U kratko, trebam preporuku šta uzeti za cca 500kn, mora biti u tom dućanu. Miš mi je čak možda i prioritet (i podloga), dakle ne mora nužno biti tipkovnica, ako mislite da se može oboje za tu lovu - još bolje!
Unaprijed zahvaljujem!

Logitech G500 (489kn) ili Logitech MX518 (339kn) + neka podloga
Oba mi djeluju glomazno, navikao sam na manji miš. A moram priznati da su mi i poprilično odbojni izgledom, jel može još koji prijedlog? Dali je ok Razer Abyssus? On mi se vizualno jako sviđa ali čitam da je preskup s obzirom na što nudi. Relativno mi je hitno jer moram već lagano krenuti u dućan pa ako može koji savjet ili preporuka još...
Razer Abyssus
I kažu da je dobar u kombinaciji s Razer Goliathus Control Omega (podloga).
mogao si naci i skuplje -.-..imas u admu za 450 kn i popust ak placas u gotovini.....
EDIT: sad sam procitao post od otvaraca teme....nemojte davat thumb down
Za sada se dvoumim između G500 i Abyssus, G500 je navodno bolji ali meni je nekako ružan, Razer me jako privlači zbog izgleda, no funkcionalnost mi je i dalje prioritet. Možete mi i neku dobru tipkovnicu preporučiti da eventualno ima i backlight? Zadnja opcija mi je zamijeniti Arctosu Black za Arctosu Silver gdje se slova normalno vide ali ako ima neka druga za istu lovu a da je jednako kvalitetna i eventualno backlight razmislio bi... Naglasak doduše i dalje stavljam na miš.
Pročitao sam dosta ovdje u temama o MX vs Abyssus i generalno stekao dojam da je G500 ipak za klasu iznad radi provjerene kvalitete ali kažem, jako me privlači Abyssus zbog izgleda. Deathadder na žalost nemaju u ponudi no dodatni gumbi mi nisu presudni, više dugotrajnost i kvaliteta općenito.
Tipkovnica je vrijednosti 460kn tako da ju mogu zamijeniti za neki proizvod u tom rangu plus eventualno 50-70kn...
Također preporučujem ovo:
G500 užasno leži u ruci a Abyssuss nema tipki. Ja sam izbjegao oba, to i tebi preporučam.
MX-518 je izgledom i ležanjem u ruci kao i G500 dok je preko 10 godina star (zamisli, tehnologija od prije 10 godina).
Savršeno mi leži u ruci. DPI postavke su pomalo smiješne, sve izvan 1800 je gotovo neupotrebljivo, možda da su malo manji koraci, no dobro, nisam frik za to, to mi je nekako najmanje važno. Djeluje mi kvalitetno izrada miša ali to će vrijeme pokazati. Ovo su prvi dojmovi, budem još malo kasnije detaljnije.
G500 užasno leži u ruci a Abyssuss nema tipki. Ja sam izbjegao oba, to i tebi preporučam.
MX-518 je izgledom i ležanjem u ruci kao i G500 dok je preko 10 godina star (zamisli, tehnologija od prije 10 godina).
MX518 nije 10godina star kao prvo, i otkud tebi pravo govorit da ne leži. To što tebi ne leži ne znači da je i drugima tako. Meni je miš kao saliven za ruku.