ovak,imam namjeru za koji dan ic kupovat nove slusalice,do sad sam bio na saitek-ovim(koje sam dobio uz kameru) i mogu rec da mi polako crkavaju,gubi se kontakt u lijevom zvucniku,ugl bacio sam oko na headset od logitecha ili ti gaming precision headset...dodju oko 330 kn,svidja mi se to sto imaju 3 metra kabel jer se dosta krecem oko kompa pa me ove stalno zaustave u kretnji jer im je kabel prekratak,kupio bih u adm-u,ali bi htio jos malo razmisliti o kupnji,pa ako netko ima iskustva s njima neka ih iznese ili preporucite mi neke bolje za okvirnu cijenu od 350 kn ili manje,bilo bi dobro kad nebi prelazilo preko tog,narvno trebale bi imati mikrofon i onaj kotacic za smanjivanje zvuka,al ovo zadnje nije must have,ali mic je :)..tnx
Evo od mene imaš preporuku za bilo koje Sennheiserove od 60 kuna naviše. Ja osobno sam dao za sluške 100 eura i sve 5! Imao sam Creative Labs Gaming Headset od oko 250 kuna i nisu im ravne naravno ni po čemu. Ako baš ciljaš na audiofilske ugodjaje uzmeš si moraš neke od oko 600+ kuna...
Evo od mene imaš preporuku za bilo koje Sennheiserove od 60 kuna naviše. Ja osobno sam dao za sluške 100 eura i sve 5! Imao sam Creative Labs Gaming Headset od oko 250 kuna i nisu im ravne naravno ni po čemu. Ako baš ciljaš na audiofilske ugodjaje uzmeš si moraš neke od oko 600+ kuna...
bilo bi super da imam 600+ kn,aaaali nemam...zato se moram zadovoljiti s "malo jeftinijim" proizvodima
Evo ove, ja ih imam i mogu reć da su za tu cijenu odlične. Udobne, solidna kvaliteta zvuka.
Mic možeš sakrit da se ne vidi i imaju kotačić za volume.
Jedino kabel nije baš jako dug tako da nećeš moć plesat oko stola.
moram priznati da mi se ove jako svidjaju,jel bi mi mozda mogao napisati duzinu kabela,jer ak je ispod 2 metra onda neznam...ove moje su oko 160 cm s tim da su ukljucene odostraga na mbo...i moram priznat da mi je to malo,pogotovo kad vozim gtr2 na volanu...moram bit skroz nabijen na volan,jer se ne mogu naslonit bas zbog slusalica
moram priznati da mi se ove jako svidjaju,jel bi mi mozda mogao napisati duzinu kabela,jer ak je ispod 2 metra onda neznam...ove moje su oko 160 cm s tim da su ukljucene odostraga na mbo...i moram priznat da mi je to malo,pogotovo kad vozim gtr2 na volanu...moram bit skroz nabijen na volan,jer se ne mogu naslonit bas zbog slusalica
Kabel ima 210 cm.
raspitaj se malo o surround sluškama,probao sam od frenda na cod 4 i na race driver grid,fantastični ugođaj zvuka kažem.
Kabel ima 210 cm.
e puno hvala,znaci odluka je pala..kupit cu plantronics 377,sad samo pricekat da sjednu pare na ziroracun i idemo u shopping :D
jesi ih uzeo. Možeš mi reći kakve su, i kolko si točno dao za njih, i di si ih kupio, odnosno di ih ima ??
jesi ih uzeo. Možeš mi reći kakve su, i kolko si točno dao za njih, i di si ih kupio, odnosno di ih ima ??
uzo sam ih,kao sto se vidi pod 'Moj PC'
odlicne su,ja sam tada dao 320 kn za njih i nisam pozalio,sad ih ima i za jeftinije novce nac...pogledaj u linksu
jel mi moze neko preloziti neke gaming slusalice od ovih:
http://www.emmezeta.hr/multimedija/informatika/slusalice-za-pc/
Te slušalice su sasvim solidne.Ako možeš probaj ih negdje da vidiš jel te stišću.
Ako ti pašu onda kupi.
Te slušalice su sasvim solidne.Ako možeš probaj ih negdje da vidiš jel te stišću.
Ako ti pašu onda kupi.
Još neka preporuka?
Može i u trgovinama Di-techu i E-tecu.
Evo glasanje (uz objašnjenje):
1. - 30 eura
2. - 27 eura
3. - 33 eura
4. - 43 eura
Sad imam isto pitanje da li se isplati uzimat G35 jer za njih mogu kupit tri PLANTRONICS GameCom 377?
Hvala
| 7 | 1. CREATIVE LABS FATAL1TY |
|---|---|
| 6 | 2. PLANTRONICS GameCom 367 |
| 1 | 3. PLANTRONICS GameCom 377 |
| 1 | 4. THERMALTAKE TtEsports Shock |
Ne isplati jer su to precjenjene slušalice.Ako ih možeš uzet za 500 kn uzmi ako ne onda Creative
di mogu kupit ove thermaltakeove?
di mogu kupit ove thermaltakeove?
Di-tech.
BUMP, argumentirajte malo glasanje. Jel ima neko ove slušalice?
Koliko bi bila razlika između G35 i mekih ovih jeftinijih?
Hvala
pa kostaju manje od g 35
Pokušat ću nabavit te Creative Fatal1ty Professional series MKII, ako ne uspijem koje onda da uzmem on druge Creative ili PLANTRONICS?
BUMP
izbjegavaj creative u sirokom luku. imam i fatal1ty i hs 950. em driveri ne rade na 7, em mi prekidaju, em mjenjaju zvuk ko da sam se naduvao onog plina s cim pune balone (helij mislim), em su vec na servisu 3 tjedna, em su skupe, ima i boljih za te novce
izbjegavaj creative u sirokom luku. imam i fatal1ty i hs 950. em driveri ne rade na 7, em mi prekidaju, em mjenjaju zvuk ko da sam se naduvao onog plina s cim pune balone (helij mislim), em su vec na servisu 3 tjedna, em su skupe, ima i boljih za te novce
Onda mogu PLANTRONICS GameCom 367?
lord marko pa sta si tir adio s njima?
ja sam svoje imo godinu i pol dok ih buraz nije dohvatio i scviko kabel s sakrama -.-
lord marko pa sta si tir adio s njima?
ja sam svoje imo godinu i pol dok ih buraz nije dohvatio i scviko kabel s sakrama -.-
normalno koristenje po 2-3 sata na dan, i nista drugo, simptomi su poceli 2 tjedna nakon kupnje dok nije prosao wow efekt :D
EDIT: za autora: uzmi si cim jeftinije slusalice, razliku neces primjetiti
To mi dođe malo manje od G35.
Ajde da vas pitam da li se isplati dat 600kn za slušalice?
Kolika će biti razlika npr imeđu tih Pulsewave 2, G35 i nekih najobičnijih PLANTRONICS 367?
Koliko bi moge više trajat ove skuplje?
To mi dođe malo manje od G35.
Ajde da vas pitam da li se isplati dat 600kn za slušalice?
Kolika će biti razlika npr imeđu tih Pulsewave 2, G35 i nekih najobičnijih PLANTRONICS 367?
Koliko bi moge više trajat ove skuplje?
gle ak oces u zivotu imati prave slusalice onda jos ustedi i kupi logija g35. i imat ces 7.1 zvuk, uzivati u filmovima i igrama. te slusalice se nemogu pariti s iti jednima osim megalodonom koji isti piece of crap samo su precjenjene jer na njima pise razer.
gle ak oces u zivotu imati prave slusalice onda jos ustedi i kupi logija g35. i imat ces 7.1 zvuk, uzivati u filmovima i igrama. te slusalice se nemogu pariti s iti jednima osim megalodonom koji isti piece of crap samo su precjenjene jer na njima pise razer.
Koliko su one bolje?
Iskombinirat ću nešto, odreći se Xbox controlera i tiših ventilatora (što će mi tišina kad budem na glavi imao G35 :) sve radi G35 ako tu tolko dobre.