance i z3ro-g? Koji je bolji?

16 godina
Miš do 500kn

G500.

Goglaj malo i shvatit ćeš zašto.

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice