Pozdrav i dobra vam vecer :) posto sam ja relativno novi na ovom portalu i zivim u BiH o mojoj dilemi,zamolio bih kao prvo da mi cijene pisete u eurima €€€€€€,jer KN bas i ne poznajem :D
moja dilema je sljedeca,posto sad zavrsavam skolsku godinu,odlucio sam da kupim nesto opreme(iskljucivo za gaming).Planirao sam da potrosim(toliko imam) 325 €...posto imam i mladjeg brata :D
sad ovako.bratu sam odlucio kupiti sljedece
Razer Deathadder
Razer Goliathus Speed Alpha
SS 4H
eh sad...posto sam cuo da ss 4H i nisu bas tako dobre...zamolio bih vas da preporucite mi slusalice do 40€ - 50€ :)
a sada za mene :)
ovdje imam velike dileme ;)
na prvo moje razmisljanje o opremi planirao sam ovo...
SS XAI
SS 9HD
SS 5H v2 USB
ali...pojavilo se nesto,sto sam procitao na jednom portalu da SS Xai ima nekih problema sa lijevim klikom..i da se to desava dosta brzo,a ne bih sad volio da kupim mis od 75€ i da se odmah pokvari.
pa bih vam zamolio da mi sastavite neku opremu u vrijednosti od 210 € :)
planirao sam nesto sa SS Ikari Laser ili mozda Roccat Kone [+]
podloga : SS QcK+ ili Roccat Aluminic ili Roccat Taito
slusalice : SS 5H v2 USB ili Roccat Kave(volio bih Roccat Kulo,ali ih nazalost u BiH nema)
znaci kod brata probajte neke slusalice naci ili ostavite ove,ako se ispostavi da su one dobre...
a kod mene da mi sastavite neku opremu u vrijednosti od 210€...mozda je i SS Xai dobar pa necu ni odustat od njega :)
btw.ko je zaduzen za portal nek ne brise temu,nadam se da ce mi ovaj portal dosta pomoci :D
hvala unaprijed