Najbolje tipkovnice su bile Keytronicove. Kad se sjetim sto je ta sve prosla...
Logitech je odlicna marka. Sad imam njihovu jefiniju tipkovnicu i misa i opet dobro rade, bez greske.
haha ja još radim na Keytronicu staroj tipkovnici...koliko se šaka i tekučina i sl. prosulo po njoj i još uvjek radi...

...umrežimo se mi tako i ajmo igrati crysis.....kad li drugar...lomi prste šuškajući po celofanu..gubeći vid škiljeći kroz isti taj celofan,e ne bi li pritisnuo odgovarajuću tipku...počeo psovati mater i tipkovnici inajlonu i svemu....ja sam pljusnuo na dupe...htio sam umrijeti od smijeha...poanta...jebo ti fini skupi dio periferije kad je ne smiješ koristiti kako treba...a što se tiče statusnog simbola-imam BMW-a..meni dovoljno...

. No po specifikacijama i po nacinu tj kvaliteti izrade Genius je s svojim modelom kud i kamo bolji i daje bolji zvuk na svakom polju. Treba li spomenut cijenu za Logitech vidite kolko kostaju a ovi Genius su 300 kn inace kad ih ima kod nas. Kak misle oni konkurirat s obicnim plasticnim jednosistemskim satelitima vise od duplo manje snage i jos su skuplji ovom modelu od Genius s drvenim dvosistemskim zvucnicima to ce tesko zakljucit i dva fizicara pa to nije ista klasa da se postavis na trepavice!