Grado Sr60i ili 80i Savjet HITNO!!

poruka: 11
|
čitano: 2.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Htio kupiti slušalice iz naslova. Zanima me, ako ima netko od vas slučajno takve, kakve su za gaming? Npr MW3, pucačina. Znam da su za glazbu odlične, ali nemam pojma kakve su  za igrice. Ako netko ima iskustva s njima, molim iskreno....

Miro

0 0 hvala 0
17 godina

kolega explorer 4 ih ima pa ga pitaj na pm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

Osobno posjedujem sr60 i slušalice su vrhunske, ali nisu preudobne na duge staze.

Barem meni na mojoj tintari.

Tako ako misliš jako dugo visit za kompom s njima radije potraži nešto udobnije.

Ps. Nekad se zalomi i meni da ih duže nosim, i evo živ sam još :D

Pantera [hr] - Bf:Bc2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Grado Sr60i ili 80i Savjet HITNO!!

Hvala na odgovoru! Ne visim predugo. Oko 2 sata dnevno, ali izdržat ću ako je zvuk stvarno ok. A jel i igraš s njima ili samo glazba?

Miro
16 godina
neaktivan

Imam 80 model i mogu reči da su odlične za glazbu a i za igranje samo što imaju jedan problem a taj je da im se spužvica jako brzo počne runiti pa ti uši budu pune ostataka same špužve i što imaju malo jači grip pa te uši mogu zaboliti ako si duže s njima.

15 godina
neaktivan

Nečkao sam se između njih ili sennheiser hd215 ili 448. Ako je to jedini problem što ti kažeš, kupujem!

Miro
17 godina
neaktivan

60tku  

razlika je na papiru u uparenosti magneta a i 80tka ima masniji bas

iako se svi kunu da su 'i' modeli popravili zvuk meni cak vise odgovaraju stare bez 'i' u nazivu 60tke.najbolje ti posluhnut pa vidjet ja vise volim neutralnije pa mi 60 vise odgovaraju nego 80

ps budi spreman poljeti da usi gore od one spuzve he he he 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 11:12 (Tcherot).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A što kažete na akg240? Jel to bolje od grado 60i?

Miro

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razbijaš glavu s glupostima , detalje između slušalica ovog ranga ćeš teško primjetiti. S HD 201 na neke od ovih je velik prelazak , kao s Hyundai-a na BMW. Rekao sam ti , Sr 60i je za tebe i više nego dovoljno.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ja sam također ponosni vlasnik Gradosica (Sr60i) i zadovoljan sam zvukom u glazbi i u gameingu.

Mada, ja sam svoj primjerak kupio da bi uživao glazbi, a da sam se opredjelio za igranje neznam, možda bi ćak rađe išao na g35 ili nešto u tom rangu zbog 7.1 zvuka te mikrofona.

Ali sve ovisi što ti hoćeš i što igraš.

Al svi hvale svoj Grado inventar.. :)

Zeppe :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 12:36 (Zeppe).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Zeppe kaže...

Ja sam također ponosni vlasnik Gradosica (Sr60i) i zadovoljan sam zvukom u glazbi i u gameingu.

Mada, ja sam svoj primjerak kupio da bi uživao glazbi, a da sam se opredjelio za igranje neznam, možda bi ćak rađe išao na g35 ili nešto u tom rangu zbog 7.1 zvuka te mikrofona.

Ali sve ovisi što ti hoćeš i što igraš.

Al svi hvale svoj Grado inventar.. :)

Potpis

Upravo to sam ja napravio, SR60i za glazbu, bežične G930 za gejmanje, kombinacija je pun pogodak

clock2much
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice