Evo sry danas vec druga tema al tek sam doso i zanima me par stvarcica pa krenimo,ovak za kolko bi se para moglo nac nes normalno znaci mis i tastatura?Gledo sam ovo g11 i g5 al mi je dosta skupo sigurno ima puno jeftinijih rjesenja vecinom igram cod pa mi treba nes za taj tip igre a opet ne preskupo!!
Koliko ti to nije preskupo... do koliko novaca bi oboje?
pa najmanje sto je moguce a opet da nije smece znate ono savrsen omjer cijene i kvalitete
pa valjda g5 nije jedini gamerski mis koji valja nes pobogu ajd otprilike nekih 500kn za oboje ak se moze nabavit kaj za te pare(pozeljno i ispod 500kn=)
Kaj kazete na ovo:
Logitech MX-518
Logitech Media 600
Kaj kazete na ovo:
Logitech MX-518
To ti je sasvim solidna kombinacija, mis je jako dobar, za tipkovnicu neznam... al mis je odlican, mislim, za te novce
Hmm za misa sam se uvjerio al jel moguce dobit kaku tipkovnicu za nekih 300kn il ona ak valja!!
ja imam ovaj logitech media keyboard 600 i tipkovnica je odlicna
znaci isplati se to uzet?
da, a mis je isto odlican super lezi u ruci
ali prije kupovine miša svakako provjeri kak ti leži u ruci....
Moja preporuka za tipkovnicu daj sto manje novaca jer ces po njoj lupat a te novce koje si planiro kupi kvalitetnu podlogu..ona ti u CoD-u znaci vise od tipkovnice...
Moja preporuka za tipkovnicu daj sto manje novaca jer ces po njoj lupat a te novce koje si planiro kupi kvalitetnu podlogu..ona ti u CoD-u znaci vise od tipkovnice...
A kolko otprilike dode neka takva podloga?
Gle ova tipkovnica iz vemila je oko 110kn a dobra podloga ti je oko 200kn zajedno oko 300kn(ako racunas popust za igrace) i to ti dode manje nego g11..ona je oko 450kn(za gotovinu) ako se ne varam....vjeruj mi podloga ti je jednako vazna kao mis..a sad tipkovnica ona ti mora bit ugodna za prste a na to se ionako naviknes..ova logitechova(kompotko je dao link) je cisto ok tipkovnica...
s mx518 neces pogrjesit a za tipkovnicu si pogledaj saitekove ima u linksu naj jeftinija valda 300kn
Kaj kazete na ovo:
Logitech MX-518
Svu razliku ces osjetiti kada uzmes u ruke mis koji dode 40kn i probas igrat CoD2 i poslje toga da u ruke uzmes npr.G5
Uzmi si kao što si napisal u prvom postu.
Logitechova serija G=Gaming tipkovnica i miševa rula u igrama.
Rula uz još nekoga, taj se zove Razer!
Recimo Razer Tarantula tipkovnica + Razer DeathAdder miš + Razer Mantis podloga za miša.
@Faerdhur "Ajde, neka me netko lijepo uvjeri u stvarne prednosti "gejmerskih" miševa, molim vas, da se i ja malo radujem ovom svom MXu."
Samo uz pravu podlogu za miša može se pokazati razlika između njih.
Miš ti ne smije "štekati" zbog loše podloge.
I nesmeš biti "papak", šala naravno.
Ja priznam da jesam u pucačinama.
Zato i nejdem u F.E.A.R. klan jer bi me tam spotrgali.
EDIT: Vjerujem da znate bi ove godine trebala izaći poboljšana verzija G15 tipkovnice sa svim slovima osvjetljenima, još boljeg dizajna, većeg i naprednijeg LCD ekrana i mislim da bude i hrvatska verzija. Naravno, to bude skupo ali ak se sad zaposlim sigurno kupujem. I miš neki novi najavljuju iako bi njega uzel od Razora, točnije ovaja gore, DeathAdder i podlogu Mantis. Kolko bu to koštalo ne znam.
Kod mene za sad uvjerljivo najviše posla ima Rumblepad 2

evo ovu tipkovnicu koju ti je kompko predloži uzim.ja je oko godinu dana i još me dobro služi.tipkovnica je za svaku pohvalu.

Ee...zanima me koji je mis najbolje kupit do 240 kn da je dobar i gamerski...malo mi se svida trust gm-4800.....ko zna neki ono bas dobar da se moe kupit u Vinkovcima ili VEMILU,HG SPOTU,PROCESU ili EX PROFESSU nek poss na zika_badboykiller@hotmail.com.hvala
Ee...zanima me koji je mis najbolje kupit do 240 kn da je dobar i gamerski...malo mi se svida trust gm-4800.....ko zna neki ono bas dobar da se moe kupit u Vinkovcima ili VEMILU,HG SPOTU,PROCESU ili EX PROFESSU nek poss na zika_badboykiller@hotmail.com.hvala
dolazi, prica se u 3 mjesecu http://www.gamebox.hr/index.php/game-gadgets/RECENZIJA-Logitech-G19-gamerska-tipkovnica.html
izgleda mi prejjeeb....
ajd sad ti meni iskopaj koje su ono slusalice kad pogledas video