Logitech z506 gasenje surround-a ???

poruka: 4
|
čitano: 1.039
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Logitech z506 5.1 gasenje surround-a ???

Da li je moguce na navedenim zvucnicima ugasit surround i da svi sateliti rade "jednako".....nervira me to sto mi straznja 2 zvucnika dok pustam pjesme jedva da i rade....ali opet, nebi htio to ugasiti "zauvjek" jer volim u igricama koristit surround system......naci, jel bi bilo moguce nekako gasit i palit surround na navedenim zvucnicima ?? mozda je nesto banalno ali neznam jos za to    {#}

Nemoj se zezati sa mnom jer znam karate, judo, kung-fu, kick boxing, tae kwan do i još 47 drugih opasnih riječi!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Logitech z506 5.1 gasenje surround-a ???

A da ugasiš surround u playeru u kojem slušaš glazbu, onda bi ti samo kad slušaš glazbu preko njega bio ugašen.

15 godina
neaktivan

youtube, winamp i to jedva i koristim xD 

Nemoj se zezati sa mnom jer znam karate, judo, kung-fu, kick boxing, tae kwan do i još 47 drugih opasnih riječi!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nasao sam nacin, pa da ga podjelim, iako je ova tema otvorena poprilicno davno.....gledao sam slike onako bezveze i sjetio se da ovi zvucnici imaju stereo input (crveni i bijeli kabel)......a imam onaj kabal koji na jednom kraju ima muski 3.5mm jack a na drugom kraju stereo output (muski).....spojio i sad svaki satelit reproducira isto.....a sad, koliko sam izgubio neceg drugog neznam jos......

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice