In-ear slušalice

poruka: 52
|
čitano: 30.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: In-ear slušalice
RuskeGTT kaže...
kakvu si mu ti baju ponudio...osjetljivost je na razini slusalica od 20kn, ovo ne vrijedi 75kn...a i raspon frekvencija je manji nego moja preporuka...

Koliko para, toliko muzike. Ne mogu sluške od 79 kn biti bolje od onih od 200 kn.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
neaktivan
In-ear slušalice
Ja sam jucer dobio slusalice Pioneer SE-E33 X1 i sada ih prodajem jer mi se ne svid sto nisu in-ear.
http://www.bug.hr/forum/topic/fotoaparati-kamere-tv-hi-fi/prodaja-pioneer-se-e33-x1/84236.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
In-ear slušalice

Trebam preporuku in ear slusalica za Nokiu N95 do kojih 100kn .

Nasao sam Philips SHE9700 za 99kn i citao da su ljudi jako zadovoljni s njima pa me zanima jel ima boljih za tu cijenu ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
In-ear slušalice
zašto kupovati in ear-ke od 100 kn.Ako bas nemaš uštedi još 50 kn pa uzmi Sennheiser cx 150.Bar nešto od zvuka.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
RE: In-ear slušalice
vexx5555 kaže...
RuskeGTT kaže...
kakvu si mu ti baju ponudio...osjetljivost je na razini slusalica od 20kn, ovo ne vrijedi 75kn...a i raspon frekvencija je manji nego moja preporuka...

Koliko para, toliko muzike. Ne mogu sluške od 79 kn biti bolje od onih od 200 kn.

Nebi se baš složio s tobom vexxx5555, jučer sam  kupio SONY MDREX10LPR bijele slušalice za 79 kn i odlične su. Sound je nenadhebiv.

kralj
14 godina
odjavljen
In-ear slušalice

Koje in-ear bi mi preporučili za moj SGS III?

Bitna mi je i kvaliteta izrade i kvaliteta zvuka (slušam pop,hip hop...).Koristio bi ih doma,ali i vani.

Do nekih 300kn max

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
In-ear slušalice

Što kažete na kvalitetu ovih? Koje su bolje od tih dvoje? Jel ima boljih za kupiti kod nas za tu cjenu ili preporuka za neke na ebay-u?

Awei ES600i i Awei ES900i

0 Awei ES600i
0 Awei ES900i
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 16:01 (Osa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
In-ear slušalice

0 0 hvala 0
16 godina
In-ear slušalice

Trebaju mi nove slušalice za Xperiuju X8-icu, 

PHILIPS SHE2670BL/10  

za 73 kn dali su dobre?, netreba ništa specijalno bit.. niti se čut

Daria
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 0:58 (jukiii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
In-ear slušalice

trebaju mi neke slusalice in ear mislio sam kupit ove razer moray pa ne znam sta mi preporucujete ove razer sam mislio preko njuskala do 200 kuna trazim lol :p

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: In-ear slušalice

Ljudi, pomagajte.

Imam mobitel Sony Xperia J. Uz njega nisu došle slušalice (a trebale su, i to model: MH-750  /  MH70).

Kolega mi je dao svoje, nekorištene, Sony-Ericsson MH410 - kad ih prikopčam, kaže mi "The accessory is not compatible".

Kad spojim "plastičnjake" od Huaweia, koji imaju također jednak konektor, sve radi OK, i mikrofon, i tipka za upravljanje/javljanje.

(samo je zvuk užas jer slušalice su na izgled plastičnjaci od 5kn)

E sad, meni treba jedan dobar in-ear set sa mikrofonom za moj mob. Što kupiti?

Cjena 200kn max.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 21:49 (Don Kihoty).
15 godina
protjeran

Malo sam istražio,

Sony Ericcson je koristio OMTP standard, a od 2012. Sony koristi CTIA standard.

Dakle standard kao što koristi i Nokia, HTC, Samsung, Apple itd.

Eto sada tražim prijedlog za In-Ear headset na CTIA standardu do 200kn.

Hvala!

15 godina
neaktivan
In-ear slušalice

Moram priznat da prvi put ćujem za te standarde, koliko vidim, samo su zamjenjeni položaji žica, ništa posebno...

Uglavnom u svijetu medija je akcija na sony ericsson MH810, za 150Kn, pa pitaj koji je standard...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Baš sam stavio tu sliku ovdje:

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo-procjene/procjena-sony-ericsson-headset-mh410/179392.aspx?page=0&jumpto=3461433&sort=asc&view=flat

MH810 su OMTP standard, na žalost. 

Već sam ih gledao, i sviđaju mi se, ali ništa od tog standarda.

Inače, radilo bi super kada bi se zamjenila mjesta žicama, GND i MIC, i to je to.

http://www.amazon.com/Sony-EC250-Headphones-Adaptor-1249-0456/dp/B009HW15UG

Sony R800 / R800X (PN: 1249-0456)

U principu je ovo CTIA to OMTP, ali vjerujem da radi i vice-versa, dakle meni bi i to odgovaralo,

samo to nemam od kuda naručiti.

13 godina
neaktivan
In-ear slušalice

Napokon našao temu! Meni treba ovo (zeleno) in-ear čepići. Uz sluške sam dobio paketić, al nestalo a fkt mi trebaju ti ''čepići''. Gdje tog ima za kupit? :P

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
In-ear slušalice

Pozdrav dali netko moze napisati nesto o ovim slusalicama a-JAYS Four ili 1,2,3 svejedno cijena nije bitna znam da su nesto skuplje tocnije od 340 do 500 ovisi o modelu,znaci dali sto valjaju, udobnost, kvaliteta i zvuk naravno, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
In-ear slušalice

Znam da ćete se smijati, ali OVE slušalice sam nabavio za manje od $3 na Ebay, kunem sa da imaju bolji "bass" i čišći zvuk od bilo kojih drugih koje sam do sad imao (neke od Sonya za 100 kuna ili možda JVC XX)

Mikrofon mogu priznat da je sranje (dovoljno dobar za obavljanje razgovora) a ima i tipku za javljanje/play-pause muzika.

Traju mi +5 mjeseci bez problema, i bez ikakvog istrganog kraja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 23:51 (PeterFtW).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
In-ear slušalice

Pozdrav, Može li preporuka in ear slušalica do 300 kuna. Vidim da RONIS ima dosta veliku ponudu slušalica pa evo nekih zanimljivih modela :

1 

2

3

4

5

Naravno , svi ostali modeli su u igri pa preporučite.

http://www.ronis.hr/slusalice/34/10/

Pro audio equipment
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
13 godina
neaktivan
In-ear slušalice
Pro audio equipment
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
In-ear slušalice

Zdravo,

trebao bih preporuku slušalica. Koristile bi se na mobitelu (Ascend p7). Za cijenu nisam jos siguran jer imam neke specificne zahtjeve.

1. One "gumene", koje se bas naguraju u uho i kakve su sada popularne, NE dolaze u obzir. Stvarno mi je cudno gurat nesto u uho i imam neku cudnu fobiju da ce mi ga ostetit. Znaci, morale bi bit onakve kakve su prije bile popularne.

2. Bas. Isprobao sam razne modele koje su frendovi imali, i na svima mi se cini da je bas jako, jako jak. (puno jaci nego na ovima koje sad koristim i na "desktop" slusalicama).

Sad imam one koje su dolazile sa Sony mobitelima (nezz jel jos takve isporucuju). One su mi odlicne, zvuk mi je super, ali su se od svakodnevnog koristenja vec dosta potrosile (pocinju gubit kontakt na konektoru). Te imaju i kabel za lijevu slusalice dosta duze od za desnu da ga se provuce iza vrata.

Pitanje je postoji li nesto slicno, ili mi je najbolje pronjuskat njuskalo za takvim Sony slusalicama? Za sada sam nasao sennheiser mx365, za ok novce, zna li tko vise o njima?

Puno hvala, saljem puse i smajlice za odgovore.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
In-ear slušalice

Pozdrav, tražim bluetooth slušalice za trčanje tj. za smartphone te su mi Sony-jeve MDR-AS600BT zapele za oko (http://www.sony.com/electronics/in-ear-headphones/mdr-as600bt). Zanima što mislite o njima i da li netko od Vas ima iskustva s njima ili ako imate preporuku na neke druge.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice