zelin kupit neke zvucnike medjutin kako ne znan previse o njima odlucia san se malo istrazivat i skuzia san da zapravo ne znan nista o tome :D pocetni budjet mi je bia cca 150 kn dok nisan procita neke postove na ovom forumu i zamislia se koliku zapravo kvalitetu mogu dobit s time? dakle prvo i osnovno naucia san da one deklaracije nisu ni blizu realnima medjutin ne znan koje specifikacije jesu realne pa san opet zapea i tako san odlucia zamolit za pomoc.
moje pitanje je sljedece, koje su razlike izmedju hi fi zvucnika i pc zvucnika (i aktivnih/pasivnih), jesu li jedni bolji od drugih i zasto? dakako dovoljno je da mi date neke linkove za ovo pitanje ukoliko van se neda pisat :)
drugo pitanje, dali je dakle moguce naci neke kvalitetne zvucnike za 200-300 kuna, uzevsi u obzir da mi nije jacina bitna vec kvaliteta, ne zelin sumove i glavobolje koje iz njih proizlaze, bitno je napomenit da ih koristin ugl za muziku i filmove, nisan gamer i iz ovo malo iskustva sta iman cini mi se da je vec i 10 W dovoljno za mali party? ukoluko taj budjet nije dovoljan, sta je po vama best buy opcija, 500kn, 1000kn? ponekad se jednostavno ne isplati stedit al ne zelin preplatit svoje jednostavne zahtjeve za malo slusanja muzike...
trece pitanje, dakle ostaje tip zvucnika za uzet, tj. 2.0, 2.1, 5.1? kolko san skuzia najbolji su 2.0 jer stvarno neman ni volje ni mista za slagat 5 satelita po sobi a ne znan dali dobivan nesto posebno za 2.1? cak su 2.0 i prakticniji
nadan se da van nisan previse vrimena oduzea i hvala svima na pomoci :)