Lexmark Impact S305

poruka: 4
|
čitano: 3.003
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Lexmark Impact S305

Zanimaju me nesto oko ovog proizvoda, to je kopirka, pisac i skener. Cijena nije previsoka (oko 500 KN), a moze se koristiti i bez racunala (dakle, posjeduje gotovo sve), u BUG-u su ga pohvalili.....

Dobije li se boja s njim u paketu ili moram posebno kupiti? gdje su najjeftinije boje za ovaj model? koliko moze trajati boja? (stranica-crno, stranica-boja).... ako netko ima slican model ili ako ima iskustva s printerima molio bih da mi kaze bar otprilike

BTW Na ovom video-u bas i ne vidim da se dobiju boje:

Ali zato na ovom vidim:

WTF? jesam li ja slijep ili?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lexmark Impact S305

Uz njega dobiješ početni set tinti, koje nisu napunjene do kraja i tu su ajmo reć za probu.

Zamjenskih još uvijek nema, i pošto je to Lexmark vrlo lako moguće da ih neće ni biti.

Cijene originala su ti 85kn svaka boja, i 200kn crna (s tim da je crna XL verzija).

S jednim setom boja možeš isprintati 200 stranica, dok je crna kapaciteta 500 stranica.

Moram ti napomenuti da je to sa 5% pokrivenosti stranice a to znači da če ti trajati i puno manje od toga što oni navedu na tintama jer je 5% pokrivenosti stranice j**** malo :)

Po meni neisplativ printer ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 18:34 (flip).

0 0 hvala 0
16 godina
Lexmark Impact S305

Zahvaljujem na odgovoru, poslusat cu tvoj savjet.... mi mozes onda preporuciti neke druge do max 400-500 KN?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lexmark Impact S305

Evo pročitaj moj post na ovoj temi:

Tema

Ako te još što zanima, pitaj slobodno.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: