Logitech K800 i gaming

poruka: 4
|
čitano: 1.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Logitech K800 i gaming

Već duže vrijeme razmišljam o nabavci Logitech K800 wireless illuminated tipkovnice (http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboards/7288) i već bih je odavno kupio da nije jedne dvojbe: ne mogu naći konkretan odgovor na pitanje kakva je za gaming. Da se razumijemo, nisam profesionalni gamer, nisam picajzla, niti se po cijele dane igram, ali ne bih volio da primjerice u igrama poput BF3 imam nekakav vidljiv delay ili da postoje neki problemi s neprepoznavanjem pritiska više tipki odjednom i sl. Znam da se prije wireless tipkovnice nisu preporučale za igranje, ali ovo je 2012. godina i nekako mi se čini da to više ne bi trebao biti problem, a posebno da ne bi trebao biti problem da ne registrira ako npr. istovremeno držim shift+W+space :)

Ima li netko navedenu tipkovnicu i koristi li je za relativno aktivno igranje i kakva su iskustva? Unaprijed hvala na odgovorima.

Edit: Zašto sam zapeo za K800? Zato što inače jako puno tipkam i za posao mi je potrebna ugodna tipkovnica, K800 i njegove tipke zadovoljavaju sve moje potrebe po tom pitanju, ali ne bih htio imati zamjetnijih problema u igrama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 21:38 (Q-Tip).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Logitech K800 i gaming

Ja imam K360 koja je znatno jeftinija i lošija, a delay ako i postoji, ja nisam nikada primjetio(ne igram previše, ali imam 250h u BF3 na njoj). Ista stvar je bila i s nekom Trustovom koja je koštala 100kn u kompletu s mišem, pa se zbilja nemoraš brinuti za tako pouzdanog i kvalitetnog proizvođača.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Logitech K800 i gaming

Tako nekako i ja razmišljam (posebno jer imam hrpu Logitech proizvoda i nikad nisam imao problema), ali su me neki postovi na Logitechovom forumu malo zabrinuli jer neki likovi tvrde da imaju nekakav delay, dok drugi tvrde da ga nikad nisu zamijetili, pa sad ne znam je li to iznimka ili pravilo. Zato i pitam za iskustva ako netko ima tu tipkovnicu. Da je bar mogu probati na par sati ili par dana pa odlučiti, ali sumnjam da bi ove naše trgovine primile proizvod natrag s razlogom "imam delay u igrama".

13 godina
neaktivan
Re: Logitech K800 i gaming

Stara tema, ali točno to i mene zanima. Naime komp koristim za posao, igranje WOW-a i gledanje filmova i surfanje iz trosjeda udaljenog oko 3-4 metra. Kad mi je tipkovnica za kompjuterom, nije mi ju problem uštekati u USB, tako da bi igranje bilo wired. Da li postoji razlika u odazivu kad je spojena na USB i kad je wireless, odnosno, da li se K800 ponaša kao wired tipkovnica dok je spojena na USB?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice