HITNO Preporuka miš i/ili tipkovnica

poruka: 13
|
čitano: 1.675
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Situacija je sljedeća; na poklon sam dobio Razer Arctosa Black tipkovnicu, kupljenu u Elipso store-u (Arena centar Zagreb). Sutra ju idem zamijeniti jer mi je gotovo beskorisna kada se apsolutno ništa na njoj ne vidi... ne znam čija je ideja bila uopće dizajnirati tako nešto XD

U kratko, trebam preporuku šta uzeti za cca 500kn, mora biti u tom dućanu. Miš mi je čak možda i prioritet (i podloga), dakle ne mora nužno biti tipkovnica, ako mislite da se može oboje za tu lovu - još bolje!

Unaprijed zahvaljujem!
3D Designer
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Logitech G500 (489kn) ili Logitech MX518 (339kn) + neka podloga

gub enilno murof

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Oba mi djeluju glomazno, navikao sam na manji miš. A moram priznati da su mi i poprilično odbojni izgledom, jel može još koji prijedlog? Dali je ok Razer Abyssus? On mi se vizualno jako sviđa ali čitam da je preskup s obzirom na što nudi. Relativno mi je hitno jer moram već lagano krenuti u dućan pa ako može koji savjet ili preporuka još...

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Razer Abyssus {#}

I kažu da je dobar u kombinaciji s Razer Goliathus Control Omega (podloga).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 12:40 (XxSpiRiTxX).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
RE: HITNO Preporuka miš i/ili tipkovnica
guB kaže...

mogao si naci i skuplje -.-..imas u admu za 450 kn i popust ak placas u gotovini.....

EDIT: sad sam procitao post od otvaraca teme....nemojte davat thumb down

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 12:43 (danfa123).
16 godina
neaktivan

Za sada se dvoumim između G500 i Abyssus, G500 je navodno bolji ali meni je nekako ružan, Razer me jako privlači zbog izgleda, no funkcionalnost mi je i dalje prioritet. Možete mi i neku dobru tipkovnicu preporučiti da eventualno ima i backlight? Zadnja opcija mi je zamijeniti Arctosu Black za Arctosu Silver gdje se slova normalno vide ali ako ima neka druga za istu lovu a da je jednako kvalitetna i eventualno backlight razmislio bi... Naglasak doduše i dalje stavljam na miš.

Pročitao sam dosta ovdje u temama o MX vs Abyssus i generalno stekao dojam da je G500 ipak za klasu iznad radi provjerene kvalitete ali kažem, jako me privlači Abyssus zbog izgleda. Deathadder na žalost nemaju u ponudi no dodatni gumbi mi nisu presudni, više dugotrajnost i kvaliteta općenito.

Tipkovnica je vrijednosti 460kn tako da ju mogu zamijeniti za neki proizvod u tom rangu plus eventualno 50-70kn...

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 13:04 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Minoza kaže...
Situacija je sljedeća; na poklon sam dobio Razer Arctosa Black tipkovnicu, kupljenu u Elipso store-u (Arena centar Zagreb). Sutra ju idem zamijeniti jer mi je gotovo beskorisna kada se apsolutno ništa na njoj ne vidi... ne znam čija je ideja bila uopće dizajnirati tako nešto XD

U kratko, trebam preporuku šta uzeti za cca 500kn, mora biti u tom dućanu. Miš mi je čak možda i prioritet (i podloga), dakle ne mora nužno biti tipkovnica, ako mislite da se može oboje za tu lovu - još bolje!

Unaprijed zahvaljujem!

Također preporučujem ovo:

Ja:Šta da uzmem za 200 kuna.Baba:Uzmi meni za kruh.Ja:Kakav kruh baba,to ti dođe 6 kuna.Baba:budalo za brašo,jaja,mlijeko,germu...
16 godina
neaktivan
Evo baš sam na putu u dućan (s moba pišem) pa ću probati oba. Ako mi G500 bude dobro ležao onda bi ga mogao uzeti. Koliko je realno bolji od MX518? Dali se isplati dati više za G500?
3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

G500 užasno leži u ruci a Abyssuss nema tipki. Ja sam izbjegao oba, to i tebi preporučam.

MX-518 je izgledom i ležanjem u ruci kao i G500 dok je preko 10 godina star (zamisli, tehnologija od prije 10 godina).

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
0 5 hvala 1
16 godina
neaktivan
Nije bilo G500 ali je zato bilo Deathaddera pa sam uzeo njega, sviđa mi se izgled, ima dovoljno tipki, javim dojmove. Inače, svima hvala na savjetima. :)
3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Savršeno mi leži u ruci. DPI postavke su pomalo smiješne, sve izvan 1800 je gotovo neupotrebljivo, možda da su malo manji koraci, no dobro, nisam frik za to, to mi je nekako najmanje važno. Djeluje mi kvalitetno izrada miša ali to će vrijeme pokazati. Ovo su prvi dojmovi, budem još malo kasnije detaljnije.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...

G500 užasno leži u ruci a Abyssuss nema tipki. Ja sam izbjegao oba, to i tebi preporučam.

MX-518 je izgledom i ležanjem u ruci kao i G500 dok je preko 10 godina star (zamisli, tehnologija od prije 10 godina).

MX518 nije 10godina star kao prvo, i otkud tebi pravo govorit da ne leži. To što tebi ne leži ne znači da je i drugima tako. Meni je miš kao saliven za ruku.

15 godina
neaktivan
Također i meni odlično leži.
Neznam što trabunja zadnjih dana
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice