Kupnja novog miša

poruka: 426
|
čitano: 89.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Kupnja novog miša
Mentalist kaže...
logic kaže...

@mentalist

Imam 37 godina, 106 kg i 192 cm ako je to bitno. Nije to bilo u pitanju vec si se malo sa visoka postavio. Sto se tice ostalih koji komentarisu sta ce nekome misevi od 100 EUR ili tockic bez trenja. Da radite nesto ozbiljnije ne bi to pitali i/ili da zaradjujete za zivot na kompu ne bii to pitali. Nije jedini smisao kompova COD MW2 vec ima ljudi koji rade sa jako velikim dokumnetima ili obradjuju video. Da radis sa videom ite kako bi cijenio beskonacni scrol.

Bas me interesuje, kako se u obradi videa koristi "beskonacni" scroll.

Kad narastes i probas onda ces znati. Probaj vrtiti dva sata videa tamo ovamo i pri tome dovoljno zumirati da mozes precizno rezati. S tim da se pod obrada video podrazumijevanje montiranje ozbiljnijih stvari a ne za**bancija sa telefona radi stavljanja na youtube. 

17 godina
Mentalist kaže...
logic kaže...

@mentalist

Imam 37 godina, 106 kg i 192 cm ako je to bitno. Nije to bilo u pitanju vec si se malo sa visoka postavio. Sto se tice ostalih koji komentarisu sta ce nekome misevi od 100 EUR ili tockic bez trenja. Da radite nesto ozbiljnije ne bi to pitali i/ili da zaradjujete za zivot na kompu ne bii to pitali. Nije jedini smisao kompova COD MW2 vec ima ljudi koji rade sa jako velikim dokumnetima ili obradjuju video. Da radis sa videom ite kako bi cijenio beskonacni scrol.

Otkad sam probao "beskonacni" scroll ni ne kupujem drugog misa nego sa takvim skrolom. Osobno imam 2 MX Revolutiona i 1 VX Revolution :)

I'm going woo woo
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
Mentalist kaže...
logic kaže...

Otkad sam probao "beskonacni" scroll ni ne kupujem drugog misa nego sa takvim skrolom. Osobno imam 2 MX Revolutiona i 1 VX Revolution :)

I 4 ruke?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
Mentalist kaže...
tnakir kaže...

I 4 ruke?

Ne, 3 racunala :)

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
ja imam isto tri al bez mog VX revolutiona nigdje ne idem (imam2 :)). Najbolji mis za lap ikad napravljen.
17 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

dns kupio razer abiysus, mis je genijalan, 300 kn..

preporuka za gaming svakako...:P

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

ja sam kupio prije tjedan dana roccat kone-a ... predobar mis,preporucujem svakome,... jedino sta je malo skup,al vrijedi tih para :)

Mrki =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

Kad se vec govori o misevima, mene zanima ako netko ima Razer Abyssus da mi veli kakav je mis, prvenstveno u igrama (cod4).

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
logic kaže...
ja imam isto tri al bez mog VX revolutiona nigdje ne idem (imam2 :)). Najbolji mis za lap ikad napravljen.

Jesi provao ovaj sa darkfield tehnologijom? MX Performance Laser? Mogu ga nabaviti za relativno male novce (400 kn)...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
Zhaba kaže...

Kad se vec govori o misevima, mene zanima ako netko ima Razer Abyssus da mi veli kakav je mis, prvenstveno u igrama (cod4).

savrsen...

uzimaj, 300 kuna u feniksu ja platio, super lezi u ruci, ma super je...Namigiva

u cod 4 koji igram, odličan..

preporuka..Namigiva

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
Kupnja novog miša

Evo svi moji parcovi na jednom mjestu :)

Logicu ce se ovo svidit :)

3x MX Revolution + 1 VX Revolution 3x MX Revolution + 1 VX Revolution
I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
Zhaba kaže...

savrsen...

uzimaj, 300 kuna u feniksu ja platio, super lezi u ruci, ma super je...Namigiva

u cod 4 koji igram, odličan..

preporuka..Namigiva

E, puno hvala, jer trebam novoga misa, a ovaj mi izgleda super Namigiva.

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

ima li ko razer krait,kakav je za igranje(cod2/4,c.s 1.6)?kakav bi kombinacija bila sa razer mantis,goliathus ili sphex podlogom?

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 9:14 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

ima li ko razer krait,kakav je za igranje(cod2/4,c.s 1.6)?kakav bi kombinacija bila sa razer mantis,goliathus ili sphex podlogom?

krai ti da hoces kupit, vise ne mozes, jer se vise ne proizvodi...

samo poneki zaostali na lageru, inace ne...Namigiva

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Evo svi moji parcovi na jednom mjestu :)

Logicu ce se ovo svidit :)

Nemoj da ja svoje slikam ;)

I jos dodam hrpu druge logitech robe ;)

Samo mi je kuci jedan VX revolutiona drugi mi zena odnijela na posao ;)

Navikla na kvalitetne miseve i nece da radi na smecu ;)

I znas sta cu ti reci, vise mi je legao MX1100 od revolutiona. Nekako mi bolje lezi u ruci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 17:16 (logic).
15 godina
neaktivan

Imao sam MX Revolution i G5 rev.2......no kako mi je G5 bio daleko bolji za igranjei rad ostavio sam njega.....ali mi je za netbook VX zakon!

IMHO bolje dati nesto vise love za mis i imati kvalitetan proizvod godinama i odlican support (Logitech....meni zamjenili jedan mis), a ne svako malo kupovati razno razna smeca i na kraju prodes isto sa cijenom....ako ne i skuplje!

17 godina
neaktivan

Pa G5 je noviji mis i logicno bi bilo da je bolji. Nemam niti jedan od G serije ali vjerujem da su odlicni. Jbg moram prikociti sa misevima. Trenutno imam 300 EUR-a samo u misevima ;)

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Pa G5 je noviji mis i logicno bi bilo da je bolji. Nemam niti jedan od G serije ali vjerujem da su odlicni. Jbg moram prikociti sa misevima. Trenutno imam 300 EUR-a samo u misevima ;)

Hehehe....onda cu ja bolje sutiti jer smo si slicni negdje.....i bolja polovica koristi Logitech mis! Namigiva Nije da je 300 ojra u pitanju, ali G5 rev2 i dva VX-a.

17 godina
neaktivan

Ja jos imam tastaturu G11, Zvucnike z-5500, neku kombinaciju tastature i misa MX 700, Web kameru, logitech Harmony (2 komada ;))

Mozda od logija dobijemo penziju ;)

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Ja jos imam tastaturu G11, Zvucnike z-5500, neku kombinaciju tastature i misa MX 700, Web kameru, logitech Harmony (2 komada ;))

Mozda od logija dobijemo penziju ;)

Hehehe...dobro, ja imam G15 rev2 i rezervno Logitech Ultra Flat tipkalo......a sve zato sto kada mi se shebao prvi G5 rev2., nakon dva-tri maila upucena Logitechu sam kroz maxtri-cetiri dana dobio na kucnu adresu novi G5 rev2.

Uz to mi stvarno odgovaraju njihovi proizvodi, pogotovo misevi. Na G15 rev. 2 imam neke primjedbe, ali na mis niti jednu....zakon mis za posao i igranje.

Daj Boze penzije od Logitecha! Cool

No salu na stranu, support im je starno odlican i ne rade komplikacije za razliku od nasih servisa. Isti primjer imam i npr. sa Corsairom koji uistinu kupcima izlaze u susret.

17 godina
Kupnja novog miša

Dobro djecki prestanite spricat. >:P

Al stvarno...sa Logitechom nikad problema.

Imam Logitech LX6 mis, zvucnike x-530 i neki headset isto od njih.

Sve radi ko svicarski sat vec godinama!

Al hebiga, polako prelazim na Razer. Jednostavno, dizajn im je perfektan.

Nadam se da je bar u pola kvaliteta ko kod Logitecha. Zasad me moja tipkovnica Lycosa odlicno sluzi i prezadovoljan sam.

Jedino se bojim za Mambu koju mislim sad svaki cas kupit...

Cuo sam da i nije nesto kvalitetna.

- Psiho246
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad me sramota reci da isto imam ultra flat al sam skroz zaboravio na nju jer mi sluzi samo kad nekome radim komp i uglavnom skuplja prasinu ;)

15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Nadam se da je bar u pola kvaliteta ko kod Logitecha. Zasad me moja tipkovnica Lycosa odlicno sluzi i prezadovoljan sam.

Gle......od Razera imam samo podlogu za mis koja je IMHO najbolja podloga koju sam ikada imao, radi se o Razer Goliathus. Jedno vrijeme kada me uhvatila kupovina nove tipkovnice pa sam se zaletio do Linksa i bas gledao Lycosu i odustao od kupovine jer mi i nije ulijevala neko povjerenje kada sam je usporedivao sa G15 rev2 i na kraju otisao kuci sa Coolermaster Cosmos-om Viče Sada isto opet mjenjam tipkovnicu i stavio sam na neke forume oglase, ali nikada nista rabljeno najcesce ne nadem pa kupim novo...jer mrzim izgrebane rabljene tipkovnice, razhebane miseve itd (nakon sto sam se par puta "opekao").....no zato cu uvijek radije kupiti rabljeni CPU, GPU i sl. i ustediti dosta love za razliku kolika im je cijena u trgovini....naravno nakon detaljnog testiranja i provjere. Mislio sam uzeti sada Illuminated, ali ne znam kako ce se ponasati u igrama.

logic kaže...

Sad me sramota reci da isto imam ultra flat al sam skroz zaboravio na nju jer mi sluzi samo kad nekome radim komp i uglavnom skuplja prasinu ;)

Hehehe...moja je u ormaru i to stoji iza carapa posto mi nedostaje mjesta u stanu! Osmijeh

17 godina
win32 kaže...
Psiho246 kaže...

Gle......od Razera imam samo podlogu za mis koja je IMHO najbolja podloga koju sam ikada imao, radi se o Razer Goliathus. Jedno vrijeme kada me uhvatila kupovina nove tipkovnice pa sam se zaletio do Linksa i bas gledao Lycosu i odustao od kupovine jer mi i nije ulijevala neko povjerenje kada sam je usporedivao sa G15 rev2 i na kraju otisao kuci sa Coolermaster Cosmos-om Viče Sada isto opet mjenjam tipkovnicu i stavio sam na neke forume oglase, ali nikada nista rabljeno najcesce ne nadem pa kupim novo...jer mrzim izgrebane rabljene tipkovnice, razhebane miseve itd (nakon sto sam se par puta "opekao").....no zato cu uvijek radije kupiti rabljeni CPU, GPU i sl. i ustediti dosta love za razliku kolika im je cijena u trgovini....naravno nakon detaljnog testiranja i provjere. Mislio sam uzeti sada Illuminated, ali ne znam kako ce se ponasati u igrama.

Ja sam Lycosu detaljno proucio i usporedio sa drugima.

G15 rev 2 me se nije bas puno dojmio. Logitech illuminated izgleda super, ali ne dovoljno za moje potrebe koje Lycosa ispunjava. :P

Lycosa mi savrseno pase u svakom pogledu. Ima samo jedan minus sto se mene tice a to je americki keyset. To ima vecina high end tipkovnica ali svejedno bilo bi bolje da je europski.

Lako se naviknuti. Samo treba zapamtiti da je @ - alt+v a to ionako vecina ljudi vec zna. :P

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 20:26 (Psiho246).
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Lako se naviknuti. Samo treba zapamtiti da je @ - alt+v a to ionako vecina ljudi vec zna. :P

pa to je i na mojoj low-end tipkovnici

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan

i @ je altgr+v ;)

17 godina
AA-d00d kaže...
Psiho246 kaže...

pa to je i na mojoj low-end tipkovnici

Ma hocu reci da ti na americkoj tipkovnici ne pise da ti je na "v" @. Na njihovoj ti pise da se "@" dobije kombinacijom shift+2 a ne alt+v.

Ti onda ne gledas kako pise nego zapamtis kako je na europskoj.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
Gman kaže...

krai ti da hoces kupit, vise ne mozes, jer se vise ne proizvodi...

samo poneki zaostali na lager'u, inace ne...Namigiva

nasao ga za 180kn novog...vrijedi li toliko?

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Ma hocu reci da ti na americkoj tipkovnici ne pise da ti je na "v" @. Na njihovoj ti pise da se "@" dobije kombinacijom shift+2 a ne alt+v.

aha, znaci pise drugo na samim tipkama ali kombinacije su iste kao i inace (mislim kod nas)?

a kako je sa Z i Y tipkama?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
AA-d00d kaže...
Psiho246 kaže...

aha, znaci pise drugo na samim tipkama ali kombinacije su iste kao i inace (mislim kod nas)?

a kako je sa Z i Y tipkama?

Da. Dobro si zakljucio. ^_^

Z i Y su zamjenjeni. Znaci Z pise Y a Y pise Z.

Tipke se lako daju izvaditi i zamjeniti pa je sve po normalnom.

Ja to nisam napravio jer me strah da ne potrgam LEDicu na Lycosi. :P

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice