@mentalist
Imam 37 godina, 106 kg i 192 cm ako je to bitno. Nije to bilo u pitanju vec si se malo sa visoka postavio. Sto se tice ostalih koji komentarisu sta ce nekome misevi od 100 EUR ili tockic bez trenja. Da radite nesto ozbiljnije ne bi to pitali i/ili da zaradjujete za zivot na kompu ne bii to pitali. Nije jedini smisao kompova COD MW2 vec ima ljudi koji rade sa jako velikim dokumnetima ili obradjuju video. Da radis sa videom ite kako bi cijenio beskonacni scrol.
Bas me interesuje, kako se u obradi videa koristi "beskonacni" scroll.
Kad narastes i probas onda ces znati. Probaj vrtiti dva sata videa tamo ovamo i pri tome dovoljno zumirati da mozes precizno rezati. S tim da se pod obrada video podrazumijevanje montiranje ozbiljnijih stvari a ne za**bancija sa telefona radi stavljanja na youtube.

Sada isto opet mjenjam tipkovnicu i stavio sam na neke forume oglase, ali nikada nista rabljeno najcesce ne nadem pa kupim novo...jer mrzim izgrebane rabljene tipkovnice, razhebane miseve itd (nakon sto sam se par puta "opekao").....no zato cu uvijek radije kupiti rabljeni CPU, GPU i sl. i ustediti dosta love za razliku kolika im je cijena u trgovini....naravno nakon detaljnog testiranja i provjere. Mislio sam uzeti sada Illuminated, ali ne znam kako ce se ponasati u igrama.