Već duže vrijeme razmišljam o nabavci Logitech K800 wireless illuminated tipkovnice (http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboards/7288) i već bih je odavno kupio da nije jedne dvojbe: ne mogu naći konkretan odgovor na pitanje kakva je za gaming. Da se razumijemo, nisam profesionalni gamer, nisam picajzla, niti se po cijele dane igram, ali ne bih volio da primjerice u igrama poput BF3 imam nekakav vidljiv delay ili da postoje neki problemi s neprepoznavanjem pritiska više tipki odjednom i sl. Znam da se prije wireless tipkovnice nisu preporučale za igranje, ali ovo je 2012. godina i nekako mi se čini da to više ne bi trebao biti problem, a posebno da ne bi trebao biti problem da ne registrira ako npr. istovremeno držim shift+W+space :)
Ima li netko navedenu tipkovnicu i koristi li je za relativno aktivno igranje i kakva su iskustva? Unaprijed hvala na odgovorima.
Edit: Zašto sam zapeo za K800? Zato što inače jako puno tipkam i za posao mi je potrebna ugodna tipkovnica, K800 i njegove tipke zadovoljavaju sve moje potrebe po tom pitanju, ali ne bih htio imati zamjetnijih problema u igrama.