Gaming miš - ima li smisla?

poruka: 75
|
čitano: 14.914
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Gaming miš - ima li smisla?
MARKOZD15 kaže...

Možeš li mi objasniti kako da to isključim, inače na mišu imam podešavanje DPI-a, trenutno je na najvišem-2000DPI, kako da u windows-ima još neke stvari podesim?

CONTROL PANEL - > MOUSE -> POINTER OPTIONS -> ENHANCE POINTER PRECISION (isključiti)

Slika Slika
'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
13 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
Dorian123 kaže...
pa za 200kn nemozes nac nista kvalitetno pa nemoj ni probavat. no ak imas para kupi nes u rangu od 500kn ja san uzeo deathaddera i necu pozalit nikad,jako ugodan precizan i lijep mis.

Ma daj molim te.
Najgore mi je kad neko izvali ovakvu glupost.

Evo samo neki od odlicnih miseva za tu cijenu(+20kn zadnji)

Sharkoon Fireglider 

Logitech G400

Bezicni Logitech M510

Zasto kupovati neke Razer miseve za +400kn, kad se za 200-300kn moze naci mis koji je u rangu, pa cak i bolji od njih?
Zato jer svijetli i mozes pricati prijateljima da imas ultra-gamerskog misa! {#}

svaka čast rockeru taman sam htjeo citirati ovoga Doriana koji priča gluposti al si me preduhitrio i da se nadovežem na tekst, sve ove miševe sto je rocker napisao su ti u visokom rangu gamerskih miševa(kao i logitech g400) tako da bez razmišljanja uzmi neki gamerski miš i nećeš požaliti(ugodnije igranje, dosta precizniji, a i na kraju ćeš se moć hvaliti {#}

14 godina
neaktivan

dajte mi preporucite neki mis do 200kn...zanima mo koliko dpi ima veliku ulogu u svemu tome...razmisljam o fireglideru, prestigio pmsg1,g400...moze i neki polovni do 200kn da mi preporucite, ako neko ovdje odmah prodaje

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Uzimaj G400 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Uzimaj G400 !

a koliko je dobar egronomski? ovaj prestigio mi se cini stvarno pre pre dobar...ima puno dpi-a i odlican senzor koji je i u g9

14 godina
dobar je prestigio. imas na forumu review
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
neaktivan
NESHO kaže...

Znam da necu biti bolji u igrama, to nisam ni ocekivao, nego zanima me dali cu primjetiti razliku u samim performansama, a ne samo:"A joj, imam gaming mis, to je bas lijepo, jest da sam dao 200 kn samo da bih to mogao reci, al nema veze bar imam gamerski mis!" {#}

Bit ces bolji u igrama. Bar u pucacinama. Prije par dana sam kod prijatelja pokusao igrati Battlefield sa nekim jeftinim misem. Katastrofa. Jeftini misevi su prelagani, nizak dpi, response time... mozes se ti istrenirat da budes dobar na njemu ali da isto toliko igras sa pravim gaming misem bio bi jos bolji. Vidim da se ovdje spominje MX518. Ja ga odavno vec nemam (jer sam kupio bolji) i mislim da je to najbolji mis za najmanje novca. 

14 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

uzmi taj g400, nebuš požalil, imam ga nekih 2mj i dobro leži u ruci to naravno ovisi o tome kolki dlan imaš, al ja bilo kaj kad kupujem zatražim da se proizvod izvadi iz kutije i detaljnije ga pogledam, isto sam ga kupil u linksu...

mrakky
14 godina
neaktivan

Meni svako malo blokiraju windowsi s tim mišem. Imam win 7 x64. Probao sam s logitech gaming driverima i bez njih... Nista ne pomaze. WTF???

16 godina
Bakaluar kaže...

Meni svako malo blokiraju windowsi s tim mišem. Imam win 7 x64. Probao sam s logitech gaming driverima i bez njih... Nista ne pomaze. WTF???

Odi u bios i prčkaj po USB legacy, prije nisi imao USB miš?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
14 godina
neaktivan
Bakaluar kaže...

u task manager vidi ako imaš proces KHALMANPR - kolko zauzima proca i memorije

15 godina

Mene zanima koji bi bio nasljednik mx 518?? jer je moj lagao na umoru

R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
R3nchi kaže...

g400s

17 godina
neaktivan
Luka123 kaže...
R3nchi kaže...

g400s

g400 -> g400s -> g402

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice