Može mi neko preporučiti jeftin multifunkcionalni printer sa jeftinim zamjenskim tintama?! kvaliteta ispisa nije toliko važna kao cijena.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može mi neko preporučiti jeftin multifunkcionalni printer sa jeftinim zamjenskim tintama?! kvaliteta ispisa nije toliko važna kao cijena.
ja ima epsona sx115 i platio sam ga oko 300 kn prije nekih godinu dana... zamjenske tinte ti koštaju 20-ak kuna...
čuo sam da ima neki dobar canon ali mebi ti znao o tome reći...
jedina mana epsona je to što kad nestane jedne boje ne može se ništa printati
Meni izgleda ok za tu cijenu, a što se tiče boje, to mi i nije preveliki problem s obzirom da koštaju 20kn. Možeš mi samo reći je li jako glasan kod printanja i skeniranja?
Meni izgleda ok za tu cijenu, a što se tiče boje, to mi i nije preveliki problem s obzirom da koštaju 20kn. Možeš mi samo reći je li jako glasan kod printanja i skeniranja?
pa onako... koji nije glasan?! ali podnošljivo je
Epson je užasno glasan, i plus ovaj model koji ti je naveo više se ne proizvodi.
Sad možeš birati između Epsona SX125 ili HP-a 1050/2050 (više manje identični).
I za jedne i za druge postoji zamjenska boja, za HP-a je nešto skuplja (kad uzmeš u obzir količinu tinte i nije velika razlika) ali za HP-a zamjenska tinta radi u 99% slučajeva dok je s Epsonom znalo biti puno sranja s prošlim modelima.
HP ima taj nesretni sustav s dva cartridgea koji sam oduvijek prezirao, ali trenutno nije bajna situaciju za kupnju jeftinog printera s zamjenskim bojama, tako da je jedan od ova dva HPa po meni trenutno best buy.
ako hoćeš printer sa jeftinim zamjenskim bojama onda si uzmi nekog epsona.. al evo, meni je epson sx 115 (mislim da je taj model) riknio prije par mjeseci i onda sam uzeo laserski printer za 500-tinjak kuna (neki samsungov model). preporodio sam se
jest da nema ispis u boji al svoj posao obavlja najbolje moguće... ako neprintaš puno slika apsolutna preporuka. skuplji je al bome se isplati
Laserski prineter mi netreba, dovoljan je i ovaj običan, inače dvoumio sam se između tog epsona (sx 125) i canona mp280 pa izgleda da ću radije uzeti canona.
Dobar printer, bez zamjerke, ali uzmi u obzir da nema zamjenskih tinti na tržištu za taj model.
Laserski prineter mi netreba, dovoljan je i ovaj običan, inače dvoumio sam se između tog epsona (sx 125) i canona mp280 pa izgleda da ću radije uzeti canona.
Ako ti nije potreban skup printer i ne maris za kvalitetu onda uzmi Epsona (mada ne daje los rezultat)
Ima zamjenske tinte na svakom koraku. Jedino trebas znati da je ispisna glava ne-promenljiva i da, ako se nesto desi, popravak je vrlo skup [citaj koliko i printer]
Epsoni iz serije SX 12X, 22X i dalje imaju vrlo dobar skener za tu klasu uredaja. Ponekad znaju biti bucni. U plus ide sto Epson ne zaboravlja svoje potrosace kada izade novi Windows OS i uredno izda nove driver ako nista drugo onda za skener.
To nije slucaj sa HP-om. Boje su skupe, zamjenske takoreci i da ne postoje ali zato daje bolji ispis (usporedeno za istom klasom Epsona), tisi je
Epsona uzmi (:
Može preporuka nekog multifunkcionalnog printera da ima jeftine boje i da je što jeftinije, može iz portia?