- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gle ja imam X230 i prezadovoljan sam zvuk je kristalno čist i subwofer obavlja svoju dužnost jako dobro tako da PREPORUČAM x230!!
ja imam x210 i jako su dobri i slicni su dosta x230
ali mi se z230 cini dosta bolji 1.po kvaliteti 2.po snagi (nisam siguran ako su jaci ali ako jesu definitivno ih uzmi) 3. po izgledu
A ovi z323 su noviji model i imaju par dobrih stvari i meni su ljepši od x230.
Pogledaj malo creative labs.
to su dosta dobri zvučnici al samo mi još reci koju vrstu glazbe slušaš da ti mogu dat točnu preporuku.
evo naišao sam na ove dosta dobro izgledaju i imaju mogućnost montaže na zid.
creative labs itrigue 3220
480 kn.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_35&products_id=2997
Ja osobno slušan tehno, trance, znači bitni su mi i vocali i bas, i baš mi se čini da bi ovi Creatove-ovi bili dobri.
A inače bi se na njima puštala domača muzika najviše.
Ma da ti iskreno kažen ne trebaju meni neki ekstra zvučnici. Ja san muziku sluša na zvučnicima od 30 kuna 5-6 godina. I sad šta god uzemn od 400 kuna meni je avion. Eto, al isto ti daj koju preporuku
aha tako znači ok onda.
ove sad za koje sam stavio link imaju čišće visoke tonove pa bi ti onda rađe njih preporučio,dok ovom modelu 3330 fali visokih tonova.
a ovo su 5,25" subwooferi drveni i od creative to ne može biti loše a i čuo sam ove 3330 ovaj tjedan i imaju dosta dobar i udaran bas.
ako možeš naručit ove labs itrigue 3220 ja bi rađe na njih išao i mislim da su neš jeftiniji oko 50 kn.
Ok, vidit cu u ponedjeljak, još cu odlucit sta cu, mozda se na kraju opet odlucim za Z323 samo zato šta ih odma mogu uzet u Linksu, al me ovi 3330 definitivni privlače...
Explorer hvala ti
nema na čemu.
e ako ćeš ić u links pogledaj usput one 2.0 genius sp hf 3000a oni su ti super ja ih imam i sigurno bi bez problema zgazili ove logitech.
ako baš oćeš 2.1 sistem i ako ti se neda čekat uzmi te logitech onda
nema na čemu.
e ako ćeš ić u links pogledaj usput one 2.0 genius sp hf 3000a oni su ti super ja ih imam i sigurno bi bez problema zgazili ove logitech.
ako baš oćeš 2.1 sistem i ako ti se neda čekat uzmi te logitech onda
Nisu ni oni isključeni, pogotovo ako kažeš da gaze Logitech.
Sviđa mi se drvo.
Nego je problem kod Linksa što oni robu koju nemaju u Zagrebu ne šalju okolo... Poslat cu im mail.
šalju itekako.
ja sam ih kupio u zadru kad nisu bili u linksu a tad je bilo jedino u rijeci.
i oni su tamo zvali i rekli da im trebaju sp hf 3000a i došli su mi za 5 dana.
tako će i vjerovatno u splitu zvat u zadar jer ih samo tu ima i doć će ti za max 7 dana.
a za zvučnike ti je dovoljno da ti kažem da su od drva,svaki ima woofer od 5,25" što je dosta dobro i svaki zvučnik je težak oko 4kg.
a imaju snage više od svih ovih 2.1 sistema do 600-700 kn.
Je, znam da su prije to radili al mi je prije 2 miseca reka njihov zaposlenik da je politika promjenjena i da se šalje samo iz Zagreba a iz ostalih poslovnica se ili ne šalje ili se jako dugo čeka. Vidit ćemo šta će sutra oni reć, posla san im mail
Gledam ih malo po youtubu, stvarno dobro izgledaju.
hmm a neznan ja san te zvučnike kupio prije tri tjedna pa...neznam sad što će ti reć nadam se da će htjet.
a zvučnici su malo preveliki za stol heh.
visoki su 35 cm a široki oko 20cm.
meni su jedva na stol stali.
Super onda kad si ti prije 3 tjedna kupia. A nema ništa normalnije nego da oni šalju iz poslovnice u poslovnicu, ovisno o potražnji.
Dimenzije su vidim poprilične al nema veze.
Reci mi ima li kakve prikljucke posebne, pretpostavljam da je tu 3.5 mm jack muški, ima li još šta?
da u komp ide 3.5 mm nastavak.
sve normalno a možeš ih na tv spojit ako oćeš jer u paketu dobiješ taj kabel.
i ima jedna mana koja se meni ne sviđa ali i to sam sredio.
kablovi su prekratki i to me jedino živciralo na početku.
poslije sam nabavio 2m kabela i to se lako riješi i nije skupo.
Ma nema problema, imam i doma jedan muško ženski kabel, to je OK.
A ništa, hvala ti na ovim detaljima, evo na kraju sam od Logitecha, preko Creativa stiga do Geniusa
Sad bi još mora odabrat jedan dobar HD eksterni i meni dosta :D
Ma nema problema, imam i doma jedan muško ženski kabel, to je OK.
A ništa, hvala ti na ovim detaljima, evo na kraju sam od Logitecha, preko Creativa stiga do Geniusa
Sad bi još mora odabrat jedan dobar HD eksterni i meni dosta :D
ništa i drugi put :)
jel to ima samo u linksu za kupit ili? ali da je na području zg-a?
Sto to tocno ?
Sto to tocno ?
zvučnici logitech x230?
X230 je stari model i mislim da se vise i ne proizvode ! Nisam ga nasao i po shopovima !