Gaming oprema

poruka: 3
|
čitano: 2.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Gaming oprema

Pozdrav i dobra vam vecer :) posto sam ja relativno novi na ovom portalu i zivim u BiH o mojoj dilemi,zamolio bih kao prvo da mi cijene pisete u eurima €€€€€€,jer KN bas i ne poznajem :D

moja dilema je sljedeca,posto sad zavrsavam skolsku godinu,odlucio sam da kupim nesto opreme(iskljucivo za gaming).Planirao sam da potrosim(toliko imam) 325 €...posto imam i mladjeg brata :D

sad ovako.bratu sam odlucio kupiti sljedece

Razer Deathadder

Razer Goliathus Speed Alpha

SS 4H

eh sad...posto sam cuo da ss 4H i nisu bas tako dobre...zamolio bih vas da preporucite mi slusalice do 40€ - 50€ :)

a sada za mene :)

ovdje imam velike dileme ;)

na prvo moje razmisljanje o opremi planirao sam ovo...

SS XAI

SS 9HD

SS 5H v2 USB

ali...pojavilo se nesto,sto sam procitao na jednom  portalu da SS Xai ima nekih problema sa lijevim klikom..i da se to desava dosta brzo,a ne bih sad volio da kupim mis od 75€ i da se odmah pokvari.

pa bih vam zamolio da mi sastavite neku opremu u vrijednosti od 210 € :)

planirao sam nesto sa SS Ikari Laser ili mozda Roccat Kone [+]

podloga : SS QcK+ ili Roccat Aluminic ili Roccat Taito

slusalice : SS 5H v2 USB ili Roccat Kave(volio bih Roccat Kulo,ali ih nazalost u BiH nema)

znaci kod brata probajte neke slusalice naci ili ostavite ove,ako se ispostavi da su one dobre...

a kod mene da mi sastavite neku opremu u vrijednosti od 210€...mozda je i SS Xai dobar pa necu ni odustat od njega :)

btw.ko je zaduzen za portal nek ne brise temu,nadam se da ce mi ovaj portal dosta pomoci :D

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gaming oprema

sebi uzmi tipkovinca : Logitech g510 (ja imam g15 v2  i prezadovoljan sam )70 eura

ili Razer Lycosa   (isto jako dobra tipkovnica, ima ju frend )60 eura

Mis: Logitech G9x  (ja ga imam i zadovoljan sam, pogotovo to sto ima 2 maske )50 eura

ili Razer Imperator (imas ga za 500 kn =oko 70 eurica)

Slusalice:Creative fatality MKII gaming headset 45 eura(savrsene, ima meke jastucice, odlican bas  sve super s njima)

Podloga: Razer Goliathus alpha(najveca  ) 24 eura

ili Steelseries QCK heavy (mislis da je oko 20 +/- eura)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Gaming oprema

Za tebe:
Tipkovinca : Razer Lycosa (Imam Arctosu i prezadovoljan sam, mislim da je jedina razlika u pozadinskom osvjetljenju)$79.99=€55,99
Mis: Razer Deathadder (To sam imao i mis je odlican)$59.99=€41,13 /R.A.T 5(Nisam ga koristio, ali cuo sam da se radi o dobrom misu)€69.99
Podloga: Razer Goliathus alpha(Svi o njoj govore samo dobre stvari, siguran sam da je bolja od QCK)$34.99=€39.19 /Steelseries QCK, ja imam malu (Imam i sloidna podloga)XXL-€14.99
Sa slusalicama nemam bas iskustva posto sam do sada koristio one jadne stereo slusalice za max 100kn(oko 15 eura), a sad imam Corsair HS1 i jako sam zadovolja(kako i nebi bio ako nisam nisam neke druge kvalitetne slusalice duze vrijeme)

NAPOMENA: Koristio sam sve cijene iz razer online shop, Steelseries Online Shop i Cyborg online shop.

:D
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 13:17 (CroNk3r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice