Gamerski mis i tipkalo

poruka: 50
|
čitano: 7.329
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gamerski mis i tipkalo

molio bih za savjet.koja od priloženih tipkovnica bi bila ono najbolja,ne mislim da što skuplje to bolje već ono,best buy tipkovnica,savršeni omjer cijene i funkcije.Obrazloženje ne bi bilo loše.

1.Saitek Cyborg tipkovnica (

)

2.Logitech G11 (

3.RAZER Pro Type (

)

4.RAZER Arctosa (

)

5.Microsoft X6 (

)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamerski mis i tipkalo

imam g11 i sasvim mi je ok

igram cod 4 i uopće ne primjetim razliku između nje i neke od 50 kn al to sam ipak ja

ovaj g ispred imena bi treba zančiti da je za igrače ali ne vidim po čemu je posebna za bilo koje druge igrače osim igrače wow-a ili sličnih igara, a ovo što su rekli da pozadinsko osvjetljenje treba gamerima mi je smiješno jer pravi gamer a i bilo tko tko provodi malo više vremena za kompjuterom zna tipke napamet. G tipke koristim ovako inače a ne u igrama.inače koristim ih 9 i ostalih 9 mi samo smeta a tu su još dva profila ili kako god se to zvalo

ove ostale tipkovnice nisam imao priliku vidjeti niti koristiti tako da ne znam

ne mogu ti je preporučiti jer ne znam kakve su ostale ali gore ti je moje mišljenje o tipkovnici

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 23:58 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gamerski mis i tipkalo

Od podloga ti mogu preporucit Roccat taito,100injak KN dođe,velka,glatka...super,a za miš neš između MX518/Trust Predator/Razer Death Adder....

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
17 godina
neaktivan
onajkojineznaaznadanezna kaže...

molio bih za savjet.koja od priloženih tipkovnica bi bila ono najbolja,ne mislim da što skuplje to bolje već ono,best buy tipkovnica,savršeni omjer cijene i funkcije.Obrazloženje ne bi bilo loše.

1.Saitek Cyborg tipkovnica (

)

2.Logitech G11 (

3.RAZER Pro Type (

)

4.RAZER Arctosa (

)

5.Microsoft X6 (

)

Takodjer preporucujem G11, sluzi me jako dobro vec skoro godinu dana. Od 3 profila za G tipke, ja koristim samo jedan, ali vjerujem da nekoma trebaju sva tri. Tipke su jako kvalitetne, i jednako dobro "klikaju" i danas kao i prvog dana. Takodjer, multimedijalne tipke su odlicne, i ja ih jako cesto koristim (najvise za iTunese). G11 u sebi ima i 2 USB utora sto je jako korisno, i ima sklopku za prebacivanje izmedju 2 nacina rada, gamerski ili obicni. U gamesrskom nacinu se iskljucuju sve tipke zbog kojih bi slucajno mogao izaci iz igre (kao na primjer Win tipka).
Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan
Gamerski mis i tipkalo

samo što su usb utori 1.1 pa nisu dovoljno jaki za sve a što se tiče multimedijalnih tipki meni su malo prebuče tj baš se čuje glasno taj klik naspram svih na tipkovnici ali kod mene to nije minus za tipkovnicu i još uvijek imaš moju preporuku

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

moja preporuka ti je šljakaj na bilo kakvoj tipkovnici, a kupi si dobar miš, MX5 je odličan, ali pazi koji model uzimaš, imaš stari i novi

a kad skupiš para kupi tipkovnicu i to je to.

kod miša osijetiš razliku, a što se tiče tipkovnice, u igrama nečeš osijetiti razliku, možda imaju mekše tipke, koje su tiše i to ti sve, a kod miša je razlika ogromna, kad sam sa s69 prešao na mx 518, preporodio sam se

16 godina
neaktivan
Gamerski mis i tipkalo

isto je bilo i kod mene

imam nekog bzvz geniusa i kad sam probao kod frenda G5 imao sam osjećaj kao da ne mogu kontrolirat miš i zato ću si ga kupit kad skupim novaca(to što ga ne mogu kontrolirat nije minus kad prelaziš s miša koji ima 400 dpi-a)

a što se tice tipkovnice imam osjecaj da sad ne bi mogao bez onih G tipki

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 9:33 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamerski mis i tipkalo

Neznam sta da ti kazem.mogu ti rec isto sta i drugi  da uzmes onoga koji ti pase za ruku i takve stvari.al ja bi ti preporucio da skupis jos nesto para i uzmes si i tipkovnicu i misa od razera za 800kn

(http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?&module=proizvodi_opsirnije&id=50828&kateg=1101).

neki kazu da je sminka,al meni je super kombinacija deathadder i lycosa i jos kad budes nesto para imao goliathus alpha speed i super.

svi bi za malo para puno toga,al tako to neide.

najjeftinija tipkovnica 450 kn g11,druge su sve skuplje,a mis po meni je deathadder 350kn ili predator 200kn

FrAg ThE CoMpEtItIon Intel q8200, 4Gb Ram, 36Gb Raptor,250gb Maxtor,500gb Seagate,EVGA GeForce GTX260, Razer Lachesis, Razer Tarantula,Razer Destructor & Goliathus, Barracuda HP

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gamerski mis i tipkalo

Dajte i meni preporučite jedno progamersko tipkalo i miša. Onako da je spojeno u jedan risiver mali risiver koji je spojen naravno u jedan usb port. Onako da tipke nisu ni premekane ni pretvrde i da miš ima svoje postolje za punjenje baterija. Miš da nebude uopće težak. Cjena negdje 500tinjak kuna.

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hex kaže...

Dajte i meni preporučite jedno progamersko tipkalo i miša. Onako da je spojeno u jedan risiver mali risiver koji je spojen naravno u jedan usb port. Onako da tipke nisu ni premekane ni pretvrde i da miš ima svoje postolje za punjenje baterija. Miš da nebude uopće težak. Cjena negdje 500tinjak kuna.

to misliš na MX5500,mx Revolution i tipkovnica sa lcd-om,samo što to košta oko 1300 kn.znam imam je,nemam nikakve zamjerke osim na cijenu,ima ti tako nešto npr. MX3200 (nema punjač za miš) koji košta oko 800 kn ili Logitech Cordless Desktop 1500 Rechargeable koji košta oko 450 kn,a imaš i Logitech wave za kojih 600 kn (nema punjača za miš).taj punjač ti i nije baš potreban jer se baterije potroše za oko 3-4 mjeseca,kadkad manje kadkad više ovisi koliko ga koristiš
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Gamerski mis i tipkalo

Thanx

EDIT: Ovaj 1500; to je uglavnom lagan (ne težak) miš?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 14:07 (Hex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Gamerski mis i tipkalo

Tipkovnica - Logitech Wave

Miš - Logitech MX-518 ili Razer Lachesis

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mayales kaže...

Jel ovaj Logitech Wave s mišem u jednom pakiranju?
17 godina
Acidart kaže...

dolazi, prica se u 3 mjesecu http://www.gamebox.hr/index.php/game-gadgets/RECENZIJA-Logitech-G19-gamerska-tipkovnica.html

izgleda mi prejjeeb....

ajd sad ti meni iskopaj koje su ono slusalice kad pogledas videoBelji se

Na videu su g35 slusalice

sorry za offtopic

16 godina
neaktivan
Hex kaže...

Thanx

EDIT: Ovaj 1500; to je uglavnom lagan (ne težak) miš?

neznam,probaj naći na google
Hex kaže...
Mayales kaže...

Jel ovaj Logitech Wave s mišem u jednom pakiranju?
 postoji wave (sama tipkovnica),desktop wave(miš i tipkovnica) i ima wave pro (poboljšani i sređeni desktop wave)
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Gamerski mis i tipkalo

Thanx again!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gamerski mis i tipkalo

Neda mi se otpocetka citati, ja imam mx 518 kupljen onda dok je bil oko 450kn+ u hgspotu prije par godina, i trenutno ne verujem da bus bolji mis za te pare dobil, nekih 200kn je sad, mis ti je fantastican, a tipkovnica ti je npr dobra g11, g15 je dosta skuplja, i to dvoje te nebi trebalo pretjerano skupo dojti

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gamerski mis i tipkalo

GRRRRRRRRRR!

Ja vas pitam za ništo ispod 400 kn a vi meni uvalite nešto od 900tinjak kn. "Wave"...hm.

Bio ja u vemilu i pitam koliko je a ono (meni) skupo. Baš sam se ponadao da će bit cheap.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Gamerski mis i tipkalo

ne wave od log jer bas i nije dobro moj frend ga imam i pocele su mu tipke ostajati unutra tu tam koja zacvika i sl... rade kupi od razer arctosu ili nesto slicno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamerski mis i tipkalo

a kako ta tipkovnica i neki miš uđu u 500 kn kad je samo tipkovnica oko 500

a ovo što se tiče waveice je istina jer su se i meni tipke zaglavljivale

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 22:51 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice