Gaming slušalice do 350 kn

poruka: 47
|
čitano: 7.404
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Gaming slušalice do 350 kn
nick54312 kaže...
Lord_Marko kaže...

gle ak oces u zivotu imati prave slusalice onda jos ustedi i kupi logija g35. i imat ces 7.1 zvuk, uzivati u filmovima i igrama. te slusalice se nemogu pariti s iti jednima osim megalodonom koji isti piece of crap samo su precjenjene jer na njima pise razer.

Koliko su one bolje?

Iskombinirat ću nešto, odreći se Xbox controlera i tiših ventilatora (što će mi tišina kad budem na glavi imao G35 :) sve radi G35 ako tu tolko dobre.

pa gledaj uzitak je gledati film sa 7.1 dolby surround soundu. cujes od kud pucaju gdje govore, imas iluziju da si u filmu. probaj nabavit neke 7.1 sluske i pusti si na youtubu neki 7.1 zvuk kao naprimjer 3d hair cut. tocno znas di ti reze kosu. iz koje strane dolaze ljudi u prostor, dali je frizer naprijed ljevo ili iza desno, to jednostavno treba probati. pogotovo kad igras fps igre. cujes protivnike odkud dolaze, mozes ih tocno locirati pomocu zvuka dali su ti ljevo, desno, ispred tebe ili iza, iznad ili ispod. stvarno ljepo za cut a da ne govorim o logijevom supportu, (znat ce oni koji su ga koristili) ako se kakav kvar i desi na slusalicama dobivas nove direkt iz nizozemske preporucenom postom i stignu kroz par dana. jednostavno preporuka

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 19:07 (Lord_Marko).
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

pa gledaj uzitak je gledati film sa 7.1 dolby surround soundu. cujes od kud pucaju gdje govore, imas iluziju da si u filmu. probaj nabavit neke 7.1 sluske i pusti si na youtubu neki 7.1 zvuk kao naprimjer 3d hair cut. tocno znas di ti reze kosu. iz koje strane dolaze ljudi u prostor, dali je frizer naprijed ljevo ili iza desno, to jednostavno treba probati. pogotovo kad igras fps igre. cujes protivnike odkud dolaze, mozes ih tocno locirati pomocu zvuka dali su ti ljevo, desno, ispred tebe ili iza, iznad ili ispod. stvarno ljepo za cut a da ne govorim o logijevom supportu, (znat ce oni koji su ga koristili) ako se kakav kvar i desi na slusalicama dobivas nove direkt iz nizozemske preporucenom postom i stignu kroz par dana. jednostavno preporuka

Puno ti hvala na ogovoru. Jako mi se sviđa taj Logitechov suport i zato i kupujem Logitech.

Nego da li ja mogu ako im se nešto desi poslat iz moje pošte?

Ako mogu tko plaća poštarinu?

HVala

Kruger
17 godina
nick54312 kaže...
Lord_Marko kaže...

Puno ti hvala na ogovoru. Jako mi se sviđa taj Logitechov suport i zato i kupujem Logitech.

Nego da li ja mogu ako im se nešto desi poslat iz moje pošte?

Ako mogu tko plaća poštarinu?

HVala

Ako ti sta krepa, javis se njihovoj sluzbi s opisom kvara, ako imas srece dobit ces nove sluske zabadava, ako nemas nosis ih/saljes u zg na njihov servis. ili ce ti ih popraviti ili opet dobivas nove. za postarinu neznam

15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

Ako ti sta krepa, javis se njihovoj sluzbi s opisom kvara, ako imas srece dobit ces nove sluske zabadava, ako nemas nosis ih/saljes u zg na njihov servis. ili ce ti ih popraviti ili opet dobivas nove. za postarinu neznam

Da ali ja ih mislim kupit u Austriji, što onda?

Kruger
17 godina
nick54312 kaže...
Lord_Marko kaže...

Da ali ja ih mislim kupit u Austriji, što onda?

mislim da ih svejedo mozes odnjeti u zg na servis. pa posalji ima mail, informiraj se, pitaj nista te ne kosta osim malo vremena :D

15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

mislim da ih svejedo mozes odnjeti u zg na servis. pa posalji ima mail, informiraj se, pitaj nista te ne kosta osim malo vremena :D

Budem hvala.

Nego pogledaj malo ovu temu, savjetuju me da ne kupim G35 jer du su neki od njih imali problema, što ti misliš?

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/g35-problem/99639.aspx?page=1&jumpto=1974628&sort=asc&view=flat

Kruger
15 godina
neaktivan

Vidim da i ove hvale čak više od G35 a jeftinije su 20 eura?.

Što mislite Corsair HS1A?

Kruger
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nick54312 kaže...
Lord_Marko kaže...

Budem hvala.

Nego pogledaj malo ovu temu, savjetuju me da ne kupim G35 jer du su neki od njih imali problema, što ti misliš?

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/g35-problem/99639.aspx?page=1&jumpto=1974628&sort=asc&view=flat

slusalice mi ima bratic ujedno mi je i sused koji ih je dobio na poklon. Sluslice su stare oko godine dana, rade perfektno za razliku od mojih creative slusalica. nikakvih problema nema s crysis-om 2 niti bilo kojom igrom. Znam to iz pouzdanih razloga jer sam slusalice koristio 2 tjedna kad je on bio na putovanju, igrao sam i AA3 i crysis2 i tdu2 metro2033,bfbc2 i jos puno novih igara. Vidis i sam da je covjek pitao za te probleme na stranim forumima i da su mu rekli da oni nemaju takav problem. Ocito je da su ili slusalice neispravne ili kad je instaliravao nove drivere nije izbrisao stare. pozz

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 8:41 (Lord_Marko).
15 godina
neaktivan

Evo ništa od G35 jer su mi poskupile 200kn.

Glasanje za slušalice do nekih 400-450kn.

1. Teknmotion Pulsewave

2. Fatal1ty MKII

3. CREATIVE LABS Sound Blaster

4. Neke druge

Hvala na brzom glasanju, ako može i objašnjenju.

1 1.
3 2.
1 3.
1 4.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja ti preporucam mk2 jer su fakat zakon, ja sam ih imo prije  i bile su preodlicne  cist zvuk, megaudobne, ma sve najbolje o njima

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

A zašto ih nemaš više?

Jesu bolje one ili te TT Shock?

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 13:05 (nick54312).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Steelseries Siberia. Igrao si sa mnom pa znaš koliko su me puta optuživali za wallhack zbog tih slušalica :D.

O tempora, o mores !

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Keops kaže...

Steelseries Siberia. Igrao si sa mnom pa znaš koliko su me puta optuživali za wallhack zbog tih slušalica :D.

LOL ali su mi pre skupe.

17 godina

Ne znam, meni su ove Teknmotion što se tiče karakteristika zaista obečavajuće :

2.1 Stereo or 7.1 Virtual Surround Sound
USB or Standard 3.5mm Mini-Jack connectors.
Dynamic Master Control box with Master-Mode and Sub-Mode switches.
Detachable, Full Duplex Microphone with Mute button.
Vibration intensity adjustment control.
Sound volume adjustment control.
Fully Adjustable Headband with Padded Leather Cushion.
Soft & Comfortable Full-Surface Ear Cups.
External Battery Pack to power your lights and vibration away from your computer.

Najžešća stvar mi je da ti vibriraju dok te netko ubije u igri, a i svjetle sa strane :P

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Ne znam, meni su ove Teknmotion što se tiče karakteristika zaista obečavajuće :

2.1 Stereo or 7.1 Virtual Surround Sound
USB or Standard 3.5mm Mini-Jack connectors.
Dynamic Master Control box with Master-Mode and Sub-Mode switches.
Detachable, Full Duplex Microphone with Mute button.
Vibration intensity adjustment control.
Sound volume adjustment control.
Fully Adjustable Headband with Padded Leather Cushion.
Soft & Comfortable Full-Surface Ear Cups.
External Battery Pack to power your lights and vibration away from your computer.

Najžešća stvar mi je da ti vibriraju dok te netko ubije u igri, a i svjetle sa strane :P

Dođu me 490kn, budem još razmislio.

Ali napokon se je probudila tema {#}

17 godina

Ne znam, pogledaj revieowe po netu pa si odluči.

We are nothing but the stones to pave the way...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Ne znam, pogledaj revieowe po netu pa si odluči.

Siguran sam da neću pogriješit s bilo kojim od ova dva izbora.

Ove MK2 mi se čine jako dobre i kvalitetne i dosta su skuplje u inozemstvu, ali ove druge vibriraju i imaju 7.1 sound.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice