Logitech - prenapuhana marka?

poruka: 123
|
čitano: 23.627
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Logitech - prenapuhana marka?
parizer kaže...

Najbolje tipkovnice su bile Keytronicove. Kad se sjetim sto je ta sve prosla...

Logitech je odlicna marka. Sad imam njihovu jefiniju tipkovnicu i misa i opet dobro rade, bez greske.

haha ja još radim na Keytronicu staroj tipkovnici...koliko se šaka i tekučina i sl. prosulo po njoj i još uvjek radi...

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
17 godina
RE: Logitech-prenapuhana marka ili ???
logic kaže...
deckard kaže...

E sad, da imaju svojih gafova, nije da nemaju. Nikako ne razumijem kako jedna messenger kamerica nemože biti podržana na Visti i sedmici ? Pa radi se samo o driveru.

Koja web camerica je u pitanju jer i ja imam neku sa dna njihove ponude i samo sam je ustekoa u kom sa win 7 i sacekao malo i to je radilo. Win je odradio ostalo

QuickCam Messenger. Piše na siteu da nema driver za Vistu, a sedmica nije ni na listi. Kad se ušteka na sedmici samo ostavlja uskličnike po device manageru, ne pomaže ni sveta voda.

Deckard
16 godina
protjeran

..sjetih se jednog bisera...kupio konfu za 14000 kn,istina ,vrhunski stroj vrhunske komponente...logitec-ovu tipkovnicu cca. 500 i nešto kuna je ugurao u najlon vrećicu za smrzavanje mesa..dopola s jedne strane..dopola s druge strane..na sredini polijepio selotejpom...pitam ga ja ..čemu to??..pa nisam je platio 500 i kusur kuna da bi je ..pazite sada...MASTIO PRSTIMA..Mršti se...umrežimo se mi tako i ajmo igrati crysis.....kad li drugar...lomi prste šuškajući po celofanu..gubeći vid škiljeći kroz isti taj celofan,e ne bi li pritisnuo odgovarajuću tipku...počeo psovati mater i tipkovnici  inajlonu i svemu....ja sam pljusnuo na dupe...htio sam umrijeti od smijeha...poanta...jebo ti fini skupi dio periferije kad je ne smiješ koristiti kako treba...a što se tiče statusnog simbola-imam BMW-a..meni dovoljno...Namigiva

17 godina
TYRAEL kaže...
goodye kaže...

Cuj MS, pa niste vi normalni, da mi netko da je besplatno to cudo poslao bih ga u PM (nije private mesage).

I neke lijeve marke, kad tipkovnica pocme skripiti, i zvucnici krcati, mis stopa, pa razbio bih ih, a u logitech-a ces to rijetko vidjeti.

heheheheehehe....mislim da ste malo previše razmaženi.....i da vam tipkovnice i ne koriste za nešto ozbiljno,osim igri....Namigiva....mislim ako hoćeš nešto istinski kvalitetno kupi BMW-a i daj pravu paru...za miša dati 500 kn je ludost...ja ovu tipkovnicu imam poduže,niti škripi niti se zaglavljuje,a masakriram je svakodnevno...zvučnike sam spomenuo Cambridge Sounworks(proguglaj malo...) tim kako rekoh logitec nije niti sluga...primjetio sam da se ovdje jako često likovi hvale tko ima skupljeg miša i koja je marka...u stilu..tko dalje piša...ako hoćete biti baje..kažem kupite BMW,ako si možete priuštiti...i najveć i sirotan može od mame i tate iskunjerati za skupog miša i skupu tipkovnicu...i on je sad kao dokazani kralj na forumu..hehehehehe....

Razmazen? Po cemu? To sto volim kvalitetnije stvari. Sam sebi zaradujem pare i sam sebi kupujem opremu.

Tipkovnicu koristim za tipkanje, ponajvise maturskih radova, pa do ostaloga, mis najvise koristim za crtanje u autocad-u, pa onda igranje. Koristio sam i MS i znam kakav je kad vucem crtu i on mi preskoci razbio bi ga. Za te zvucnike nisam nista rekao, nego neke noname.

nisam ti ja neki balavac, pa da mi pricas sta je dobro sta je lose.

P.S. pokazao si svoje znanje, i da ako hoces kvalitetu kupi mercedesa, a ne bmw.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina

Evo da kao vlasnik par Logitechovih proizvoda napišem kratak osvrt.

Miš LX-7 Laser (bežićni)

Dobre strane: precizan, kvalitetna plastika, nema kašnjenja signala i mogu se igre bez problema igrati, radi i sa samo jednom baterijom, dugo traje baterija

Loše strane: prilično težak sa dvije baterije,  tipke su teške za pritisnuti u nekim situacijama

Tipkovnica LX-710 (bežićna)

Dobre strane: kvalitetna izrada, inaće nam kašnjenja signala, hrv. slova, dobro drži podlogu, kvalitetne tipke, dobro trajanje baterije)

Loše strane: driveri/reciver znaju podivljati pa 3 puta napišu neki znak (restart kompa i recivera pomaže), lako se prlja

Miš RX300 (žićni)

Dobre strane: cijena, precizan, kvalitetna izrada

Loše strane: pre krut kabel, malo pre težak, tvrde tipke za moj ukus

Zvučnici Z-2300

Dobre strane: kvalitetan zvuk, odličan i prodoran bas za cijenu, odnos uloženo/dobiveno, dobar dizajn, glasan, kvalitetna izrada

Loše strane: sateliti od plastike, pre lagan kontroler, ne logaritamski potenciometar, mali driveri od satelita u odnosu na sub, nema ulaz za mikrofon na kontroleru

Sve u svemu mislim da Logitech nije precijenjen jer stvarno ima kvalitetne proizvode i sa svima sam zadovoljan, pogotovo kad se uzme u obzir koliko košta. Iako naravno može i bolje :)

Kod Logitecha mi je btw jedna od najboljih strana to što stvarno imaju dobar support. Viđao sam po forumima da su ljudima davali novi hardver i zbog najmanjih problema čak i izvan garantnog roka. Naravno, morali su defektni uništiti ili vratiti.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Logitech svojim proizvodima definitvno opravdava cijenu, ali mi se samo jedan aspekt njihove periferije ne svidja, a to su zvucnici. Iako su oni odlicni za igre, za slusanje glazbe su oni jednostavno u ravnini sa zvucnicima koji kostaju duplo manje. Ali, ako ce netko slusati glazbu, onda nece kupiti logitech. Ja imam Geniusove drvene 5.1 zvucnike, i puno su bolji od svih logitechovih koje sam imao prilike probati, a kostaju 800kn. Ali sto se tice miseva, tastaturi i ostale periferije, tu je logitech definitivno najbolji. Evo imam G11 i MX518 vec 2 godine (ili mozda malo manje), i niti tastatura niti mis nemaju nikakvih ostecenja, niti sam ih ikada nosio na servis. Onako kako sam ih izvadio iz kutije, tako rade jos i danas.

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

imam ovih nekoliko logitech stvari:
tipkovnica media elite

miš mx518

daljinski harmony 525

zvučnici z-5500

rumbelpad 2 (bežični)

joystick force 3d pro

sve odlično, nemam prigovora.
najveća šema mi je bila kad mi daljinski nije dobro radio sa jednim satelitskim reciverom, pa mi pajdo iz logitecha se spojio na moj račun i podesio neke parametre i proradilo ka puška. to me oduševilo. dakle napuhana marka? nikako

Konzolitis - destroying games since PS 2

0 0 hvala 0
17 godina

Ja znam da kad sam kupio Genius 5.1 zvucnike umjesto nesto skupljih Logitech 5.1 zvucnika da mi prvi desni zvucnik nije radio i da sam muku mucio da natjeram garanciju s kojom su me hebali i na kraju je i garancija istekla a meni jedan zvucnik nije radio.

Sad imam Logitech vec par godina, kvaliteta visoka, dizajn odlican, cijena OPRAVDANA.

Logitech is the way to go.

- Psiho246
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

X530 Zvucnici

MX Revolution mis

G3 mis

...

uskoro dolazi

Wave keyboard

G9 mis...

Sa svime sam prezadovoljan (testirao nadolazece stvari kod frendova)

jedino sa zvucnicima imam maleckih problema, ali nije do njih nego do mojih instalacija doma...

Dakle, kvaliteta na nivou, cijena razumna za stvar koju dobijes. Nisam pozalio ni kune koju sam u logitecha ulozio.

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 15:57 (tnakir).

0 0 hvala 0
17 godina

Eto jedne usporedbe 2.1  precjenjenih Logitec zvucnika tj usporedite ova dva modela koji spadaju u istu klasu samo niej bas jasno kakSmijeh. No po specifikacijama i po nacinu tj kvaliteti izrade Genius je s svojim modelom kud i kamo bolji i daje bolji zvuk na svakom polju. Treba li spomenut cijenu za Logitech vidite kolko kostaju a ovi Genius su 300 kn inace kad ih ima kod nas. Kak misle oni konkurirat s obicnim plasticnim jednosistemskim satelitima vise od duplo manje snage i jos su skuplji ovom modelu od Genius s drvenim dvosistemskim zvucnicima to ce tesko zakljucit i dva fizicara pa to nije ista klasa da se postavis na trepavice!Nevinašce

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

prije 3 godine z5500 2500 kn u vemilu, danas 3500kn, birem da imam racun negdje ako ne vjerujete

http://www.magazinrs.hr//artikl.asp?code=log-zv-z5500

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Usporedba:

Razer, Logitech. Slični su, ali mislim da bi većina uzela ovog Razerovog (da ima novaca naravno xD)

žnj
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 16:24 (RazerDinoMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
rambox kaže...

Eto jedne usporedbe 2.1  precjenjenih Logitec zvucnika tj usporedite ova dva modela koji spadaju u istu klasu samo niej bas jasno kakSmijeh. No po specifikacijama i po nacinu tj kvaliteti izrade Genius je s svojim modelom kud i kamo bolji i daje bolji zvuk na svakom polju. Treba li spomenut cijenu za Logitech vidite kolko kostaju a ovi Genius su 300 kn inace kad ih ima kod nas. Kak misle oni konkurirat s obicnim plasticnim jednosistemskim satelitima vise od duplo manje snage i jos su skuplji ovom modelu od Genius s drvenim dvosistemskim zvucnicima to ce tesko zakljucit i dva fizicara pa to nije ista klasa da se postavis na trepavice!Nevinašce

Ali to ni nije ista klasa. Ovo nisu desktop zvucnici.

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Ove sam kupio prije par  godina i kako nisam neki audiofil nemam ih namjeru mjenjati dok su na životu.

5.1 5.1
zadnja zadnja
Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Imao sam X-230 od Logitecha. Zvuk je...grozan,plastican,hrskav...

17 godina
neaktivan

Ja otkad znam za sebe periferiju samo od logia kupujem. Sada trenutno koristim tastaturu S520 i LX5 miš, obadvoje su bežični i nikad nisam naišao na nekakvo kašnjenje signala ili slično. Baterije u tastaturi po 6mj traju a u mišu su dvije punjive od duracella i traju po 3mj. Neki se žale na težinu miša s baterijama ali meni je to super zato što miš ne leti previše nego je prizemljen. Imao sam tastaturu privremeno od MS industriala i to je bila katastrofa. Prvo nije nekoliko tipaka radilo, zamijenio sam je i opet isti problem-iste tipke. Nekako sam podnio taj nedostatak jer mi nisu bile previše važne ali škripavost tipaka i glasnoća kad neku tipku stisneš to je bilo strašno, kao da petarde pucaš :D. Što god sam od logitecha koristio kvaliteta je bila super čak i na onim najjeftinijim proizvodima. Jednostavno nemam riječi. Cijene jesu nabubane ali nije da se može nešto bolje dobiti za manje para....

Što se zvučnika tiče nisam imao nekih iskustava čuo sam one THX zvučnike kvaliteta je bila odlična. Ja sam sebi spojio komp na kućno kino tako da tu nemože ništa konkurirati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 17:23 (BORN).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
VirtUoso kaže...
rambox kaže...

Zvuk je hrskav? Baahhahahah Smijeh    baš si me nasmijao....  (bez uvriede)

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
17 godina
neaktivan
xZero1 kaže...
VirtUoso kaže...

Zvuk je hrskav? Baahhahahah Smijeh    baš si me nasmijao....  (bez uvriede)

Da, hrskav. Nisi nikad cuo da se tako kaze?

17 godina
neaktivan
deckard kaže...
logic kaže...
deckard kaže...

E sad, da imaju svojih gafova, nije da nemaju. Nikako ne razumijem kako jedna messenger kamerica nemože biti podržana na Visti i sedmici ? Pa radi se samo o driveru.

Koja web camerica je u pitanju jer i ja imam neku sa dna njihove ponude i samo sam je ustekoa u kom sa win 7 i sacekao malo i to je radilo. Win je odradio ostalo

QuickCam Messenger. Piše na siteu da nema driver za Vistu, a sedmica nije ni na listi. Kad se ušteka na sedmici samo ostavlja uskličnike po device manageru, ne pomaže ni sveta voda.

Ja imam ovu i sve odradio win automatski.

17 godina
neaktivan

Ne. Logitech je vrh. Eventualno uz Microsoft, ali vrh.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ja cu rezimirati. Koliko vidim vecina se slaze da je logitech kvalitetna marka i da si sa njima siguran sta kupujes. Postoje pojedini bolji uredjaji pogotovo zvucnici od drugih proizvodjaca ali ni sa logitechom necemo pogrijesiti. Platis i imas. radi kvalitetno i dugo a ako se nesto i desi logitech ima fenomenalnu podrsku kao sto smo mogli vidjeti iz primjera koju su ljudi gore naveli. Mozda jeste precijenjen ali kad kupim logitecha sebi ili nekom drugom mirno spavam. Mozete glasati prst gore ili dolje ;)

16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Imam i ja x-230 i meni rade odlicno. Zvuk je odlican

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.
17 godina
neaktivan

Sve što valja to i košta. Logitech ima periferiju za razumnu cijenu ali ima i periferiju koja dosta košta. Kod njih svatko može naći ono što mu treba i naravno za novce koje ima. Recimo ono što mene smeta kod Razera je to što ja nisam vidio periferiju koja nije samo namjenjena gamerima. Koristim Logitech Wave tastaturu koja nije gamerska, a imam gamerski miš.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 17:59 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

logitecova periferija sva da.. zvucnici ne.. i tocka.. creative je kvalitetniji..

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Psiho246 kaže...
rambox kaže...

Kak nisu itekak jesu da Genius SW-HF 2.1 su Desktop zvucnici kaj drugo, samo kaj su sateliti visoki ko sub pa to mozda zbunjuje i u istoj su klasi sa Logitech X-230 cudno ali tak je!Nevinašce

http://i34.tinypic.com/znsdgy.jpg

17 godina
dokly1982 kaže...

logitecova periferija sva da.. zvucnici ne.. i tocka.. creative je kvalitetniji..

Komentar ti je u najmanju ruku glup.

Ja imam x530 i rijeko di vidim da neciji zvucnici imaju tako dobar zvuk.

Ne bi ih mijenjo za nikakav Genius s kojim imam iskustva a ni Creative.

- Psiho246
17 godina
rambox kaže...
Psiho246 kaže...
rambox kaže...

Kak nisu itekak jesu da Genius SW-HF 2.1 su Desktop zvucnici kaj drugo, samo kaj su sateliti visoki ko sub pa to mozda zbunjuje i u istoj su klasi sa Logitech X-230 cudno ali tak je!Nevinašce

http://i34.tinypic.com/znsdgy.jpg

Mozda, meni izgledaju glomazno i ko da mi nebi mogli stati na stol.

Al mozda me slika vara.

- Psiho246
17 godina
parizer kaže...

Najbolje tipkovnice su bile Keytronicove.

Da definitivno... Keytronic i ako se sjećate   Cherry tipkovnica... to je neuništivno bilo.... :)))

17 godina
neaktivan

Logtechovi zvucnici u igrama: da! U glazbi: ne. Odnosno, "da" i u glazbi ako se slusa techno ili nesto slicno, ali ako se slusa nesto sto zahtjeva topal, cisti ton, onda tu logitech neide, zato sto su im zvucnici plasticni i mali. Kada cujete u vrlo kratkom vremenskom razmaku neke kvalitetene drvene zvucnike i neke skupe logitechove (i to jos da na njima svira blues, klasika, jazz ili slicno) postane jasno da logitechovi nisu vrijedni tih novaca. Ali u igrama je to sasvim druga stvar, posebno u FPS-ovima.

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Assassin kaže...

Logtechovi zvucnici u igrama: da! U glazbi: ne. Odnosno, "da" i u glazbi ako se slusa techno ili nesto slicno, ali ako se slusa nesto sto zahtjeva topal, cisti ton, onda tu logitech neide, zato sto su im zvucnici plasticni i mali. Kada cujete u vrlo kratkom vremenskom razmaku neke kvalitetene drvene zvucnike i neke skupe logitechove (i to jos da na njima svira blues, klasika, jazz ili slicno) postane jasno da logitechovi nisu vrijedni tih novaca. Ali u igrama je to sasvim druga stvar, posebno u FPS-ovima.

Tako je, jednostavno ono nešto fali, srednji tonovi i visoki tonovi barem je tak na z4/z3, dok je bass izvrstan tu se nema što prigovorit.

Istina da su preskupi npr. Logtech Z4 su sad cirka 800kn, to je preskupo dodaš malo i kupiš si liniju npr od Sony-a koja ima višestruko kvalitetniji zvuk.

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice